Nikad nije dobio priliku za igru. Čak i u pripremnim utakmicama je dobijao na kapaljku. Nije spreman za ono na šta ova ekipa pretenduje trenutno pa mu je bilo ponudjeno da ide na posudbu negdje. Odbio je i došao vama.thegodfather je napisao/la:Rođeni, kakav vam je bio mladi Mirsad Nukić?
Potpisao je on vec, samo se ceka zvanicna potvrda. Vidio sam ga ja u Mostaru jucercastro je napisao/la:jel ovo dolazi Obren Cvijanovic. Nastupao za Zvijezdu, 11 golova ove sezone, 1994 godiste
Mujezinović ide u sloFSB je napisao/la:
Ostaje on najvjerovatnijeFORZZA je napisao/la:Mujezinović ide u sloFSB je napisao/la:
Kuduzovic ili stoper ili klupa,beka ne moze igrat niti ce ga igratFSB je napisao/la:
Kuduz je vecinu zivota ofanzivni bek, čuvajte takve igrace jer bi mi sve dali da se vrati u sodu, ali ima ugovor s vama do 2019.1922VFC1981 je napisao/la:Kuduzovic ili stoper ili klupa,beka ne moze igrat niti ce ga igratFSB je napisao/la:
Doljančić je borben i beskompromisan igrač ali mu kvalitet nije na nivou ekipe koja pretenduje da bude prva u ligi.Pošto je mlad ponuđeno mu je da ode na posudbu jednu godinu, neznam šta će biti.HordashBistrik je napisao/la:Pozdrav RAja. Moze li neko napisati razloge odlaska Doljancica. Cinio mi se dobrim bekom
Meni je receno da je napustio klub i ima slobodne papire. Hvala na info svakakommujoisuljo je napisao/la:Doljančić je borben i beskompromisan igrač ali mu kvalitet nije na nivou ekipe koja pretenduje da bude prva u ligi.Pošto je mlad ponuđeno mu je da ode na posudbu jednu godinu, neznam šta će biti.HordashBistrik je napisao/la:Pozdrav RAja. Moze li neko napisati razloge odlaska Doljancica. Cinio mi se dobrim bekom
Onda nije htjeo na posudbu.Sigurno nebi bio u prvih 11 iduće sezone i mislim da mu je bolje da ide negdje gdje će igrati.HordashBistrik je napisao/la:Meni je receno da je napustio klub i ima slobodne papire. Hvala na info svakakommujoisuljo je napisao/la:Doljančić je borben i beskompromisan igrač ali mu kvalitet nije na nivou ekipe koja pretenduje da bude prva u ligi.Pošto je mlad ponuđeno mu je da ode na posudbu jednu godinu, neznam šta će biti.HordashBistrik je napisao/la:Pozdrav RAja. Moze li neko napisati razloge odlaska Doljancica. Cinio mi se dobrim bekom
Igrac kojeg sam tako prizeljkivao. Brato dobrodošao u mostarske Rođene. Samo krv znoj i borba za petokraku i ovaj juznjacki fanatizam. Cestitke i upravi na odabiru pojacanja. Cekamo jos tu trojicu. Hajmo Muhamed Dabo da ga drkamo
Obren Cvijanović novi igrač Veleža
Dok su igrači Veleža na zasluženom odmoru, rukovodstvo Kluba radi na popunjavanju igračke križaljke, kako bi u što jačem sastavu dočekali novu 2018/19 sezonu.
Nakon Nusmira Fajića, u narednoj sezoni dres Veleža će nositi i Obren Cvijanović.
Obren Cvijanović rođen je 30.08.1994. godine u Kotor Varošu. Prošlu sezonu odigrao je u NK Zvijezda, gdje je bio standardni član tokom cijele sezone odigravši 28 utakmica. U listu strijelaca se upisao 11 puta, a igra na poziciji krilnog napadača. Prije Zvijezde nastupao je za Krupu.
„ Drago mi je da sam došao u jedan veliki klub kao što je Velež, koji ima ogromnu tradiciju i sjajne navijače. Prvi dojmovi su odlični, jer sam prezadovoljan kako sam primljen i dočekan od ljudi iz Kluba. Iskreno se zahvaljujem treneru Ibri Rahimiću i upravi na tome.“, rekao je Cvijanović, pa nastavio :
„ Poznajem pojedine igrače Veleža i smatram kako imamo ekipu da se borimo za sami vrh tabele. Sa svoje strane, mogu obećati da ću pružiti svoj maksimum kako bi vratili Velež tamo gdje mu je i mjesto, a to je Premijer liga“, rekao je Obren Cvijanović.
Obrenu još jednom želimo dobrodošlicu i puno zajedničkog uspjeha u budućnosti.
https://fkvelez.ba/obren-cvijanovic-novi-igrac-veleza/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.