FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
nema igrača zato što je slobodnim igračima bukvalno zadnja opcija da ostanu ovdje,kada ispuše na svim frontovima tek onda se može pregovarati
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
Suplje price kralju. Ponudi im normalne uslove svaki ce pregovarat i na kraju treba sposobnost da dovedes nekog igraca koji ima ime za nasu ligu. Nasi sto ne znaju to je druga stvar. Pregovaraju sa ponudjenim igracima ne znaju dalje i poslije kazu nema igraca ili svako im skup smijesna prica vise.nukleusmember je napisao/la:nema igrača zato što je slobodnim igračima bukvalno zadnja opcija da ostanu ovdje,kada ispuše na svim frontovima tek onda se može pregovarati
VVVBK
- StariGrad071
- Kontakt:
Nece. Nisu samo pare u pitanju.
-
- Kontakt:
U pitanju je neznanje ljudi iz uprave nista vise. Pa oni ne znaju zavrsit iole poznato ime. Treba znat dovesti igraca, a nasi imaju para a ne znaju. Sad ih zeza Bilalagic kako hoce.Uvalio pola ekipe i sad niko od njih ne produzuje i opet ce nastavit radit sa njim to su idioti.
- sarajevo46
- Kontakt:
Baš! Kako lik prenese s portala znači kao da je završeno. Mogu mislit koliko puta se desilo neko bezveze razmišlja kako bi nam neko valj'o, neko čuje i dođe ovdje napiše završen. Ima svega ovdje..MortemHz je napisao/la:Uopste ne pise tako.. "da li ce", "pokusat ce" sve u svemu odlican igracPitaristok je napisao/la:
Kaze ganac slijeće
-
- Kontakt:
Hahahahahahaha,sarajevo46 je napisao/la:Baš! Kako lik prenese s portala znači kao da je završeno. Mogu mislit koliko puta se desilo neko bezveze razmišlja kako bi nam neko valj'o, neko čuje i dođe ovdje napiše završen. Ima svega ovdje..MortemHz je napisao/la:Uopste ne pise tako.. "da li ce", "pokusat ce" sve u svemu odlican igracPitaristok je napisao/la:
Kaze ganac slijeće
A mozda sam htio da se nasalim sa prijašnjim desavanjima, "slijece" itd...
Dobro jutro vidovita Dzemila,sarajevo071 je napisao/la:Upravo tako,postati će cijenjen,otići negdje ali češ imati nadoknadu čitav njegov igrački vijek.Testo je napisao/la:sa koliko godina je donarumma počeo braniti u milanu ?
kasiljas ?
šta mi imamo od pavlovića sad kad ode? nit' smo šta osvojili sa njim, nit' šta možemo zaraditi
Zar za Želju nije dobro to što imaju od Džeke.Da je ostao,propao bi.
Dati šansu mladjima i od toga živjeti.Neće moči drugačije.
A Dizdarević već sada izgleda kao pravi golman,neće biti ništa slabiji od Velića.
I Travancic je obecavao rano, i freddy adu, i milioni djece od kojih nista ne bude, puno je vise slucajeva da talenti nisu uspjeli nego da jesu, moze se zaljubit i ostavit fudbal, moze se navuc na shishu, alkohol, moze ga kamion spucat kad prelazi ulicu....ziv bio strpljenja i ne stavljat te usporedbe tipa neymar, donnaruma jer za svakog takvog ima 50.000 propalih....pustit momka nek radi i klub nek uredi to kako treba ocigledno se prepoznalo to kad su stavili nekoga da se brine o toj integraciji mladih....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
"Danas je prozivka i biće mnogo toga jasnije. Biće odlazaka i dolazaka, a što se tiče Šišića, Sarajevo ga navodno želi, ali imamo i mi svoje želje. Ako bi on otišao u Sarajevo onda bismo mi tražili Anđušića", kazao je Šabić za SportSport.ba
Ako tako bude na kraju. makar znam da ne moram ovu sezonu gledati. hvala Bogu ima jos U19 i tako dalje.
Ako tako bude na kraju. makar znam da ne moram ovu sezonu gledati. hvala Bogu ima jos U19 i tako dalje.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A majku li im yebem ludu nenormalnu
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- StariGrad071
- Kontakt:
suarez000000 je napisao/la:U pitanju je neznanje ljudi iz uprave nista vise. Pa oni ne znaju zavrsit iole poznato ime. Treba znat dovesti igraca, a nasi imaju para a ne znaju. Sad ih zeza Bilalagic kako hoce.Uvalio pola ekipe i sad niko od njih ne produzuje i opet ce nastavit radit sa njim to su idioti.
Ima i toga, ali ima vise primjera da igraci radije odu u avganistan nego sto ce doci ovamo. Benko doso u sept nije imao pravo nastupa do februarq, bilbija isto tako, delqc bio na posudbi pola godine, pa doso u augustu, jajalo bio 3 mjeseca, stepanov odigro 4 tekme.
Glupost dovest sisica a dati andjusica.
Andjusica treba vratiti, pogotovo ako odu ovi koji su najavili, i on ce biti bolji od Mice
Ne treba nam nas igrac. bolje dovesti nekoga iz srbije ili hrvatske. ja bi volio da sve sta je kod nas dobro ( nazalost nema puno) da ode iz kluba.
