FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@prisonbreak gdje je sad taj mali Masic i je li napravio ista konkretno?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- prisonbreak
- Kontakt:
Isad je u ceakoj, mladje kategorije haman, al kako sam cuo nije los ni tamo, ima sad i brata isto resetamuhamedhulk je napisao/la:@prison
Jel Masic uspio sta u Ceskoj? Znam da je resetao u ligi za omladinske kategorije.

Edit: igra za juniore Yihlave, i bio je jedno vrijeme skroz blizu prvog tima jer je resetao u juniorima.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što se tiče stranaca, neće se smanjivati broj, ostaje kako je i bilo.
Jel moguće da ona ku.rava na pressu reče da se ima para za velika i zvučna imena, ali da se neće davati za nekog pare za koga se smatra da neće biti pojačanja. Između tog perioda do dana današnjeg imamo to da je Mićo Kuzmanović nezadovoljan i da vjerovatno napušta ekipu a želja trenera i kluba je da ostane, imamo situaciju sa Ljubanom Crepuljom koji je takođe nezadovoljan a trener je izjavio da je kvalitetan i da ostaje, imamo situaciju i sa Emirom Halilovićem koji je ispunio trenerova očekivanja i da se pita trener, ostavio bi ga a i on, takođe odlazi. Samo je Šofranac produžio ugovor, igrač, koji skoro pa nikako nije ni igrao od kako je došao.
Što se tiče pojačanja, rekoše, da se do priprema želi formirati ekipa i da se konačno to na vrijeme riješi.
Pripreme samo što nisu počele, nijednog pojačanja nema ni na vidiku.
Kur.va Sabrina spomenu da se ima para za zvučna imena, u međuvremenu, Amer Dupovac, igrač koji je prethodnih godina igrao u Hrv. i Srb. u ubjedljivo najlošijim ekipama koje su ispale, izgleda, kako zuka reče, i on nas odbio. Spominju se imena Šišić, Šehić, Dujaković, Kunić, Fajić..ni za jednog igrača ne može se reći da su pojačanja. Jedino Kunić ok za konkurenciju Ahmetu, Dujaković je zanimljiv igrač jer je mlad ali igra na poziciji gdje smo jedino tu popunjeni što nije dobro ni za nas a ni za igrača.
Ko koga ovdje yebe, i mi se ovdje zayebajemo od muke a trebamo im svakim danom yebavat sve od a do ž šta uradiše od kluba i šta idalje rade..
Jel moguće da ona ku.rava na pressu reče da se ima para za velika i zvučna imena, ali da se neće davati za nekog pare za koga se smatra da neće biti pojačanja. Između tog perioda do dana današnjeg imamo to da je Mićo Kuzmanović nezadovoljan i da vjerovatno napušta ekipu a želja trenera i kluba je da ostane, imamo situaciju sa Ljubanom Crepuljom koji je takođe nezadovoljan a trener je izjavio da je kvalitetan i da ostaje, imamo situaciju i sa Emirom Halilovićem koji je ispunio trenerova očekivanja i da se pita trener, ostavio bi ga a i on, takođe odlazi. Samo je Šofranac produžio ugovor, igrač, koji skoro pa nikako nije ni igrao od kako je došao.
Što se tiče pojačanja, rekoše, da se do priprema želi formirati ekipa i da se konačno to na vrijeme riješi.
Kur.va Sabrina spomenu da se ima para za zvučna imena, u međuvremenu, Amer Dupovac, igrač koji je prethodnih godina igrao u Hrv. i Srb. u ubjedljivo najlošijim ekipama koje su ispale, izgleda, kako zuka reče, i on nas odbio. Spominju se imena Šišić, Šehić, Dujaković, Kunić, Fajić..ni za jednog igrača ne može se reći da su pojačanja. Jedino Kunić ok za konkurenciju Ahmetu, Dujaković je zanimljiv igrač jer je mlad ali igra na poziciji gdje smo jedino tu popunjeni što nije dobro ni za nas a ni za igrača.
Ko koga ovdje yebe, i mi se ovdje zayebajemo od muke a trebamo im svakim danom yebavat sve od a do ž šta uradiše od kluba i šta idalje rade..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da smo ih bili na vrijeme možda bi nešto i bilo.BordoSarajevo je napisao/la:Što se tiče stranaca, neće se smanjivati broj, ostaje kako je i bilo.

