Al nisu rekli iz kojeg ranga ligeSabinho je napisao/la:Ponudili smo mu bolje uslove nego klub sa Kipra, napredak.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Al nisu rekli iz kojeg ranga ligeSabinho je napisao/la:Ponudili smo mu bolje uslove nego klub sa Kipra, napredak.
Kad je mogao Adžem...skoroalen je napisao/la:Samo da Krčmar ne napravi fajront.High je napisao/la:Nego, hoće li Usref napokon pobijediti FKŽ?
pisi dalje, ali brisi uvijek neki stari post i nek ti uvijek stoji 1946ThrillerHz je napisao/la:Zanimanje novinar je danas postalo cista smijurija...DenchiNL je napisao/la:ma i portali bubaju **** juče Cimi u Saudiji bio, već "otputovao" napisali u Saudijsku Arabiju, frajer otišo do Hotela đe bio taj nakav predsjednik....ThrillerHz je napisao/la:Joj bombi svaki dan... Odlucili svi preko Sarajeva sebi cijenu dizat
nema vijesti pogotovo iz našeg kluba, ovo sve što se piše su špekulacije i via-via, kžlj portali koji prepisuju s foruma pa prave click-bait vijesti....
OFFTOPIC:
JOS 1 POST I IMAT CU 1946 POSTOVA I RAZMISLJAM DA TO BUDE I POSLJEDNJI POST ZA OVAJ ACCOUNT, DA ODEM SA STILOM
Pravi drugi i naguraj na 71000ThrillerHz je napisao/la:
OFFTOPIC:
JOS 1 POST I IMAT CU 1946 POSTOVA I RAZMISLJAM DA TO BUDE I POSLJEDNJI POST ZA OVAJ ACCOUNT, DA ODEM SA STILOM
Koliko je ovo tacno ? Ako ste naculi nesto nemojte pisati zavrseno jer se to odrazi poslije na sve, ali drug ako imas pravu info onda pisi i dalje.HordashBistrik je napisao/la:Dupovac i coric zavrseni ceka se zvanicna potvrda.
Herić raskinuo ugovor, Crepulja neizvjestan, Radovac klinički mrtav...skoroalen je napisao/la:Čorić bi bio 17ti veznjak u ekipi. Stanojević, Adukor, Mustafić, Herić, Radovac, Crepulja, sad i Čorić.
Kakav Coric koji ce nam k.... Kako Dzenoo jucer fali Radovca tacno bih mu dao jos jednu sansu bolje i to nego ovog dovoditimuhamedhulk je napisao/la:Dupovac da potpise, 4 stopera bi zatvorila stopersku poziciju; Mujakic, Dupovac, Sofranac i Kurdic. Sasvim zadovoljavajuce.
Coric je star, ako se drze tog da ne dovode ove od 30+, jer momak uskoro slavi 30.
Posto Heric ide, Radovac ide na zimu, Crepulja vjerovatno zbog menadzera ide, nije ni cudno da ga potpisu.Coric, Stanojevic, Adukor, Mustafic, uz Krstu i Rahmanovica bi zatvorili tu sredinu. Imali bi konkretna imena.
Fale ta krila, napadac...
Gledao sam ovog Sisica par puta ne izgleda mi lose glavni igrac je bio u Mladosti sve prekide izvodio ono sto sam gledao moze nam pomoci pa vidicemomiky_hz je napisao/la:Andjusic 2 godine u Mladost.Otisli su sad i zvanicno svi igraci Bilalagica.
Eto znaci nama Sisica
Budimo realni, Sisic nije pojacanje i nije igrac za prvih 11. Za uci sa klupe u zadnjih pola sata ok, uleteti kad nuzda primora isto tako ok. Medjutim koja je kvaka da posaljes njima pet godina mladjeg igraca u zamjenu za Sisica?Krste11 je napisao/la:Gledao sam ovog Sisica par puta ne izgleda mi lose glavni igrac je bio u Mladosti sve prekide izvodio ono sto sam gledao moze nam pomoci pa vidicemomiky_hz je napisao/la:Andjusic 2 godine u Mladost.Otisli su sad i zvanicno svi igraci Bilalagica.
Eto znaci nama Sisica
To neka suplja ili ?miky_hz je napisao/la:Francuska Nica zainteresovana za Adukora.
Trenutno korisnika/ca: HeavyBassBlues, Venom i 35 gostiju.