Ako budu dali Anđušića za Šišića, oni nisu normalni. Anđa ima potencijal plus je mlađi. Bukvalno s konja na magarca.
Ako budu nastavili sa ovakvim imenima, onda bi ovaj prelazni rok bio gori od Kramara, lažnih brazilaca i kompanije.
Ako budu nastavili sa ovakvim imenima, onda bi ovaj prelazni rok bio gori od Kramara, lažnih brazilaca i kompanije.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 11 jun 2018, 13:19, ukupno mijenjano 2 puta.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Plati igrača više nego "oni u avganistanu" i on će prihvatiti ponudu i da igra Drugu ligu Zapad FBiH.StariGrad071 je napisao/la:ali ima vise primjera da igraci radije odu u avganistan nego sto ce doci ovamo.
U svijetu, pa čak i u onim ligama gdje se fudbal igra amterski, plate igrača rastu jer fudbal postaje biznis i nije onako kako je bilo prije.
Loša infrastruktura i loš kvalitet lige ne utiče na dolazak/ne dolazak igrača ovamo, u 99% slučajeva. Novac igra veliku ulogu.
Obzirom na stanje u državi, naši klubovi ne mogu parirati finansijski klubovima u drugim, uređenijim, državama s toga, opravdanje za loše nastupe u evropi možemo i razumiti ALI OPRAVDANJA NEMA ZA TO ŠTO NE MOŽEMO VEĆ TREĆU GODINU PARIRATI ZRINJSKOM. Za rezultate u našoj ligi i kupu opravdanja nema.
U pitanju je samo nesposobnost, amaterizam, talovi, menadžerski igrači i lični interes... to sve pobrojano je kod nas najviše izraženo i zbog toga najviše trpi klub, rezultati i navijači.
FK Sarajevo
- StariGrad071
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:Plati igrača više nego "oni u avganistanu" i on će prihvatiti ponudu i da igra Drugu ligu Zapad FBiH.StariGrad071 je napisao/la:ali ima vise primjera da igraci radije odu u avganistan nego sto ce doci ovamo.
U svijetu, pa čak i u onim ligama gdje se fudbal igra amterski, plate igrača rastu jer fudbal postaje biznis i nije onako kako je bilo prije.
Loša infrastruktura i loš kvalitet lige ne utiče na dolazak/ne dolazak igrača ovamo, u 99% slučajeva. Novac igra veliku ulogu.
Obzirom na stanje u državi, naši klubovi ne mogu parirati finansijski klubovima u drugim, uređenijim, državama s toga, opravdanje za loše nastupe u evropi možemo i razumiti ALI OPRAVDANJA NEMA ZA TO ŠTO NE MOŽEMO VEĆ TREĆU GODINU PARIRATI ZRINJSKOM. Za rezultate u našoj ligi i kupu opravdanja nema.
U pitanju je samo nesposobnost, amaterizam, talovi, menadžerski igrači i lični interes... to sve pobrojano je kod nas najviše izraženo i zbog toga najviše trpi klub, rezultati i navijači.
Nece doci, evo ofosu je otisao u cesku za manje para. Tacka. Jajalo se nakon prvog gostovanja spakovo da se vrati i to je tako, delac vise nikad nece doci vamo, nikad. Za nemanje rezultata nema opravdanja, zrinjski nesto malo ulozi u kadar ostatak para preusmjeri da imaju "postena sudjenja".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da li se Vi, navijači, obradujete porazu svog voljenog kluba za neku, mizernu cifru novca i hvalite se time javno?
Pitam se, obzirom na situaciju, da li bi ti deklarisani navijači prodali klub za možda, jednu nulu više od ovog iznosa? Mislim da da'.
Pitam se, obzirom na situaciju, da li bi ti deklarisani navijači prodali klub za možda, jednu nulu više od ovog iznosa? Mislim da da'.
FK Sarajevo
Andjusic na posudbu moze u Mladost samo, nadam se da ste svjesni toga i novih pravila....ne govorim da li treba ili ne...nego po novom zakonu o ugovorima gdje kad se sarne profi ugovor s igracem placa se naknada za treniranje, samo profi ugovori su moguci, za naseg igraca da bi ga neko stavio pod ugovor dodje nam 30.000-40.000, ti mali klubovi nemaju to....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kladionica se mora odvojiti i odigrati bez osjecaja,kad igras kontra svog kluba to je win win situacija.Ako zijane dobijes lovu,ako dobiju opet ti drago.Bar je kod mene tako.I ja sam tad na Zrinjski spucao keca 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
@starigrad bukvalno si naveo igrače Čelsija i Kelna, koji su i onda zalutali u ligu. A i oni su dokaz da se uz pravu cifru sve može. Tješimo se mi da niko neće doć, a kad nam Azmir pokupi sve mete, dovede neke reprezentativce i imena na koja smo mi svršavali ovdje, pričat ćemo kako nećemo nikom da oživljavamo karijeru. Pusti to neće igrači, hoće oni, al ne možeš bivšem igraču Čelsija ponudit 2 milje nikako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️