FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 14 jun 2018, 10:53

Jadiluk živi. Usrefe, legendo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 14 jun 2018, 10:53

Trener Sarajeva Husref Musemić smatra da je vrijeme za iskorak njegovog tima u Evropi.

Navijači Sarajeva nisu bili zadovoljni proteklom sezonom na Koševu, a Husref Musemić se nada da će evropski put Bordo tima ovaj put biti nešto duži u odnosu na prethodne.

“Vrijeme je da napravimo jedan kvalitetan rezultat u Evropi. Iako mnogi smatraju da je to teško, sjetimo se da je upravo Sarajevo prije desetak godina igralo u trećem pretkolu tadašnjeg Kupa UEFA. I tada niko nije vjerovao pa smo na neki način uspjeli i zašto ne nadati se i sada da, recimo, možemo i više od toga. U svemu igra i faktor sreće, povoljan žrijeb, trenutak… Tako je i sa velikim klubovima u velikim takmičenjima i njih nekada posluži sreća, uz naravno kvalitet, koji je neminovan”, rekao je Musemić za Nezavisne.

Prvi evropski protivnik će biti poznat 19. juna, kada je na rasporedu žrijeb.

“Objektivno, u prvom krugu ne možemo govoriti o jačini protivnika, jer bi trebalo da buemo favoriti protiv bilo koga, iako laganih protivnika nema. Znam da smo imali i neka loša iskustva minulih godina, ali treba raditi na tome da se to ne dogodi. U drugom krugu ćemo, ako se plasiramo, već imati veoma ozbiljne rivale. Ja bih, recimo, volio Sevillu. Sve su to naravno želje, a koliko je realno da se desi, ostaje da se vidi”, dodao je Musemić i dotakao se teme navijača.

“Navijači uvijek traže više, a rezultati su najbolji način da se vrate na tribine. Mi tri minule sezone nismo osvojili nijedan trofej, dvije zadnje sezone smo počeli jako loše. Kasnije smo se vadili, što je u principu teško, jer onda dođe i pritisak. Nastojaćemo da se to ovoga puta ne dogodi, da obradujemo navijače, da se vrate na tribine, jer ja kažem da je klub bez navijača kao čovjek bez duše”, smatra Musemić.

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 14 jun 2018, 10:55

E moj Musemicu, sa ovim igracima i prvo pretkolo je upitno. Postao si klasicni uhljeb i nista vise.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 14 jun 2018, 10:59

miky_hz je napisao/la:Bolji je Sisic igrac od jednodimenzionalnog Kuzmanovica.

Sisic je bolji od svi nasih krila protekle sezone,doduse to nije tesko u ovakvoj konkurenciji.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 jun 2018, 11:00

Dovodi Šišića i prica o iskoraku u Evropi :facepalm:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 jun 2018, 11:00

Kakva trampa; slobodni Sisic za Andju pod ugovorom. :lol: Jesmo ih zeznuli, nema sta.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 jun 2018, 11:18

Ipak mislim da smo trebali dovesti Stepanova, Ikandea, Alispahica sve ime do imena koji nam uzese para ko u prici, a nikakva ucinka. Ne smatram Sisica pojacanjem, ali vise volim ako fulimo sa Sisicem nego sa ovim nekim navikanim imenima od kojih je samo Benko opravdao svoje ime, Jajala ne racunam obzirom da je na posudbi bio kod nas. I nisu mi neki forumasi jasni, pa manje vise svi smo "tjerali" malte ne cijelu sadasnju ekipu prozivajuci ih neznalicama, p.ickama, bezmudim i sta sve ne. A kako nas koji napusti u toliko kuknjava krene. Ovde raja pati samo za nekim zvucnim imenima da bi smo mogli reci "pisaj po sirotinji, mi smo Sarajevo izvolite se braniti" i slicne gluposti. Ni takvi igraci nam 2015. nisu bili garancija uspjeha i sami znate da smo zadnje kolo sa najskupljom ekipom u istoriji PLBiH strepili da li cemo biti prvaci.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 14 jun 2018, 11:19

muhamedhulk je napisao/la:Kakva trampa; slobodni Sisic za Andju pod ugovorom. :lol: Jesmo ih zeznuli, nema sta.
Haha pa niste nas bas toliko zeznuli i Sisic je imao godinu dana ugovora jos. Istina da je ovaj Sisic kod nas izgledao duplo losije od Kuzmanovica.
Sto se tice Mice mali nema obraza nas je ispalio uz obecanje da ce potpisati pa prvi dan prelaznog roka se uslikao u vasem dresu tako da je samo nastavio s istom politikom.
Tesko da ce Sisic bit pojacanje. Lik trci kao muha bez glave fakat mislim da je nasa uprava napravila posao godine za ovom zamijenom.
Hvala :D

