Iskreno ja da sam sudija onaj penal koji je dosudjen za Zelju nikada ne bih svirao,ono je nigdje veze...evo to ti je realno razmisljanje mene kao navijaca Zelje...problem je sto ne znam zasto ja da se crvenim ili da meni nesto bude neprijatno zbog toga,nije Zeljo jedina ekipa kojoj se svira takav penal,svi u ligi imaju takva sviranja...a isto tako se desi da se ne svira ocigledan penal,i opet to nije samo sa Zeljom problem nego sa svim ekipama u ligi...sudjenje je lose kvalitete,a to ne mora da znaci bilo kakva insinuacija o placanju nekog sudije,utakmice niti bilo sta drugo,sudije su lose i slabo reaguju...da li je potrebno svirati ili ne svirati penal bez obzira na rezultat ti samo govori kakva je situacija i kakve sudije sude utakmice ove lige...ocigledan penal ne dosuditi iz razloga sto nije bilo potrebe?...Realno Zeljo je bio puno bolja ekipa i kvalitetnija u ovom trenutku od Veleza i taj penal nije odredio tok utakmice,desili bi se oni golovi svakako,jer Velez nije imao snage da se izbori sa sobom ponajvise...crveni kartoni koji su bili su opravdani,a moglo je i po tom pitanju biti mnogo gore po Velez...ovo je samo jedna od utakmica,koja je bila domacinski gruba,nervozna i nepovezana po jako losem terenu...nema potrebe bilo ko da se crveni zbog bilo cega..ja penala nisam vidio u prvom poluvremenu i ono je smijesno...ali realno i ponavljam se vec,takvi penali se sviraju samo tako u ovoj ligi,dok se neki ocigledni penali ne sviraju...da li zbog potrebe ili neceg drugog,ja ti to najmanje mogu odgovoriti...Neprilagodjen je napisao/la:Ono u drugom pol je cist penal kao suza,i jos karton zbog povlacenja! Ali nije ga svirao jer nije bilo potrebe,i to je samo pojacalo utisak o odvratnom sudjenju banjalucanina.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
ma ne bi se ja bas slozio s tobom, mada cijenim tovje misljenje, ali ovaj put mi je malo alibi.boccaccio je napisao/la:Iskreno ja da sam sudija onaj penal koji je dosudjen za Zelju nikada ne bih svirao,ono je nigdje veze...evo to ti je realno razmisljanje mene kao navijaca Zelje...problem je sto ne znam zasto ja da se crvenim ili da meni nesto bude neprijatno zbog toga,nije Zeljo jedina ekipa kojoj se svira takav penal,svi u ligi imaju takva sviranja...a isto tako se desi da se ne svira ocigledan penal,i opet to nije samo sa Zeljom problem nego sa svim ekipama u ligi...sudjenje je lose kvalitete,a to ne mora da znaci bilo kakva insinuacija o placanju nekog sudije,utakmice niti bilo sta drugo,sudije su lose i slabo reaguju...da li je potrebno svirati ili ne svirati penal bez obzira na rezultat ti samo govori kakva je situacija i kakve sudije sude utakmice ove lige...ocigledan penal ne dosuditi iz razloga sto nije bilo potrebe?...Realno Zeljo je bio puno bolja ekipa i kvalitetnija u ovom trenutku od Veleza i taj penal nije odredio tok utakmice,desili bi se oni golovi svakako,jer Velez nije imao snage da se izbori sa sobom ponajvise...crveni kartoni koji su bili su opravdani,a moglo je i po tom pitanju biti mnogo gore po Velez...ovo je samo jedna od utakmica,koja je bila domacinski gruba,nervozna i nepovezana po jako losem terenu...nema potrebe bilo ko da se crveni zbog bilo cega..ja penala nisam vidio u prvom poluvremenu i ono je smijesno...ali realno i ponavljam se vec,takvi penali se sviraju samo tako u ovoj ligi,dok se neki ocigledni penali ne sviraju...da li zbog potrebe ili neceg drugog,ja ti to najmanje mogu odgovoriti...Neprilagodjen je napisao/la:Ono u drugom pol je cist penal kao suza,i jos karton zbog povlacenja! Ali nije ga svirao jer nije bilo potrebe,i to je samo pojacalo utisak o odvratnom sudjenju banjalucanina.
