Niko nije rekao nista za Hrvata. Koprivica i Kenan se mogu izgubiti, nije 100% receno , vec da su blizu da ih realizuju. Ako kenan dodje odustaje se od Serifa. I nije istina da ostali nisu produzili hahaha , u naredna 3 dana ce se znati ko ostaje a ko ne. Ne znam sta si slusao..BlueSEVER je napisao/la:Hrvat nije u nas vise, ne bubajte nas. Na skupstini je sve receno.
Pojacanja su : Nukic, Koprivica, Rastoka, Lugavic, Hajdarevic.
Pregovara se sa Sefik Hasic.
Od proslosezonskih pojacanja ostaju Dino i Ogi, sa ostslim nije produzeno.
I to je to ne treba vise spekulisati ni sa kakvim imenima jer to je to.
Cilj uprave je bio dobar ljetni prelazni rok a zimi nista, naravno ako ne bude bas nuzde.
Po meni dobro odradjeno samo da se jos poklopi sve i to.
Sve su to igraci sa iskustvom mada bih volionda nam neko malo priblizi igrace, neko ko ih je gledao.
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
-
- Kontakt:
Hahahahaha dobro majstoreBlueSEVER je napisao/la:Drug, zar stvarno mislis da cemo uci u sezonu sa 9 stranaca? Ne budi lud.
Nabrojao sam ti ekipu i to je to. Ne siri dezinformacije

-
- Kontakt:
Ide krov nad "vip ložu".BlueSEVER je napisao/la:ej hajde ba da ne kvarimo ako Bog da lijep početak sezone, bit će to sve ok, mislim da sada kuci nema predaje kao prošle godine. Bit ćemo dobri, barem mislim.
hajdemo malo o ljepšim stvarima...ima li ko da se malo zaigra pa da nabaci na tribinu krov, kao u Visokom?
hajde da malo maštamo
Koji ba Hadarević?BlueSEVER je napisao/la:Hrvat nije u nas vise, ne bubajte nas. Na skupstini je sve receno.
Pojacanja su : Nukic, Koprivica, Rastoka, Lugavic, Hajdarevic.
Pregovara se sa Sefik Hasic.
Od proslosezonskih pojacanja ostaju Dino i Ogi, sa ostslim nije produzeno.
I to je to ne treba vise spekulisati ni sa kakvim imenima jer to je to.
Cilj uprave je bio dobar ljetni prelazni rok a zimi nista, naravno ako ne bude bas nuzde.
Po meni dobro odradjeno samo da se jos poklopi sve i to.
Sve su to igraci sa iskustvom mada bih volionda nam neko malo priblizi igrace, neko ko ih je gledao.

JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
Dovoljno je samo preko dijela gdje pise TOSK, ne bi smetalo zgradama iza, a da se fino uradit. Lozu treba svakako, ali bojim se da bi retardirano izgledalo samo to natkrit, jer je taj dio tribina malo cudno pozicioniran, nekako u cosku.BlueSEVER je napisao/la:To znam, realno i treba. Treba imati pismenu lozu, to je pravi potez. Pa prije rats dmo imali 2 loze nadkrivene ...Ne mozes zvati ljude u lozu i hajde kisni
Iskreno se nadam da cemo i mi dobiti krov za cca 3-4 god. al bas bi volio vidjeti da se neko zaigra pa da vidim kako bi izgledao preko cijelog sjevera.
TŽV!
-
- Kontakt:
'' U saziv novog Upravnog odbora imenovani su: predsjednik Upravnog odbora Edin Jabandžić, izvršni direktor firme "Madi", potpredsjednik UO Mahmut Galijašević, generalni direktor firme MANN+HUMMEL i potpredsjednik Edin Mujčić, vlasnik kompanije "Agfa-print". Na njima je zadatak da dopune Upravni odbor kao rukovodeći organ kluba sa članovima za koje smatraju da će moći ispuniti zacrtane ciljeve. '' sportsport.ba
Kako je ovo jako, dobri ljudi na pravom mjestu!
Kako je ovo jako, dobri ljudi na pravom mjestu!
NK TOŠK za primjer drugima: Uz pomoć navijača i sponzora uduplali prihode
Uspješno održana Skupština kluba
Jučer je u konferencijskoj sali restorana Central održana sjednica Skupštine Nogometnog kluba TOŠK. Na zasjedanju krovnog tijela federalnog prvoligaša imenovani su novi nosioci upravljačkih struktura kluba, usvojen je izvještaj o radu za 2017. godinu, a prezentiran je i plan za tekuću kalendarsku godinu i novu takmičarsku sezonu koja predstoji.
Tokom sjednice vladala je pozitivna atmosfera, a prisutno je bilo 67 članova, te je evidentno da u Tešnju znaju šta rade i da navijači ne trebaju da brinu za budućnost kluba.
U saziv novog Upravnog odbora imenovani su: predsjednik Upravnog odbora Edin Jabandžić, izvršni direktor firme "Madi", potpredsjednik UO Mahmut Galijašević, generalni direktor firme MANN+HUMMEL i potpredsjednik Edin Mujčić, vlasnik kompanije "Agfa-print". Na njima je zadatak da dopune Upravni odbor kao rukovodeći organ kluba sa članovima za koje smatraju da će moći ispuniti zacrtane ciljeve.
Novi predsjednik UO Edin Jabandžić najavio je tri ključna cilja u predstojećem periodu rada kluba, a to su: biti kvalitetan prvoligaš, unaprijediti rad omladinskog pogona za proizvodnju domaćeg kadra igrača i raditi na poboljšanju infrastrukture.
"Želimo rekonstruirati organizaciju kluba i sistema odgovornosti u donošenju odluka i ostvariti kontinuitet u radu. Nadam se jednom uspješnom periodu za Nogometni klub TOŠK!" Naglašava kako je jedan od uslova pri preuzimanju ove funkcije bio da uz sebe ima dva snažna potpredsjednika i da svi postojeći ljudi u klubu nastave sa izuzetnim radom kako su to i do sad radili. Zamolio je i sve navijače i delegate skupštine da zajedničkim naporima rade ka jednom cilju i da daju punu podršku novoizabranim dužnosnicima.
"Moralna obaveza prema sredini u kojoj živim bila je uključiti se još više u rad kluba. Vjerujemo da možemo unaprijediti rad kluba i učiniti ga vrijednim općine u kojoj živimo. Želimo izgraditi sistem koji će kontinuirano donositi uspjeh.", nadovezao se i novi potpredsjednik UO NK TOŠK Mahmut Galijašević.
"Na Skupštini je potvrđeno i da će Ajdin Mrguda nastaviti svoj rad kao šef stručnog štaba TOŠK-a u narednoj sezoni što mu je bila želja, a u tome će imati punu podršku Upravnog odbora. Ajdin Mrguda iskoristio je priliku da se zahvali dosadašnjim članovima Upravnog odbora, sponzorima, navijačima i igračima na podršci koju je imao u svom radu kao predsjednik kluba i poželio puno sreće novom predsjedniku", saopćeno je iz ovog kluba.
Hamzalija Dolamić, certificirani računovođa i vlasnik knjigovodstvenog servisa "Neado" istaknuo je da je u 2017. zabilježen porast prihoda u odnosu na 2016. za 57%, te da se isti trend zadržao u prvih pet mjeseci 2018. godine. Istaknuto je i javno pohvaljeno učešće navijača u izgradnju kluba koji su nedvojbeno jedan od najvećih donatora.
Za predsjednika i potpredsjednika skupštine NK TOŠK imenovani su Muris Jabandžić i Hamzalija Dolamić.
Sve pozitivno samo mani se Armine vraćanja bivših igrača u klub, da su šta valjali ili pokazivali potencijal ne bi isprva ni odlazili...Na jučerašnjoj sjednici Skupštine ste i zvanično predali dužnost predsjednika Upravnog odbora, mjestu na kojem ste bili posljednjih 16 mjeseci. Koji je Vaš osvrt na rad kluba u tom periodu?
