Kakav god da je, bolji je od Morza.Lillard je napisao/la: A imaš Prosinečkog na HRT-u, pa je što se toga tiče slična stvar, čovjek izgleda polupijan uvijek na TVu.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Kakav god da je, bolji je od Morza.Lillard je napisao/la: A imaš Prosinečkog na HRT-u, pa je što se toga tiče slična stvar, čovjek izgleda polupijan uvijek na TVu.
Koji Amar? Onaj što je tražio od 2.000 do 10.000 KM omladincima da zaigraju u prvom timu? Momačka etika.Ferdo je napisao/la:Amar možda nije neki govornik ali je zato ljudska gromada.
A ima i ovoga:akisarajevo92 je napisao/la:A naredna dva nece biti kao dosadasnja, prvenstvo u Kataru tokom zime i prvenstvo sa 48 ekipaFoSte95 je napisao/la:Evoo gaaa joss malooo
Treba uzivati u svakoj tekmi kakva god ona bila, ipak je SP svake četiri godine
Italija, Čile, Kamerun
Nizozemska, USA, Obala Bjelokosti
Grčka, Paragvaj, Gana
Da, bio je...hskzmostar je napisao/la:Jesam ono Slavena Musu upratio kao gosta i komentatora sa Osimom?
Ako mislis na ovu situaciju, nije bio offsideartemis77 je napisao/la:Zašto gol Rusije nakon offsidea nije poništen?
Aha, mislio sam na tu situaciju. Ima logike ondaakisarajevo92 je napisao/la:Ako mislis na ovu situaciju, nije bio offsideartemis77 je napisao/la:Zašto gol Rusije nakon offsidea nije poništen?
Kristic dns prica ko da su iz nase lige sve on zna o svakomecoelho41 je napisao/la:Jeste lijepo kada prvenstvo počne sa 5 golova i to jedan iz slobodnjaka. Sjećam se 2010 u Africi da smo čekali ovako između 20 i 25 utakmica da vidimo prvi gol iz slobodnjaka i to je bio Honda protiv Danaca. Ali mislim da je klima dobra u Rusiji, ljeti nije pretoplo, nije presuh zrak(Afrika 2010) i nema previše vlage u zraku(Brazil 2014) pa će to odgovarati igračima.
Al fali mi Feldmarschall da komentariše ovo SP, da sere o cirkularnim taktičkim tokovima unutar reprezentacije Saudisjek Arabije iako ni bog dragi ne zna one igrače u toj reprezentaciji.
Svako treće van Evrope stavit.invincible1921 je napisao/la:Kristic dns prica ko da su iz nase lige sve on zna o svakomecoelho41 je napisao/la:Jeste lijepo kada prvenstvo počne sa 5 golova i to jedan iz slobodnjaka. Sjećam se 2010 u Africi da smo čekali ovako između 20 i 25 utakmica da vidimo prvi gol iz slobodnjaka i to je bio Honda protiv Danaca. Ali mislim da je klima dobra u Rusiji, ljeti nije pretoplo, nije presuh zrak(Afrika 2010) i nema previše vlage u zraku(Brazil 2014) pa će to odgovarati igračima.
Al fali mi Feldmarschall da komentariše ovo SP, da sere o cirkularnim taktičkim tokovima unutar reprezentacije Saudisjek Arabije iako ni bog dragi ne zna one igrače u toj reprezentaciji.![]()
...a ustvari blage veze nema
Sto se tice SP ja bi ga samo u evropi orgnazovo i eventualno USA. Ono u Africi je bilo bogu plakat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.