dr.van nostrand je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Ma ima na 26E Badr 4,5,6 ,dosta sportskih onih arapskih Dubai sport 4 kanala ,Bahrein sport,Al jazira sport2 .
Oni su fta i prenose Bundesligu i može se naći dosta još sporta samo dali se mogu uhvatiti kod nas ja sam probavao ali nisam mogao da nađem.
I znali neko može li Helas sat(bulsat39E ) na Strongovim resiverima ,i ako ne može na kojim može ima dosta dobri kanala kad se ubace ključevi.
26 e ja sam hvato signal i mogo sam gledati bundesligu na Dubai Sport 2 ali za lijepa vremena ,cim pada nesto ili oblacno nema signala( 90 cm tanjir) zimi pa skoro nikako...AL Jazeera ima prijenos francuske Ligue 1 + Celtic i Rangers (scottish prem. l )... a sto se tice Hellas sat ne moze strong rec. samo Yumatu, Opticum...za sada jos ne , ali mozda kasnije bude , ko zna !!!
Nasao sam dubai sport 2, i stvarno prenose bundes ligu, super, sad cu moci pratiti svabe!
Nasao sam i ove dubai sport i arapske sport kanale, samo neznam sta oni prenose vikendom!
Na 42e sam nasao nakve streem kanale BBS sport, pa digi turk, valjda ce i oni nesto prenosit!
Drzi me ova neizvjesnost do vikenda, samo da se ne razocaram
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...