Ne smeta ti što iftar izgleda ko predizborni skup SNSD?Hendo je napisao/la:Nervozan Ferdo, ne može nikako da kontroliše chat na Ss.ba kao na Klix-u.sekerbay je napisao/la:Sastali se islamofobi pa tabire
Koji je to kapacitet, najbolje govori ovo citirano:
Musliman koji pokreće krizarski ratFerdo je napisao/la:Ovaj Erdogan bi sutra križarski rat pokrenuo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
IslamofobuPenaltiky je napisao/la: Ne smeta ti što iftar izgleda ko predizborni skup SNSD?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
http://gorila.jutarnji.hr/vijestigorila ... ce_srbije/Osim13 je napisao/la:IslamofobuPenaltiky je napisao/la: Ne smeta ti što iftar izgleda ko predizborni skup SNSD?
Kod njih je pronađeno čak 2,5 kilograma heroina, 100 grama speeda, deset grama kokaina, 200 grama marihuane te 51 tableta Ecstasyja, prenosi Jutarnji list.
Da je kod mene ovakav hodža u komšiluku i ja bi u džamiju išo

Ma dobro, ne bih ja naglio ni sam tim .hr portalima kada su u pitanju te teme.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ma stara je ova vijest, stalno ovaj ex hodža sranja radi, od pucnjava, dilanja 

Standardno, optuži za islamofobiju čim ti kažu nešto ružno protiv SDA glasača. Evo meni SDA nije mila opcija jesam li ja islamofob? Nije mi HDZ mila također, jesam li ja majorizator? Nije mi Dodik mio također, jesam li ja džihadist?sekerbay je napisao/la:Sastali se islamofobi pa tabire
Koji je to kapacitet, najbolje govori ovo citirano:
Musliman koji pokreće krizarski ratFerdo je napisao/la:Ovaj Erdogan bi sutra križarski rat pokrenuo

Islamofobija je najisfuranija fraza, to je takav paravan postao da je to čudo jedno. Da Šaćire, Erdogan bi porkenuo križarski rat samo što bi ga on zvao džihadom, a ona druga strana križarskim pohodom. To bi bio vjerski rat između kršćana i muslimana, o tome sanja Erdogan, Orban i njima slične karikature zapele u nekim prošlim vremenima. ALi ne bi oni i njihova djeca sudjelovali u tom ratu nego topovsko meso poput ovih ruralaca što su iftarili u Zeinici i ljudi poput tebe koji podržavaju ovo. Ali i niste za bolje kad ste te pameti.
Rednecksi na bosanski način, pokretači razvoja jednog društva prema nekima.

Za koga će ovi mislioci glasati na sljedećim izborima da se uhljebi na poziciju premijera FBIH nakon silne garniture kriminalaca od Bičakića, Brankovića pa do ovog štediše Novalića? Znam ja dajte da pogađam. Ovi Allahovi robovi će udovoljiti Božijim namjesnicima na ovom dunjaluku Erdoganu i Bakiru i dati glas rumenigeu i ubici Samiru Efendiću. Mogao bi on biti budući premijer FBiH. Mašallah motor naroda. A na sljedećim iftarima bi mogli gledati ne ovako pokrivene žene kao ove iznad nego ovako kao ova novinarka što intervjuira budućeg premijera Efendića.

Znači u Zenici za četiri godine, tehnika jedenja iftarskih špageta u burki, nikabu itd.

Za koga će ovi mislioci glasati na sljedećim izborima da se uhljebi na poziciju premijera FBIH nakon silne garniture kriminalaca od Bičakića, Brankovića pa do ovog štediše Novalića? Znam ja dajte da pogađam. Ovi Allahovi robovi će udovoljiti Božijim namjesnicima na ovom dunjaluku Erdoganu i Bakiru i dati glas rumenigeu i ubici Samiru Efendiću. Mogao bi on biti budući premijer FBiH. Mašallah motor naroda. A na sljedećim iftarima bi mogli gledati ne ovako pokrivene žene kao ove iznad nego ovako kao ova novinarka što intervjuira budućeg premijera Efendića.

Znači u Zenici za četiri godine, tehnika jedenja iftarskih špageta u burki, nikabu itd.
Sve može kod ovih turbovjernika. Sjetite se samo Al'DInove Arduane s Al Hayat televizije.
Nijemci imaju jednu uzrečicu koja kaže da glupost ne štiti pred zakonom.
U tvom slučaju, iako valjaš gluposti, iz tebe vrišti islamofob.
Mislim da u ovim njegovim upisima ima dovoljno materijala za finu tužbu. Pa eto, ako je neko raspoložen.. M
Kad već goli otok nije u funkciji, ne bi bilo loše udarati ih po džepovima.
Mislim da u ovim njegovim upisima ima dovoljno materijala za finu tužbu. Pa eto, ako je neko raspoložen.. M

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
sekerbay je napisao/la: Mislim da u ovim njegovim upisima ima dovoljno materijala za finu tužbu. Pa eto, ako je neko raspoložen.. M![]()

hahahahahaha
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nedžade Brankoviću jesi to ti? Ne brini se, sve je PO ZAKONU.sekerbay je napisao/la:Nijemci imaju jednu uzrečicu koja kaže da glupost ne štiti pred zakonom.

- LAZARUS2000
- Kontakt:
@Šećo ne daj se ateističkim zlikovcima.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Sta se jede na ovim zajednickim iftarima? Ozbiljno pitam
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pusti se ovih islamofoba i hejtera, zašto mi još uvijek nisi pronašao neko fino pokriveno djevojče gore kod vas?sekerbay je napisao/la:.
Zeljezo i ratkape. Pa hrana hebo ga ti, sto i vazda.Rigoletto je napisao/la:Sta se jede na ovim zajednickim iftarima? Ozbiljno pitam

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
iftarRigoletto je napisao/la:Sta se jede na ovim zajednickim iftarima? Ozbiljno pitam
ozbiljno odgovaram
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 81 gost.