FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Teebalo je sa svima na pet godina al.eto dobro je i ovako neka guraju djecu ako opet ne osvojimo bar ce neko od ove djece se razviti u pravog igraca a ne ko do sada polovni stranci se guraju i taman proigraju odu ili nikako ne proigraju pa raskid ugovora
Ma dokazali su se ba ne mogu valjat kad ti jedva u ovoj kaurma ligi zavrsis 3 jedva a nikom glava be odleti , Po Mostara izgleda ko real za njih organizacijski, a nemaju obraza preuzet odg. i zo je to ,tacka! Husref se isto prodo al sta ce covjek mora zivjet
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 12 jun 2018, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- HordashBistrik
- Kontakt:
I mene iznenadi koja je njegova uloga tu. vedad surkovic koliko znam, novinar/voditelj na face i areni??Memara je napisao/la:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa pretpostavljam da je Šurković tu sad umjesto Trbića na mjestu PR.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- StariGrad071
- Kontakt:
Novi PR kluba, izabran konkursom.
- HordashBistrik
- Kontakt:
OK hvala na info. zna ga moj sin, vatreni je navijac ako nista haha
kad bi doveli sisica i ofusua imali bi najbrza krila u PL Bih niko im nista nbi mogao, Hebibovic i lelic rezerve.
kad bi doveli sisica i ofusua imali bi najbrza krila u PL Bih niko im nista nbi mogao, Hebibovic i lelic rezerve.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Otkud sad taj Ofosu opet? Mi se bazirali na 5 igrača i samo to vrtimo u krug..
- Osttribine
- Kontakt:
Da bar u pola dolazi na utakmice Sarajeva koliko odozgo iz TK psuje po ovim u Upravi bilo bi okMemara je napisao/la:Vala i ti si počeo da pretjeruješ u zadnje vrijeme. Ako se ne varam ovo im je 4 press konferencija u zadnja dva mjeseca. Pa toliko nismo ni imali zadnje dvije godine. Ohladi jbg ti više, nema dana da im se ne sjetiš familije.BordoSarajevo je napisao/la: Kaze, klub ce biti transparentan prema navijacima, nece biti vise sjeverna koreja hahaha, pa sve sto su rekli da ce se promjeniti - nije, nego je jos gore nego sto je bilo..

- HordashBistrik
- Kontakt:
Nije valjda tuzlak? o mati mila i dragaa
- muhamedhulk
- Kontakt:
A vidi Vede
Vedo je kralj! 
Svaka cast za ove potpise juniora. Dobra stvar je sto ce drugi klubovi morati placati onu naknadu za treniranje ako hoce nase juniore koji nisu potpisali profi ugovore sa nama.

Svaka cast za ove potpise juniora. Dobra stvar je sto ce drugi klubovi morati placati onu naknadu za treniranje ako hoce nase juniore koji nisu potpisali profi ugovore sa nama.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Onaj kvaziportal expressno.ba je objavio članak za Ofosua da je slobodan i kao pokušavamo da ga dovedemo i jedini argument im je što smo pokušali i ZimusAlfredNobel je napisao/la:Otkud sad taj Ofosu opet? Mi se bazirali na 5 igrača i samo to vrtimo u krug..

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Prvi put čujem za taj gigantski portal.SarajevoJeBordo je napisao/la:Onaj kvaziportal expressno.ba je objavio članak za Ofosua da je slobodan i kao pokušavamo da ga dovedemo i jedini argument im je što smo pokušali i ZimusAlfredNobel je napisao/la:Otkud sad taj Ofosu opet? Mi se bazirali na 5 igrača i samo to vrtimo u krug..

- Osttribine
- Kontakt:
A Lukavac ili okolina valjda, ali nije to problem, nego sto tekme Sarajeva prati na streamu, a ovde naprdjuje godinama neke stvari, koje svi znamo da nisu ok, ali brate dosadilo svaki dan jedno te isto citat od njega, da znam da ce moj post u kojem cu nekom u Upravi ili kompletnoj Upravi opsovati nesto promijeniti na bolje u klubu psovao bih i ja i ostali sigurno, ali nema od toga nista.HordashBistrik je napisao/la:Nije valjda tuzlak? o mati mila i dragaa
OFOSU
BENKO
DESNO KRILO
OBA BEKA
Molim vas !
BENKO
DESNO KRILO
OBA BEKA
Molim vas !
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
To su ti oni portali kad klikneš na vijest iskoči ti prvo 500 reklama i onda sidu dobiješ. Al et, ima raje koja se primi šta takvi mlate...AlfredNobel je napisao/la:Prvi put čujem za taj gigantski portal.SarajevoJeBordo je napisao/la:Onaj kvaziportal expressno.ba je objavio članak za Ofosua da je slobodan i kao pokušavamo da ga dovedemo i jedini argument im je što smo pokušali i ZimusAlfredNobel je napisao/la:Otkud sad taj Ofosu opet? Mi se bazirali na 5 igrača i samo to vrtimo u krug..
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- HordashBistrik
- Kontakt:
Svi smo mi nezadovoljni, i imamo razlog ali kao sto ti rece, da lik koji niti dolazi na utakmice niti sta, yebe svemu sto ima veze sa klubom nema mi logike. ja u najmanju ruku mislio on svaku na istoku pa yebe zivce kao i mi, Bgm sam ga dobro onda skontao, isfrustriran pa se lijeci ovde a tekme vidi na TV.
Spominju se jer si ogranicen na strance,pa morasnigrace iz nase lige dovest a ovi sto su spominjani i jesu jedni od boljih,samo bi ja juniorima dao prednost nasimBordoSarajevo je napisao/la:Šta, samo potpisali i Hadzic se samo dotakao Kuzmanovića i toga da će biti pojačanja al traže se kvalitetni igrači, pa zbog čega se onda spominje Šišić, Šehić, Dilaver, Dupovac, ranije Fejzić? To nisu pojačanja već alternative!!
Zar ne rekoše da će biti na pressu i rukovodstvo?
Ja sam očekivao da će reći i situaciju oko Crepulje, Halilovića, da će malo više toga reći oko budućnosti kluba, ekipe, pojačanja, igrača..a i ovi novinari, ne znaju nista pitat.
Kaze, klub ce biti transparentan prema navijacima, nece biti vise sjeverna koreja hahaha, pa sve sto su rekli da ce se promjeniti - nije, nego je jos gore nego sto je bilo..
Uprava napolje, majku vam yebem bezobraznu!!!
Dobar momak pravi pitar od malih nogu, znam ga jos iz osnovne i uvijek me cudilo odakle mu volja da prati ovoliko nas fudbal momak zna vise od svakog iz uprave.Memara je napisao/la:
Nadam se da mu se nece psovati kao prethodnicima...mogao bi on vremenom i napredovati u klubskoj hijerarhiji. Nek je sa srecom.
You are someone else I am still right here
Surke brat hordash od malih nogu,FGR nek mu je sretno.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 18 gostiju.