Eto nama ukupno 400.000 KM za sve četvericu, čim ih neko zatraži!BordoSarajevo je napisao/la:Pojačat ćemo se djecom iz akademije, danas potpisuju 4 igrača,High je napisao/la:Imamo li igrača za početni sastav?! Imamo li kakve ambicije osim neambicija?!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo juniora,napokon da s nekim potpisu.
U pitanju su Dino Islamović, Numan Kurdić, Ševkija Resić i Hamza Bešić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- StariGrad071
- Kontakt:
Bebe sa koseva 2018/19.
-
- Kontakt:
Na ovom spisku se moralo naci ime Senada Selimovica koji je u prosloj polusezoni uz Klarica i Resica bio najbolji igrac u pohodu na titulu...miky_hz je napisao/la:U pitanju su Dino Islamović, Numan Kurdić, Ševkija Resić i Hamza Bešić.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ne znam koliko godina onaj Dervisagic ( nadam se da sam utrefio prezime, lijevo krilo broj 7 ) , meni on licno ubjedljivo najbolji i bas odskacebelosevic28 je napisao/la:Na ovom spisku se moralo naci ime Senada Selimovica koji je u prosloj polusezoni uz Klarica i Resica bio najbolji igrac u pohodu na titulu...miky_hz je napisao/la:U pitanju su Dino Islamović, Numan Kurdić, Ševkija Resić i Hamza Bešić.
Takodje onaj mali Salcin strasnu tehniku ima i kretanje
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Generalno treba podrzati svakog mladog igraca ali po meni prioritet trebaju biti igraci koji su izlazno godiste, koji vise nmgu igrati za juniore. Prvo njih rijesi (naravno koji zasluzuju)...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
zna li ko na koliko godina su dobili ugivor. Mislim deru svoje generacije ovi bi morali igrat sto vise sljedece sezone I scake sezone vi nahmanje dva pojacanja trebala bit iz akademije
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Sarajevo treba traziti da ima B ekipu u 1 ligi ako ikad dodje do reorganizacije
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
B ekipu pod hitno ili neki klub da šalju po 4,5 omladinaca na posudbu.
-
- Kontakt:
100% trebamo Sarajevo B , ovako posalju igrace na posudbu kod nekih trenera levata i niko te momke vise ne prati . treba nam druga ekipa koja ce bit spona do prvog tima a nadogradnja juniorima . sef da bude Dzeno ,cala ili tako neko i da ti momci kroz igranje dvije sezone u toj ekipi dodju potpuno spremni u prvu ekipu ,uspostavit sistem treniranja,takttike koja ih ceka sutra u prvoj ekipi .paulus je napisao/la:Sarajevo treba traziti da ima B ekipu u 1 ligi ako ikad dodje do reorganizacije
Slazem se, samo je B tim rjesenje. Ali dok nasi to skontaju, pa onda organizuju i na kraju dok dodjes do 1 lige eto ti 2025.
Ona 7 pravila rusvaj po lijevom krilu ali penali mu nisu jaca strana (treba raditi na tome jos).
Ona 7 pravila rusvaj po lijevom krilu ali penali mu nisu jaca strana (treba raditi na tome jos).
Imali smo ove godine trojicu u Igmanu, bili su više msnje standardni, u federalnoj.Stroj1946 je napisao/la:B ekipu pod hitno ili neki klub da šalju po 4,5 omladinaca na posudbu.
Najlakše bi bilo ponovo dogovoriti saradnju sa Radnikom-Hadžići, praktično su u gradu, blizu Butmira, i imaju stadion, za prvenstvene utakmice.
Tradicionalno su bili naklonjeni nama.
Sjeverna Koreja je postala mala maca za ove naše 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne bi igrača, drug.Zukanovic je napisao/la:Gotov je prvi igrac. mozda ove sedmice dolazi sms. ne znam jos ko tacno. ali kad dobijem ime javi cu se.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Evo skaut pomagao Zlatku Dalicu u baraz utakmicama.
Ima na sour€e 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako je Sarajlija Ermin Avdić pomogao reprezentaciji Hrvatske da se plasira na SP u Rusiji
Video analliza fudbalskih utakmica sastavni je segment modernog fudbala. Na našim prostorima, tj. u bh. fudbalskim klubovima, još uvijek se malo pridodaje pažnje video analizi, pa je malo onih koji se bave ovim poslom.
Hahahahahhahahahahaha
Video analliza fudbalskih utakmica sastavni je segment modernog fudbala. Na našim prostorima, tj. u bh. fudbalskim klubovima, još uvijek se malo pridodaje pažnje video analizi, pa je malo onih koji se bave ovim poslom.
Hahahahahhahahahahaha
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- StariGrad071
- Kontakt:
Ziva istina. Hoce li biti live
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, bordobijeli, brotherze, deda, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], insimadop, inzomni, johntravolta123, kupus army, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mercurial, Pantelija, Posejdon, r3m1, SamoDaKazeem, StarmoCity, stokastoka23, TETRAPAK, Vrhbosnian, zagorski i 235 gostiju.