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 14 jun 2018, 11:25

I Andjusic je prosjek igrac dobar za ove ekipe sa donjeg dijela tabele bio je kod nas nista nije pokazao. Ovaj Sisic moze kao zamjena sa klupe da uleti samo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 jun 2018, 11:27

E moj Husrefe, cijeo vrijeme sam te podržavao, ali Bogami od danas jedva čekam da ti vidim leđa. IDI IDI NEZNALICE! cuj sisic pojacanje, Allahu dragi pa jel moguce ovo???????????????????????????????????????'
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 jun 2018, 11:28

Sisic...golemooo :clap:
Hajmo sad nekog iz TOSK-a :opaopa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 jun 2018, 11:31

Ma dok ne pocnu utakmice i ne vidim kako izgleda na terenu necu nista da pisem . milion primjera gdje smo dovodili igrace pripreme idealne a kad krene sezona ne mozemo zabit gol . volio bi da ostanu Crepulja i Adukor i da dovedemo jednog napadaca suprotni karakteristika od Ahmeta .

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 14 jun 2018, 11:33

Dobrodošao Aladine i molim te ponesi lampu.
Daj bože da ovo na hajr izađe.
S1946
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 jun 2018, 11:50

Wolffire je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Kakva trampa; slobodni Sisic za Andju pod ugovorom. :lol: Jesmo ih zeznuli, nema sta.
Haha pa niste nas bas toliko zeznuli i Sisic je imao godinu dana ugovora jos. Istina da je ovaj Sisic kod nas izgledao duplo losije od Kuzmanovica.
Sto se tice Mice mali nema obraza nas je ispalio uz obecanje da ce potpisati pa prvi dan prelaznog roka se uslikao u vasem dresu tako da je samo nastavio s istom politikom.
Tesko da ce Sisic bit pojacanje. Lik trci kao muha bez glave fakat mislim da je nasa uprava napravila posao godine za ovom zamijenom.
Hvala :D
Po TM Sisicu ugovor istice sad nekad. Nisam znao da je stvar drugacija, da ina jos godinu ugovora. Onda ok.
Sto se kvalitete tice, meni ovaj mali moze biti zamjena za Hebibovica, nista vise. Brz jeste, ali nema tu nekog mozganja sta i kako.
Mico? Ocigledno ga neko lose savjetuje, ima malo godina i puno klubova u svom CV-u. Kako ce ista pokazati ili se razviti kad nema konstantu?
Andja? Nadam se da ce i kod vas biti kao u Ze. Ima potencijal, samo mu treba naci mjesto i dati da igra.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 jun 2018, 11:51

Husref hoće povoljan rezultat u EL, pa onda bi volio Sevilju. Đe si Ančeloti, šta mai. :mrgreen:
Ja bih Sevilju il neku ekipu tog renomea volio radi punih tribina, a svakako nam je tabanje ko god nam dođe jači od ekipa s Malte il San Marina. Ovako barem da raja dođe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 jun 2018, 11:55

Treba pitat slobodanku da joj damo Adukora a oni nama Salihovića :urnebes: da i njih zayebemo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jun 2018, 11:56

Ponuditi i Mujakica za Aladina Isakovica!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jun 2018, 11:57

BordoSarajevo je napisao/la:Treba pitat slobodanku da joj damo Adukora a oni nama Salihovića :urnebes: da i njih zayebemo
Hajde mrs ba!!! Oplakah :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 jun 2018, 11:58

MortemHz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Treba pitat slobodanku da joj damo Adukora a oni nama Salihovića :urnebes: da i njih zayebemo
Hajde mrs ba!!! Oplakah :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jun 2018, 12:06

Husref kralj ka'e zelimo sto dalje u europi dogurati a prizeljkuje **** Sevillu od koje bi primili 16 golova u 2 utakmice i ispali bi u drugom pretkolu a ne recimo play-off.. kakva **** logika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 203 gosta.