odakle si ti ?jasa RA je napisao/la:MOZE NEKO DA MI KAZE GDJE SU PROSTORIJE RED ARMY-a POSTO JOS NISAM TAMO ISO![]()
![]()

odakle si ti ?jasa RA je napisao/la:MOZE NEKO DA MI KAZE GDJE SU PROSTORIJE RED ARMY-a POSTO JOS NISAM TAMO ISO![]()
![]()
Tako je mozak...samo opusteno brate, a ne da se dizu tenzije jos vise...Osim ovih sto bojkotoju, ovih sto sjede u upravi i ovih novih, postoji neko ko se trudi, razgovara, da to sve uveze...i samo im se otezava posao...MOZAK je napisao/la:Doce opet i nasi dani akBoGDa...samo zivo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hehehe, nije mahalska ovaj putMont0 je napisao/la:I ja sam cuo jednu mahalsku, vidjecemo,..
Ljudi kako ne shvatate da je Pika samo jedna produžena ruka vlasti u gradu.Vlast je ta koja je moćna, ne jedan Pika!Neće u Veležu biti bolje dok se ova vlast ne promjeni ili se politika okani Veleža, što će se teško desiti.Velež je nažalost političko pitanje i ovakav nije podoban ovima koji su na vlasti.Kako da neko uloži svoje pare i sutra mu dodju opet ovi i sve sjebu, malo ko će to uraditi.Postoji li ikakva mogućnost da se Velež privatizuje ili da bude d.d. pa da raja kupe dionice i nastave sa njime upravljati?Adnel je napisao/la:Mahalska je prica da je Pika dao ostavku eto to je ta ,a ja u to nevjerujem.
Ma ja doce nama novi Pika poslije Pike. du du du nema nam pomocimujoisuljo je napisao/la:Ljudi kako ne shvatate da je Pika samo jedna produžena ruka vlasti u gradu.Vlast je ta koja je moćna, ne jedan Pika!Neće u Veležu biti bolje dok se ova vlast ne promjeni ili se politika okani Veleža, što će se teško desiti.Velež je nažalost političko pitanje i ovakav nije podoban ovima koji su na vlasti.Kako da neko uloži svoje pare i sutra mu dodju opet ovi i sve sjebu, malo ko će to uraditi.Postoji li ikakva mogućnost da se Velež privatizuje ili da bude d.d. pa da raja kupe dionice i nastave sa njime upravljati?Adnel je napisao/la:Mahalska je prica da je Pika dao ostavku eto to je ta ,a ja u to nevjerujem.
Ne postoji nikakva mogucnost, dok se ne usvoji zakon o sportu...Taj film nazalost necemo zadugo vidjeti, jer ne odgovara mnogima, koji sad preko njega peru pare, a isti ti ljudi se i pitaju hoce li ga usvojiti ili ne...mujoisuljo je napisao/la:Ljudi kako ne shvatate da je Pika samo jedna produžena ruka vlasti u gradu.Vlast je ta koja je moćna, ne jedan Pika!Neće u Veležu biti bolje dok se ova vlast ne promjeni ili se politika okani Veleža, što će se teško desiti.Velež je nažalost političko pitanje i ovakav nije podoban ovima koji su na vlasti.Kako da neko uloži svoje pare i sutra mu dodju opet ovi i sve sjebu, malo ko će to uraditi.Postoji li ikakva mogućnost da se Velež privatizuje ili da bude d.d. pa da raja kupe dionice i nastave sa njime upravljati?Adnel je napisao/la:Mahalska je prica da je Pika dao ostavku eto to je ta ,a ja u to nevjerujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.