Znaju ove nase sudije da sude dobro kad bas hoce, to su pokazale utakmice finala kupa prosle godine.
kad sviras onakav penal ko u mostaru i na kosevu dva puta, tu je jasna tendencija, a ne greska, nije to bilo na granici penala pa da nisi sigurna, nego ocito nidje veze
Zašto? Lik je, ako malo objektivnije i bolje pogledaš, uletio klizeći sa dvije noge što je faul za karton. Čak je Stanića nakon starta udario drugom nogom. Čist penal ko suza.Neprilagodjen je napisao/la:Je li vam barem malo neprijatno zbog ovakvog penala?
I gdje vam je onaj mod sa Bistrika,sto se u petak raskukao jer mu sudi Srbin? Zasto se sad usutio? Ja bih se bar malo zacrvenio,ali izgleda da su njegovi obrazi ipak malo deblji.
Drugi, nedosuđeni, penal nije potrebno komentarisati.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ne kazem ja da se ti trebas stiditi. Gresaka je bilo i bice uvijek. Nisi ti taj koji je u petak kukao sto ce ti suditi Srbin.boccaccio je napisao/la:Iskreno ja da sam sudija onaj penal koji je dosudjen za Zelju nikada ne bih svirao,ono je nigdje veze...evo to ti je realno razmisljanje mene kao navijaca Zelje...problem je sto ne znam zasto ja da se crvenim ili da meni nesto bude neprijatno zbog toga,nije Zeljo jedina ekipa kojoj se svira takav penal,svi u ligi imaju takva sviranja...a isto tako se desi da se ne svira ocigledan penal,i opet to nije samo sa Zeljom problem nego sa svim ekipama u ligi...sudjenje je lose kvalitete,a to ne mora da znaci bilo kakva insinuacija o placanju nekog sudije,utakmice niti bilo sta drugo,sudije su lose i slabo reaguju...da li je potrebno svirati ili ne svirati penal bez obzira na rezultat ti samo govori kakva je situacija i kakve sudije sude utakmice ove lige...ocigledan penal ne dosuditi iz razloga sto nije bilo potrebe?...Realno Zeljo je bio puno bolja ekipa i kvalitetnija u ovom trenutku od Veleza i taj penal nije odredio tok utakmice,desili bi se oni golovi svakako,jer Velez nije imao snage da se izbori sa sobom ponajvise...crveni kartoni koji su bili su opravdani,a moglo je i po tom pitanju biti mnogo gore po Velez...ovo je samo jedna od utakmica,koja je bila domacinski gruba,nervozna i nepovezana po jako losem terenu...nema potrebe bilo ko da se crveni zbog bilo cega..ja penala nisam vidio u prvom poluvremenu i ono je smijesno...ali realno i ponavljam se vec,takvi penali se sviraju samo tako u ovoj ligi,dok se neki ocigledni penali ne sviraju...da li zbog potrebe ili neceg drugog,ja ti to najmanje mogu odgovoriti...Neprilagodjen je napisao/la:Ono u drugom pol je cist penal kao suza,i jos karton zbog povlacenja! Ali nije ga svirao jer nije bilo potrebe,i to je samo pojacalo utisak o odvratnom sudjenju banjalucanina.
Zato je,ili trebao tada sutiti,ili se sad oglasiti i reci da je srao bezveze u petak. To sam mislio kad sam pisao o licemerju,a ti i ostali posteni navijaci mi niste ni pali napamet,vama svaka cast,vi zasluzujete svako postovanje.