Ajdin Mrguda: "Nakon 16 mjeseci možemo reći da smo ipak imali jedan kontinuitet uprave nakon dugo vremena u klubu. Iako smatramo da je potrebno imati upravu minimalno 4 godine, tako da i novi upravni odbor će sačinjavati ljudi iz prethodnog saziva. Smatramo da smo u ovih 16 mjeseci uradili jako puno posla, doveli smo klub u solidnu situaciju tako da i ovaj dolazak ljudi iz privrede je dokaz da smo radili kvalitetno i da je klub stabilan. Klub smo preuzeli u Drugoj ligi Federacije koji je imao mnogo problema, osvojili smo prvo mjesto i ostvarili ulazak u Prvu ligu nakon 11 godina, a samim tim i opstanak u Prvoj ligi sezonu poslije što je bio primarni cilj. To čini ovaj upravni odbor jednim od zaslužnijih za trenutno stanje kluba. Napravili smo jedan veliki iskorak tokom našeg mandata i isto tako smo sigurni da će i novi saziv upravnog odbora podići klub na višu stepenicu. Ono što me raduje jeste da svi ljudi u klubu, zajedno sa mnom, ostaju na dispoziciji novom upravnom odboru, tako da se nastavlja kontinuirani rad u NK TOŠK."
I zvanično ste preuzeli mjesto šefa stručnog štaba, te ćete voditi ekipu TOŠK-a u narednoj sezoni Prve lige Federacije BIH. Kakvi su Vaši planovi za ljetni prelazni rok i sezonu koja slijedi? Šta navijači mogu očekivati?
"Uprava mi je prvenstveno ponudila poziciju direktora kluba, međutim, moje ambicije vezane su za trenerski poziv, a samim tim ću jako puno raditi u klubu vezano za sportski segment. Kao što znate, preuzeo sam ekipu zadnjih 6 kola protekle sezone gdje smo imali dosta zapažene rezultate i smatrao sam da ova ekipa može izboriti opstanak u Prvoj ligi FBIH. Veoma mi je drago što smo nakon dugo vremena na vrijeme počeli pripremu za novu sezonu. Novi UO dao mi je povjerenje da nastavim vodim ekipu u Prvoj ligi što mi je izuzetna čast. Već smo uradili analizu proteklog prvenstva, a samim tim i igračkog kadra i već uveliko radimo na formiranju ekipe i dovođenju pojačanja za predstojeću sezonu. Ambicije uprave kluba su jako velike, a samim tim i moje ambicije za predstojeću sezonu su da budemo u komfornoj zoni na tabeli koja neće dovesti do ponovne borbe za opstanak. Cilj je zadržati postojeći igrački kadar, a već ciljano dovodimo pojačanja na određene pozicije na kojim smo deficitarni. Sigurno da smo iskusniji za godinu provedenu u ovom rangu takmičenja, samim tim poznajem i protivnike i igrače u ovoj ligi. Plan je da do početka priprema već imamo formiranu ekipu i u razgovoru smo sa velikim brojem potencijalnih pojačanja. Uprava kluba radi punom parom kako bi ispunila moje zahtjeve što se tiču igračkog kadra. Zakazana prozivka igrača je za 24. juni gdje ćemo odraditi bazni dio priprema, a nakon toga planiramo nastavak priprema odraditi na planini Kupres gdje ćemo imati vremena da upoznamo i uigramo ekipu jer ćemo imati veliki broj novina u ekipi. Osim trenutnog stručnog štaba, u razgovoru sam sa kondicionim trenerom koji će biti uz ekipu u pripremnom periodu kako bi ekipa što fizički spremnija dočekala prvenstvo, a o čemu će opširnije naknadno kada postignemo dogovor o saradnji. Plan je priključiti i određeni broj igrača iz omladinskog pogona, a samim tim i ponuditi priliku bivšim igračima kluba da se nametnu u ovosezonski roster koji su nastupali u nižem rangu. Ne bih puno da obećavamo, ali ćemo dati svoj maksimum kako bismo igrali kvalitetan nogomet i kako bismo ispunili zadane ciljeve uprave kluba. Još jednom bih iskoristio priliku da se zahvalim upravi kluba na čelu sa Predsjednikom Edinom Jabandžićem koji su mi ukazali povjerenje."
Jel se to Kršić vraća kući

-
- Kontakt:
Jok, imamo mi popunjeno u vrhuKapetan je napisao/la:Jel se to Kršić vraća kući![]()
![]()

Gluho biloplavobijeliii je napisao/la:Jok, imamo mi popunjeno u vrhuKapetan je napisao/la:Jel se to Kršić vraća kući![]()
![]()
Oglecevac, Nukic, Dizdarević, Kurdic , Kalesic .. Eto ga vama

-
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave!
-
- Kontakt:
Očekivano nekako.atomac123 je napisao/la:Osmo i Hamid produzili
-
- Kontakt:
Nešto o Mahiru Skopljaku - N.Travnik
P.S. Nadam se da nije kao Suljic
P.S. Nadam se da nije kao Suljic
- ASD
- Kontakt:
Stoper, zasticeno godiste, dobar igrac!
Kalesic produzio
Produzio i Kadusic, bila je informacija da nece, ali evo ne znam sta bi u medjuvremenu. Kako god, dobra vijest.

Produzio i Kadusic, bila je informacija da nece, ali evo ne znam sta bi u medjuvremenu. Kako god, dobra vijest.
TŽV!