KAo da je to neki problemRosicky je napisao/la: Koller bolji od sve i jednog naseg špica...jankulovski i pojedini imaju vise kondicije neg naši

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
KAo da je to neki problemRosicky je napisao/la: Koller bolji od sve i jednog naseg špica...jankulovski i pojedini imaju vise kondicije neg naši
Ja ne znam gdje si ti ovo našoDeeWa je napisao/la: Po ovim spekulacijama nekim i idejama da se dovedu neki i igraci psga koji nemaju tamo mjesta mi je jako neobicno jer ni sa najjacim sastavom psg-a nije nista uspio napraviti a sta onda da ocekuje neko od ekipe u koju dovodi igrace koji tamo nemaju mjesta?
Na ss.ba ali glup članak, ne čitaj džaba.anell je napisao/la: Ja ne znam gdje si ti ovo našo
NeymarDeeWa je napisao/la:A sta mislite sta je zadatak emeryja? Barem ove sezone? Po ovim spekulacijama nekim i idejama da se dovedu neki i igraci psga koji nemaju tamo mjesta mi je jako neobicno jer ni sa najjacim sastavom psg-a nije nista uspio napraviti a sta onda da ocekuje neko od ekipe u koju dovodi igrace koji tamo nemaju mjesta?
Mozda se na visoko i ne cilja?
Marsal je napisao/la:Ainsley signs new long-term contract
https://www.arsenal.com/news/ainsley-si ... contract-2
![]()
Eh sad Paja i Seaman izvolite nasrat se po momku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.