FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
On je domaci koliko znam. Igrao za U21 sa Dinom Hamzicem u generaciji.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma jok ba, ovaj promjeno 352 kluba. A 29 mu dinago. Jednu sezonu bi odradio i ufatilo se noge.
- HordashBistrik
- Kontakt:
To vjerovatno znaci odlazak crepulje. sad ce siox uletjet da yebe svima majke i zeli tesku bolest ili ga ipak stid nakon danasnjeg uriniranja po njemu
Ponudili smo mu bolje uslove nego klub sa Kipra, napredak. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tu sam ja, nije me stid, nema me čega bit stidHordashBistrik je napisao/la:To vjerovatno znaci odlazak crepulje. sad ce siox uletjet da yebe svima majke i zeli tesku bolest ili ga ipak stid nakon danasnjeg uriniranja po njemu
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Cirkus kolorado se nastavlja sezona 2018/19... Svaki dan mi sve više i više ubijaju prvu ljubav...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ma i portali bubaju **** juče Cimi u Saudiji bio, već "otputovao" napisali u Saudijsku Arabiju, frajer otišo do Hotela đe bio taj nakav predsjednik....ThrillerHz je napisao/la:Joj bombi svaki dan... Odlucili svi preko Sarajeva sebi cijenu dizat
nema vijesti pogotovo iz našeg kluba, ovo sve što se piše su špekulacije i via-via, kžlj portali koji prepisuju s foruma pa prave click-bait vijesti....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- StariGrad071
- Kontakt:
Lol 21 stoljece, toliko tehnologije a raja se prima na prvu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dzeno dobro pricao..jos mu fali licenca. Pa makar nikad i ne vodio nista vise od juniora. Red je, jbg.
Ovaj Kurdic uskoro puni 19 i vec treba na pripreme sa ekipom. Fizika na nivou, valjda ima i tehnike i brzine u njemu.
Ovaj Kurdic uskoro puni 19 i vec treba na pripreme sa ekipom. Fizika na nivou, valjda ima i tehnike i brzine u njemu.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- HordashBistrik
- Kontakt:
Siox stara garda foruma te popisa i isproziva ti jos tu?
Mene cudi prvo sto je ovaj momak, tuzlak napisao pa onda oslobodjenje cini mi se objavi. Ybg mozda ima istine. Meni nit smrdi nit mirise
Mene cudi prvo sto je ovaj momak, tuzlak napisao pa onda oslobodjenje cini mi se objavi. Ybg mozda ima istine. Meni nit smrdi nit mirise
Kad nemas obraza, nemas se cega ni stiditi...BordoSarajevo je napisao/la:Tu sam ja, nije me stid, nema me čega bit stidHordashBistrik je napisao/la:To vjerovatno znaci odlazak crepulje. sad ce siox uletjet da yebe svima majke i zeli tesku bolest ili ga ipak stid nakon danasnjeg uriniranja po njemu
Zna momak i glavom, bit će solidan...dao je gol u onim prijateljskim ako se sjećaš....pomalo mu davat minutažu...muhamedhulk je napisao/la:Dzeno dobro pricao..jos mu fali licenca. Pa makar nikad i ne vodio nista vise od juniora. Red je, jbg.
https://www.****/vijesti/spo ... juceg-gola
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Buraz, moj ti je savjet da se ne zamaraš likovima poput sioxa. Znam, vatra ti kad čitaš šta ..... piše, ali ipak iskuliraj.HordashBistrik je napisao/la:To vjerovatno znaci odlazak crepulje. sad ce siox uletjet da yebe svima majke i zeli tesku bolest ili ga ipak stid nakon danasnjeg uriniranja po njemu
Vidiš i sam šta kaže 'nije me stid' -sve ti je jasno koliko poštuje klub i nas navijače, i o kakvom je karakteru riječ...
Davno je njega jedan lik provalio, ali to ne vrijedi ovde... stipu ba, kuliraj i ne obraćaj pažnju. Živio!
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zanimanje novinar je danas postalo cista smijurija...DenchiNL je napisao/la:ma i portali bubaju **** juče Cimi u Saudiji bio, već "otputovao" napisali u Saudijsku Arabiju, frajer otišo do Hotela đe bio taj nakav predsjednik....ThrillerHz je napisao/la:Joj bombi svaki dan... Odlucili svi preko Sarajeva sebi cijenu dizat
nema vijesti pogotovo iz našeg kluba, ovo sve što se piše su špekulacije i via-via, kžlj portali koji prepisuju s foruma pa prave click-bait vijesti....
OFFTOPIC:
JOS 1 POST I IMAT CU 1946 POSTOVA I RAZMISLJAM DA TO BUDE I POSLJEDNJI POST ZA OVAJ ACCOUNT, DA ODEM SA STILOM
1946~
- muhamedhulk
- Kontakt:
@denchi
Sad sam se sjetio da je pogodio glavom u prijateljskoj.
Samo lagano sansu da ceka a kad je dobije onda zagristi.
Ovo oko Corica, corak
Promasaj bi to bio u nekom planu, viziji i sl.
Sad sam se sjetio da je pogodio glavom u prijateljskoj.

