Treba za Kuzmanovica dobru odstetu platiti ako ce sa nama prvi profi ugovor potpisati...cca 100 000 marakaGradKamena2 je napisao/la:Ma vjerovatno nama dolazi Kuzmanovic,pa cemo se rijesit Jovica.Evolve je napisao/la:Jović je blizu Pecare, nadam se samo da to ne znači odlazak Bagarića.
NK Široki Brijeg
-
Re: NK Široki Brijeg
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Zanimljivo bi bilo gledati Bagija,Cabraju i Jovica zajedno. Također moze i garavi uskocit. Al dok Jovic ne potpise treba se pustit kalkulacija. Redovno se zaletimo ovdje 

SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Jeko je taj96BadBoy je napisao/la:Kaja Rogulj,stoper,istekao ugovor s Dugopoljem

Vidim tj citam da se Rudeš manje vise raspada, ima li se tu sta za dovesti mozda?
NK Široki Brijeg
Ne znam,spominje se to ime kao i Marin Popović.Evolve je napisao/la:Jeko je taj96BadBoy je napisao/la:Kaja Rogulj,stoper,istekao ugovor s Dugopoljem
Vidim tj citam da se Rudeš manje vise raspada, ima li se tu sta za dovesti mozda?
Igraj Široki ti si najbolji!
Kaja nekad solidan u Belupu, danasEvolve je napisao/la:Jeko je taj96BadBoy je napisao/la:Kaja Rogulj,stoper,istekao ugovor s Dugopoljem

Sto se tice Rudesa, najbolji igrac Kamenar zavrsio u Osijeku, Lulic isto otisao, mislim u inozemstvo, stranci su ionako Alavesovi, Turcin je Rijekin igrac... Ne znam da ima nesto materijala za nas
A Toni Jovic, vidis ja sam mislio da nas je prevesla ali ako je Siroki nakon njegove ozljede odlucio da ga ne dovede, onda bi ga sad definitivno doveo... Uvijek mi se svidjao kao igrac
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Popovic bi bio pojacanje96BadBoy je napisao/la:Ne znam,spominje se to ime kao i Marin Popović.Evolve je napisao/la:Jeko je taj96BadBoy je napisao/la:Kaja Rogulj,stoper,istekao ugovor s Dugopoljem
- Evolve
- Kontakt:
Ono sto mi se nesvidja kod Jovica je ta realizacija, losa je, cak i u Zrinjskom je bio ispod nivoa, sta ja znam...
NK Široki Brijeg
- siroki1991
- Kontakt:
Ante Puljic, bivsi stoper Dinama.. Ljubusak
- Evolve
- Kontakt:
Bingo za ovu ligusiroki1991 je napisao/la:Ante Puljic, bivsi stoper Dinama.. Ljubusak
To sve zelje ili ste nesto naculi?
P.S Sablja startao gostujucom pobjedom 0-5. Doktore

SAMO ŠIROKI!
To nam je najvece pojacanjeEvolve je napisao/la:Sad sam cuo jednu jako ohrabrujucu vijest da Bagara ostaje.
- siroki1991
- Kontakt:
Zelje zelje.. vidim na TM da mu isticesince1948 je napisao/la:To sve zelje ili ste nesto naculi?
Sjajne vijesti za Bagarica, 15 golova minimum
Popovica sam zazivao pocetkom prosle godine, meni je ostao dobar utisak dok je bio u Celiku... E sad gledajuci statistiku u Ceskoj, nije bio bas pretjerano efikasan
Izmedju Popovica i Jovica, ja bih ipak prije Jovica

Popovica sam zazivao pocetkom prosle godine, meni je ostao dobar utisak dok je bio u Celiku... E sad gledajuci statistiku u Ceskoj, nije bio bas pretjerano efikasan
Izmedju Popovica i Jovica, ja bih ipak prije Jovica
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Jeko Gržan. šta igra ?Shullenta je napisao/la:Jović ili Gržan u opciji u vas...navodno...
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Desno krilo,doso u nas na zimu,ekstremno brz ali mu fali zadnji pas,al nesto nevjerujem da ce se nasi njega rijesavat.Evolve je napisao/la:Jeko Gržan. šta igra ?Shullenta je napisao/la:Jović ili Gržan u opciji u vas...navodno...
Bolje jovicGradKamena2 je napisao/la:Desno krilo,doso u nas na zimu,ekstremno brz ali mu fali zadnji pas,al nesto nevjerujem da ce se nasi njega rijesavat.Evolve je napisao/la:Jeko Gržan. šta igra ?Shullenta je napisao/la:Jović ili Gržan u opciji u vas...navodno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.