Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Okasnih ...zbog goriva i protesta 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Za brata DonijaOsim13 je napisao/la:Imamo Hanu Hadziavdagic.
Ne.
Ljudi koji se pale na nju su oni bolesnici sto yebavaju zivotinje, djes na kobilu isto ti je to.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Rialda je nasa nada u Bg

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Penaltiky je napisao/la:Za brata DonijaOsim13 je napisao/la:Imamo Hanu Hadziavdagic.
Ne.
Ljudi koji se pale na nju su oni bolesnici sto yebavaju zivotinje, djes na kobilu isto ti je to.

Imal lakva verzija za Naila?
Pa Ferdo sta te to cudi, bosnjakinje cedne zene vjerne kuci i svome muzu

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
neki dan je zaprati na IG, ima potencijala jos ne zna pjevatiBassha je napisao/la:Rialda je nasa nada u Bg![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
filip13 je napisao/la:fasciniran sam,covjek zna sve o nekoj mayi berovic

Ti znas koliko je visok Mitchell, a on zna koji broj patika nosi ta Berovicka. Svako je dobar u necemu.

@Bassha, ma garant je i Rialda Romkinja, a i za Ferdu ona nija taj level.

@Legendo, sad mi je jasno sto ti ne das na SDA. Mora da su i tebe dobro uhljebili, dok ti je malo 900 + TO.

Maksuz selam za ostale forumase.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Iftar u Zenici.
Na jednom mjestu okupljeni turkofili/erdoganofili, turbopatriote, turbomuslimani, neobrazovani, nepismeni, praznovjerni, primitivni, ruralci, nazadnjaci i oni najbrojniji - sirotinja. Jednom riječju SDA glasačka mašinerija. Prije sam ih žalio ali sada mi se gade jer svojim postupanjem uništavaju i ovo malo poštenog svijeta u ovoj državi što želi da živi i nešto da ostvari. Zamišljam ih kako se prodaju po običaju za jedan iftarski somun ili kilo šećera, svaki dan psuju na komunizam i Tita kako im je prema njihovom mišljenju sve živo zabranjivao, a na dan izbora šćućure se u onu improviziranu kabinu na glasačkom mjestu i zaokružuju beglerbega Bakira i njegove ahbabe (nekad je to bio Edhem Bičakčić, pa onda Nedžad Branković, Ahmet Hadžipašić, sada Fadil Novalić sve dokazani ološ). Dok zaokružuju beglerbega Bakira kojeg smatraju namjesnikom sultana i halife Erdogana u bosanskom pašaluku kao u dobra otomanska vremena, sa suzom radosnicom u očima zamišljaju sljedeće: Negdje gore iznad sedam nebesa neki direktor svemira Allah u svom prijestolju - aršu, preponosno gleda svoje mile robove koji su ispunili svoju zadaću svojim glasom za Bakira i SDA. Ovo je bošnjačka komponeta tih primitivaca. Isto imaju Hrvati i Srbi. Ovi prvi to ušminkaju u čapljinski karneval, slavljenje Praljka i improviziranu dženazu za državu BiH i Komšića, dok ovi drugu negdje na nekoj blatnjavoj livadi u nevesinjskoj opštini okreću prase pod šatorom ispod plakata Ratka Mladića.