Batina je izašla iz raja, ne kaže se džaba.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kunic extra igrac, sto se mene tice moze biti i u prvih 11. Mlad, a efikasan.
Za Sisica je kasno, prije 1-2 godine je njega trebalo, sada i opada kvalitetom.
Ne znam kako neki igrac moze otici, ako ima jos godinu ugovor.
Da napomenem da ovo nije najbolji sastav juniora na turniru i da pitam ima li Resic pravo nastupa za juniore u LP s obzirom da je napunio 18?
Da napomenem da ovo nije najbolji sastav juniora na turniru i da pitam ima li Resic pravo nastupa za juniore u LP s obzirom da je napunio 18?
Sabrine mi moje!
Sa ovim uhljebima u klubu i ovom politikom realno je ocekivat da nam Sisoja dogodine pocne uzimat najbolje igrace koji su i pod ugovorima
Nadam se da se sale sa ovim nakim Aladinima i carobnim lampama
Nadam se da se sale sa ovim nakim Aladinima i carobnim lampama
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako prije početka sezone nije napunio 19, može igrati.BosnianKingdom je napisao/la:Kunic extra igrac, sto se mene tice moze biti i u prvih 11. Mlad, a efikasan.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- egocentrik
- Kontakt:
Aladin Sisic je odlicno rjesenje, ja fakat, ali fakat vjerujem da bi odigrao kod nas dobru sezonu i onda .... onda nasao insotrani angazman.
Ne vadis ga upravo, Andjusic stasao decko u dobrog igraca, uz bolje saigrace bi i on logicno napredovao i lakse igrao, zasto za to niko nema sluha, nego daj neki inostrani angazman napravi ovom mom, potpisi na dvije pa cemo se skupa ogradit od transfera..
Ima tu 80% Musemica
Ne vadis ga upravo, Andjusic stasao decko u dobrog igraca, uz bolje saigrace bi i on logicno napredovao i lakse igrao, zasto za to niko nema sluha, nego daj neki inostrani angazman napravi ovom mom, potpisi na dvije pa cemo se skupa ogradit od transfera..
Ima tu 80% Musemica
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Lipe cvatu, sve je isto k'o i lani.dynamodresden1 je napisao/la:Nova tura parmaka.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
- dynamodresden1
Sabri ko nam brani,da budemo parmaci ko i lani.skoroalen je napisao/la:Lipe cvatu, sve je isto k'o i lani.dynamodresden1 je napisao/la:Nova tura parmaka.

- StariGrad071
- Kontakt:
Sto se tice broja stranacq ja bi pustio kolko klubovi hoce i mogu da dovedu, ali bi recimo stavio da 5 igracq mora biti u 11 iz vlastitog pogona. Pa bi i ta djeca brze stasavala uz kvalitetnije igrace.
-
- Kontakt:
Upravo tako,postati će cijenjen,otići negdje ali češ imati nadoknadu čitav njegov igrački vijek.Testo je napisao/la:sa koliko godina je donarumma počeo braniti u milanu ?
kasiljas ?
šta mi imamo od pavlovića sad kad ode? nit' smo šta osvojili sa njim, nit' šta možemo zaraditi
Zar za Želju nije dobro to što imaju od Džeke.Da je ostao,propao bi.
Dati šansu mladjima i od toga živjeti.Neće moči drugačije.
A Dizdarević već sada izgleda kao pravi golman,neće biti ništa slabiji od Velića.
- egocentrik
- Kontakt:
Prijavljen siKokteli3 je napisao/la:BRUKA!!!! Jos uvijek cekamo pojacanje igraci odlaze ceka se potvrda crepulja napusta fk sarajevo RUBRIKA ODLASCI:ljuban crepulja ,emir halilovic , mico kuzmanovic , nihad mujakic?, RUBRIKA DOLASCI:nemamo za kifle pa moguce da dodju aladin i njegova carobna lampa,petar pan,
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Momku je 16 godina, polako sa tim najavama..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kaze ganac slijeće
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uopste ne pise tako.. "da li ce", "pokusat ce" sve u svemu odlican igracPitaristok je napisao/la: Kaze ganac slijeće
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja mislim da je i jedan od razloga zasto jos nema igraca(kako kod nas tako ni kod konkurencije) jel velika vecina igraca slobodna postaje sad na kraju mjeseca.Pa i ovaj Kunic,Dujakovic,Ofusu,Velicitd itd svi sto se provlace ugovor imaju do kraja 6-tog mjeseca.Mislim da to igra ulogi glede tih slobodnih papira.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ljudi sabura malo bice pojačanja kad bude gotov prelazni rok onda možete kuditi ili hvaliti
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, HordasDolacMalta, mosarajvosa83, NazorUso, Oerde, OzmoodPinglewood i 52 gosta.