I u to se razumijestuzlak1987 je napisao/la:Vama treba skresati koeficijent.legenda reala je napisao/la:Ovaj tuzlak se u sve razumije jel o poljoprivredi sta piso

Vas treba ukinuti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I u to se razumijestuzlak1987 je napisao/la:Vama treba skresati koeficijent.legenda reala je napisao/la:Ovaj tuzlak se u sve razumije jel o poljoprivredi sta piso
Ukinuti ali Lakin i Ziskov stil oblacenja.legenda reala je napisao/la:I u to se razumijestuzlak1987 je napisao/la:Vama treba skresati koeficijent.legenda reala je napisao/la:Ovaj tuzlak se u sve razumije jel o poljoprivredi sta piso![]()
Vas treba ukinuti
Pričamo o dobrim ****, Sassja jes raja alSarmelino je napisao/la:Pa imate Sassju
Toliko nesposobni da i vas nahranimolegenda reala je napisao/la:Jesmo mi krivi sto ste vi iz Visokog i TK nesposobni
Penaltiky je napisao/la:Nije mi jasno koji su oni **** kanton za sebe. Isto ko i Olovo što je u ZDK. Što Kanton 10 postoji, podijeli ga između ZHK i USK.
Sve ekonomsko čudo vamo kukaju ne da im FBiH dovoljno para.![]()
Isto ko što je i Tešanj ekonomsko čudo pa nek nam Sarma i Belmin kažu kolike su plate.
Koga bolan vi hranite, pa ja bi se ubio da me ti i tuzlak hranitePenaltiky je napisao/la:Toliko nesposobni da i vas nahranimolegenda reala je napisao/la:Jesmo mi krivi sto ste vi iz Visokog i TK nesposobni![]()
Trebaju se TK i ZDK spojit u megakanton
Kakve veze ima spoji gore Grahovo i Drvar sa USK, a Livno, Duvno **** palac ZHK, mijenjaj im ime, ostavi im ime, svejednofilip13 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Nije mi jasno koji su oni **** kanton za sebe. Isto ko i Olovo što je u ZDK. Što Kanton 10 postoji, podijeli ga između ZHK i USK.
Isto ko što je i Tešanj ekonomsko čudo pa nek nam Sarma i Belmin kažu kolike su plate.
livno nije u hercegovini,a kamoli glamoc,grahovo
Imal proizvoda moje firme u djedovoj mi selendrilegenda reala je napisao/la:Zamisli tuzlak nekog hrani a čojek šupljira po forumu
Jedino ako je džaba jbg sirotinja nema sePenaltiky je napisao/la:Imal proizvoda moje firme u djedovoj mi selendrilegenda reala je napisao/la:Zamisli tuzlak nekog hrani a čojek šupljira po forumu
gledaf frizure. Gledaj lojavog pogleda. Ne bi mu dao dva kestena da mi čuva. Pozdrav za Herojsko Goražde
Penaltiky je napisao/la:Kakve veze ima spoji gore Grahovo i Drvar sa USK, a Livno, Duvno **** palac ZHK, mijenjaj im ime, ostavi im ime, svejednofilip13 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Nije mi jasno koji su oni **** kanton za sebe. Isto ko i Olovo što je u ZDK. Što Kanton 10 postoji, podijeli ga između ZHK i USK.
livno nije u hercegovini,a kamoli glamoc,grahovo
Pa valjda ima Bingo je Tuzlanski trebalo bi bitiPenaltiky je napisao/la:dodžaba, nego fakat imal?
Komentar s klixa na BPK Premijera
gledaf frizure. Gledaj lojavog pogleda. Ne bi mu dao dva kestena da mi čuva. Pozdrav za Herojsko Goražde![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, rio_Ferdy88 i 1 gost.