Na jednom mjestu okupljeni turkofili/erdoganofili, turbopatriote, turbomuslimani, neobrazovani, nepismeni, praznovjerni, primitivni, ruralci, nazadnjaci i oni najbrojniji - sirotinja. Jednom riječju SDA glasačka mašinerija. Prije sam ih žalio ali sada mi se gade jer svojim postupanjem uništavaju i ovo malo poštenog svijeta u ovoj državi što želi da živi i nešto da ostvari. Zamišljam ih kako se prodaju po običaju za jedan iftarski somun ili kilo šećera, svaki dan psuju na komunizam i Tita kako im je prema njihovom mišljenju sve živo zabranjivao, a na dan izbora šćućure se u onu improviziranu kabinu na glasačkom mjestu i zaokružuju beglerbega Bakira i njegove ahbabe (nekad je to bio Edhem Bičakčić, pa onda Nedžad Branković, Ahmet Hadžipašić, sada Fadil Novalić sve dokazani ološ). Dok zaokružuju beglerbega Bakira kojeg smatraju namjesnikom sultana i halife Erdogana u bosanskom pašaluku kao u dobra otomanska vremena, sa suzom radosnicom u očima zamišljaju sljedeće: Negdje gore iznad sedam nebesa neki direktor svemira Allah u svom prijestolju - aršu, preponosno gleda svoje mile robove koji su ispunili svoju zadaću svojim glasom za Bakira i SDA. Ovo je bošnjačka komponeta tih primitivaca. Isto imaju Hrvati i Srbi. Ovi prvi to ušminkaju u čapljinski karneval, slavljenje Praljka i improviziranu dženazu za državu BiH i Komšića, dok ovi drugu negdje na nekoj blatnjavoj livadi u nevesinjskoj opštini okreću prase pod šatorom ispod plakata Ratka Mladića.

I meni je muka od ovih ezdea turbo predizbornih iftara, al bolje da sutim ispascu islamofob.
Odo jedan od Anise Kate provrtiti.
Odo jedan od Anise Kate provrtiti.
Džigere mi se okrenu kad vidim Tursku zastavu kraj naše. Pored ljiljana pogotovo. I meni izgleda ovo ružno, pogotovo kad u prvom planu bude tristo pokrivenih žena, ko da je neka vukojebina u Turskoj a ne Evropa, al nek jedu ljudi, ne dira niko ni mene dok zapinje s limenkom u ruci.
Ovi koji najviše jebu maajke Dodiku i Putinu su oni koji hape ispod slika Alije i ovog bosforskog četalja.
Ovi koji najviše jebu maajke Dodiku i Putinu su oni koji hape ispod slika Alije i ovog bosforskog četalja.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 10 jun 2018, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa ljepše od ovih iftara. Da ih aBd bude i još više. 

"Babo Erdogan sultan nas"Penaltiky je napisao/la:Džigere mi se okrenu kad vidim Tursku zastavu kraj naše. Pored ljiljana pogotovo. I meni izgleda ovo ružno, pogotovo kad u prvom planu bude tristo pokrivenih žena, ko da je neka vukojebina u Turskoj a ne Evropa, al nek jedu ljudi, ne dira niko ni mene dok zapinje s limenkom u ruci.
O slikama Alije i Erdogana neću

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ifta ... /180610069
Protiv ovakvih iftara nemam nista. Bas lijepo za vidjeti ljudi sjede i vesele se onome sto ih ispunjava.
Spajanje politike i vjere mi je za suicida odma.
Protiv ovakvih iftara nemam nista. Bas lijepo za vidjeti ljudi sjede i vesele se onome sto ih ispunjava.
kobe24 je napisao/la:filip13 je napisao/la:fasciniran sam,covjek zna sve o nekoj mayi berovic![]()
![]()
Ti znas koliko je visok Mitchell, a on zna koji broj patika nosi ta Berovicka. Svako je dobar u necemu.![]()
@Bassha, ma garant je i Rialda Romkinja, a i za Ferdu ona nija taj level.![]()
@Legendo, sad mi je jasno sto ti ne das na SDA. Mora da su i tebe dobro uhljebili, dok ti je malo 900 + TO.
Maksuz selam za ostale forumase.
da,nekome je mozda i to fascinantno
pozz i tebi
I sad usporedi to sa Zenicom:Osim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ifta ... /180610069
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vise-od ... /180609104
Kad ovako vidiš Zenicu na slici i sve ove slike i ovo rekao bi čovjek Azija, negdje središnja Anadolija.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ferdo je napisao/la:![]()

Bravo. Upravo kako i napisah na prethodnoj stranici:Penaltiky je napisao/la:Iftar u Zenici se može poredit s ovim
https://www.klix.ba/vijesti/bih/snsd-od ... 20919225#5
Iftar u Zenici.
Znači šator, turbofolk, blato, selendra, prase se okreće, Dodik zapjeva, tu su i plakati generala Ratka. Ma upravo ti, dobro si rekao Penaltiky.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.