Albanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

bolesnik s juga
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la bolesnik s juga » 26 sep 2010, 17:35

RiNo je napisao/la:
bolesnik s juga je napisao/la:ako ne pobjedimo albance pape treba podnijeti ostavku, a trebao je i ranije podnijeti,jer je loš trener i ne voli bosnu
Vidiš kako samo Cico voli Crnu Goru, Kuže obožava Albaniju, a da ne spominjem Capellovu ljubav prema Engleskoj... A i prethodni nas je selektor plaho volio, to se najbolje vidjelo početkom i sredinom devedesetih...
a šta je capello postigao sa engleskom.sa onakvim timom izgubio 4-1 od njemačke u osmini finala

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 sep 2010, 23:26

kojeg se igra protiv albanije,i ako se zna tacno koliko kilometara ima od sarajeva .... :D i satnica tekme :D po mogusnosti
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 26 sep 2010, 23:41

Los*Blancos je napisao/la:Ma boli me kita za prenosom hoceli odkupiti o ne..ima na netu uglavnom :mrgreen: samo da pobijedimo to je bitno :mrgreen: :mrgreen:
That's the point 8-)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 sep 2010, 00:01

johnnyHZ je napisao/la:kojeg se igra protiv albanije,i ako se zna tacno koliko kilometara ima od sarajeva .... :D i satnica tekme :D po mogusnosti
Igra se 08.10.2010 ,neznam u koliko sati ,Sarajevo -Tirana 420 km,6sati.

Evo ti stranica tako ovdje piše:

http://www.viamichelin.com/
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 27 sep 2010, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 00:05

bolesnik s juga je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
bolesnik s juga je napisao/la:ako ne pobjedimo albance pape treba podnijeti ostavku, a trebao je i ranije podnijeti,jer je loš trener i ne voli bosnu
Vidiš kako samo Cico voli Crnu Goru, Kuže obožava Albaniju, a da ne spominjem Capellovu ljubav prema Engleskoj... A i prethodni nas je selektor plaho volio, to se najbolje vidjelo početkom i sredinom devedesetih...
a šta je capello postigao sa engleskom.sa onakvim timom izgubio 4-1 od njemačke u osmini finala
Ciro je volio :roll: Evo grohotom se smijem. :shock:
Uzmi Atifa Dudakovica voli Bosnu, a naucicemo ga i fudbalu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

CANA 19
Kontakt:

Post Postao/la CANA 19 » 27 sep 2010, 03:01

cooly je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Mislim da nije isto kada bi Rahimic i Salihovic igrali def. vezne, ili kombinacija Rahimic/Jahic. Ali isto tako ne mislim, da ce nam takav nacin igre biti prijeko potreban protiv recimo Albanije. Nama su ta igra iz Njemacke i Salihovic trebali protiv Francuske. Protiv Albanije ne vidim veliki razlog za komplikovanje, jaci smo od njih, bitna je borba. Uostalom cemo imati u Albaniji jos jednu prednost naspram utakmicom sa Francuskom: Igramo pred nasom publikom.

Sigurno ce bidi dobar duel, ja sam albanski navijac iz Makedonie i znam da 80% od albanskite navijaci su iz Kosaove i Makedonie i garantiram deka i pred i posle utakmice albanskata grupa navijaci necu praviti problema, moze slobodno da dojdete i da podrzite vasu reprezentaciu, necu da imati nikakav problem,samo ako vie nesto provocirate, moze i da se zdruzimo zaedno pred utakmice kao sto sme napravili sa svi drugi navijackigrupi koj su dosli u Tirane, sigurno ce imati nekoja velika dobra atmosfera. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 04:07

@Cana 19 cim i jedni i drugi volimo burek i sirnicu.Tu nema problema. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2010, 14:18

legenda reala je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:kojeg se igra protiv albanije,i ako se zna tacno koliko kilometara ima od sarajeva .... :D i satnica tekme :D po mogusnosti

Pocinje u 20.30 tekma.

@Cana: Hoce li Kosovska televizija prenosit utakmicu? Nigdje im ne mogu nac programsku semu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 27 sep 2010, 14:29

evo facebook profil safetovog sina denija pa kontaktirajte njega i dajte dobre fudbalske savjete pa mozda deni to prenese svom ocu safetu

http://www.facebook.com/denisusic
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

CANA 19
Kontakt:

Post Postao/la CANA 19 » 27 sep 2010, 17:22

Cartman je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:

Pocinje u 20.30 tekma.

@Cana: Hoce li Kosovska televizija prenosit utakmicu? Nigdje im ne mogu nac programsku semu.
Milim deka Kosovska televizija hocu prenositi utakmicu ali ne znam dali cu biti u satelitske mreže.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 sep 2010, 18:50

Cana jarane dok je Susic selektor ne sekiraj se.Dobicete tekmu,nezna on motivirat igrace.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2010, 19:58

Alipasino je napisao/la:Cana jarane dok je Susic selektor ne sekiraj se.Dobicete tekmu,nezna on motivirat igrace.
Joj sta bi dao da nam je Kuze selektor. Ili barem njegov asistent Mustedanagic.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 sep 2010, 19:59

Ima li kakvih informacija vezan za TV prijenos utakmice ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2010, 20:03

Elegant je napisao/la:Ima li kakvih informacija vezan za TV prijenos utakmice ?
Prenosit ce ovaj albanski Supersport 2 na 15.8 stepeni. Radi ta 0.2 stepena ja to ne mogu nikako uhvatit. Bit ce i na RTK (Kosovo), ali eto ovaj kaze da oni mozda nece prenosit na satelitu...Nadajmo se da ce Karamehmedovic to sredit na kraju. :D Nikad nisam gledo repku na streamu pa ne planiram ni sad. Radije cu otic u Tiranu.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 sep 2010, 21:00

Pauk je napisao/la:evo facebook profil safetovog sina denija pa kontaktirajte njega i dajte dobre fudbalske savjete pa mozda deni to prenese svom ocu safetu

http://www.facebook.com/denisusic

Ja cu Papetovu kcerku kontaktirat, moze i ona valjda? :lol:
http://www.facebook.com/liviasusic
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

MegaNormala
Kontakt:

Post Postao/la MegaNormala » 27 sep 2010, 22:08

pa ovaj glavonja susic on veze s vezom nema.. dok je ciro bio i nado sam se necemu ,, a sa ovim ne vidim nam dobru buducnost,, al sad kad izgubimo protiv albanije,, doci ce i njemu kraj...
.....

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 sep 2010, 22:12

slika Ma neka povede Halida Beslica sa sobom u Albaniju mozda pobijedimo :mrgreen: :mrgreen: bice vesalo 8-)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2010, 22:15

Halid bi barem uspio motivisat igrace. Ovaj mrtvac ne bi ni Gattusa mogo napalit.

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 27 sep 2010, 22:54

evo moglo bi se reći da je ovo sigurno jedna od ključnih tekmi tj. gostovanja u nezgodnoj albani pa eto vidjećemo šta bih može moja prognoaza je x al eto nebi ni 2-va loše bilo :D :mrgreen:
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 sep 2010, 23:18

Los*Blancos je napisao/la:slika Ma neka povede Halida Beslica sa sobom u Albaniju mozda pobijedimo :mrgreen: :mrgreen: bice vesalo 8-)
veli Safet Halidu,u meni jesen je mada kazu svi da sad je proljece,hahahha..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.