Samo lagano sansu da ceka a kad je dobije onda zagristi.
Ovo oko Corica, corak

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
@Starigrad taman da je bio "one-season wonder", hvala mu. Ma ni toliko, hvala mu za onaj potez na Grbavici iz 2014. Povrede i luda glava su ga spriječili da ostvari bolju karijeru.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
upoznaj druga sa netrepeljivosti između Širokog Brijega i Sarajeva...to bi trebalo biti dovoljno da i ne pomisli napisati ovaku glupost...75000 je napisao/la:Meni rece jedan prijatelj, ali eto novinari vec objavili.DenchiNL je napisao/la:ne bulazni, osim što je iz Lištice, star i non-stop ozlijeđen, vezni red nam je prenatrpan...75000 je napisao/la:Josip Coric na meti Sarajeva..
a brz si pravo minutu nakon objave teksta na sp.ort1.ba si ovdje ti nama podjelio tu vijest

- HordashBistrik
- Kontakt:
Ma znam brate al kao nekome ko je mladost proveo na kosevu mi nije svejedno citati da neko na svakon koraku yebe sve zivo i zeli sve najgore. opsujem i ja, iznerviram se, ali treba imati granicu. Bestidnik i provincijalac koji nezna ko su musemici, pape, itdHirurg je napisao/la:Buraz, moj ti je savjet da se ne zamaraš likovima poput sioxa. Znam, vatra ti kad čitaš šta ..... piše, ali ipak iskuliraj.HordashBistrik je napisao/la:To vjerovatno znaci odlazak crepulje. sad ce siox uletjet da yebe svima majke i zeli tesku bolest ili ga ipak stid nakon danasnjeg uriniranja po njemu
Vidiš i sam šta kaže 'nije me stid' -sve ti je jasno koliko poštuje klub i nas navijače, i o kakvom je karakteru riječ...
Davno je njega jedan lik provalio, ali to ne vrijedi ovde... stipu ba, kuliraj i ne obraćaj pažnju. Živio!
samo se sjeti da ti je prva polovica te cifre broj jednog magičnog igrača , najboljeg lijevog beka ligeThrillerHz je napisao/la:Zanimanje novinar je danas postalo cista smijurija...DenchiNL je napisao/la:ma i portali bubaju **** juče Cimi u Saudiji bio, već "otputovao" napisali u Saudijsku Arabiju, frajer otišo do Hotela đe bio taj nakav predsjednik....ThrillerHz je napisao/la:Joj bombi svaki dan... Odlucili svi preko Sarajeva sebi cijenu dizat
OFFTOPIC:
JOS 1 POST I IMAT CU 1946 POSTOVA I RAZMISLJAM DA TO BUDE I POSLJEDNJI POST ZA OVAJ ACCOUNT, DA ODEM SA STILOM

- BosnianKingdom
- Kontakt:
A zar nije sa Halilovicem i Crepuljom i ko je ono jos dosao u tom periodu potpisan ugovor na 1,5 godinu, a ne na pola godine.
Odakle vam uopste to da neko negdje moze ici? Eto ja vam garantujem da i Halilovic i Crepulja ostaju.
Odakle vam uopste to da neko negdje moze ici? Eto ja vam garantujem da i Halilovic i Crepulja ostaju.
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Amidzaa, ANamelessGhoul, Antikloc, BeYaZ, bhfanatic14, brojjedan, HZbec, johntravolta123, Kaunas, MaroonWhite1946, mercurial, NazorUso, r3m1, rimljanin90, Sanchez87hz, Serha, USB, Venom, Vrhbosnian i 154 gosta.