protiv nas iz celika ni brkovic ni milosevic
) hehehe

Nema zaista nikakvog alibija,saam sam rekao da penala nije bilo ni u ludilu,smijesno fakat...znaci realno sam pokusao da kazem,i sasvim je u redu da se ne slazes sa misljenjem,to je za svako postovanje...slazem se s tboom da nase sudije mogu da odsude dobru i kvalitetnu utakmicu,ali za finale kupa i takvu vrstu utakmica se dodjeljuju sudije koje su za to sposobne ,a ocigledno je da citava nacija posmatra upravo tu utakmicu,bilo bi previse ofirno da silje za nekoga,pa se napravi kvalitetno sudjenje...e sada,ima dosta sudija,ima dosta utakmica u jednom danu i lose sudjenje se mora negdje iskristalisati,ono sa cim se ne slazem je da se aludira na odredjene timove,a zapravo nije tako...ti i bilo ko od nas ne posmatra sudjenje kada igraju leotar i drina utakmicu ili banovic recimo sa rudarom i takve medjusobne susrete...ove vece ekipe su uvijek u fokusu i analizira ih veliki broj simpatizera svih klubova,pa se i primijete ovakve stvari...tvoj Borac je danas kvalitetna ekipa,mozda i najbolja trenutno,i za sada se ne sjecam,bar u ovom prvenstvu da ste imali takve situacije u vasu korist,ali ne znaci da se nece desiti...u tom slucaju ja necu pomisliti da se desio neki dogovor,jednostavno sudija koji sudi utakmicu od svog nekvaliteta padne pod pritisak veceg kluba...puno je nekvaliteta...nisu isti arsini kada igraju real i murcia,kada padne ronaldo ili kada padne igrac murcie...uvijek je veci pritisak tu na sudije...nasa liga je preslaba,a sudije jos vise zagorcavaju zivot...u konkretnoj utakmici protiv Veleza,Zeljo je pobjedio,ali ne zbog sudjenja,nego zato sto je Velez nazalost u problemima,kazem nazalost,jer bih ja volio da se kvalitet poveca i da sve ekipe budu dobre,kako bi mi gledali bolji fudbal...nema alibija,samo mislim da sudije donose lose odluke,vise nego sto mislim da je tu nesto nastimano...a da ima namestanja,naravno da ima,ali mnogo manje nego mi to mislimojovanbl je napisao/la:
ma ne bi se ja bas slozio s tobom, mada cijenim tovje misljenje, ali ovaj put mi je malo alibi.
Znaju ove nase sudije da sude dobro kad bas hoce, to su pokazale utakmice finala kupa prosle godine.
kad sviras onakav penal ko u mostaru i na kosevu dva puta, tu je jasna tendencija, a ne greska, nije to bilo na granici penala pa da nisi sigurna, nego ocito nidje veze
Na pregledu se malo bolje vidilo ono nije penal i slazem se sa tobom al mi smo jedini koji ce to priznati ( mislim na navijace Zelje ) ne mali broj puta sam se hvatao za glavu kad kontra Zelje ovako penal sviraju i uvijek sam za opciju nek se igra posteno pa ko pobjedi, ocigledno da NS kroji kapu sve i jednom klubu pojedinacno jer nemam objasnjenja za ono u drugom poluvremenu kad je Lazo fauliran ocit i vise nego regularan penal koji nije dosudjen.Crveni kartoni su sasvim zasluzeni jer je velez u svojoj nemoci poceo sa jako grubom igrom ovu utakmicu valjda su htjeli preuzeti recept iz travnika ali je nama ovo bila bitna utakmica pa smo se upustili u marisanu sa njima.Gledao sam veci dio utakmice i mislim da bi pobjedili i bez onog sugavog penala ima i ona da je velezov igrac sapleo stanica nakon starta ali i dalje sam misljenja da je penal prestrogo dosudjen.boccaccio je napisao/la:Iskreno ja da sam sudija onaj penal koji je dosudjen za Zelju nikada ne bih svirao,ono je nigdje veze...evo to ti je realno razmisljanje mene kao navijaca Zelje...problem je sto ne znam zasto ja da se crvenim ili da meni nesto bude neprijatno zbog toga,nije Zeljo jedina ekipa kojoj se svira takav penal,svi u ligi imaju takva sviranja...a isto tako se desi da se ne svira ocigledan penal,i opet to nije samo sa Zeljom problem nego sa svim ekipama u ligi...sudjenje je lose kvalitete,a to ne mora da znaci bilo kakva insinuacija o placanju nekog sudije,utakmice niti bilo sta drugo,sudije su lose i slabo reaguju...da li je potrebno svirati ili ne svirati penal bez obzira na rezultat ti samo govori kakva je situacija i kakve sudije sude utakmice ove lige...ocigledan penal ne dosuditi iz razloga sto nije bilo potrebe?...Realno Zeljo je bio puno bolja ekipa i kvalitetnija u ovom trenutku od Veleza i taj penal nije odredio tok utakmice,desili bi se oni golovi svakako,jer Velez nije imao snage da se izbori sa sobom ponajvise...crveni kartoni koji su bili su opravdani,a moglo je i po tom pitanju biti mnogo gore po Velez...ovo je samo jedna od utakmica,koja je bila domacinski gruba,nervozna i nepovezana po jako losem terenu...nema potrebe bilo ko da se crveni zbog bilo cega..ja penala nisam vidio u prvom poluvremenu i ono je smijesno...ali realno i ponavljam se vec,takvi penali se sviraju samo tako u ovoj ligi,dok se neki ocigledni penali ne sviraju...da li zbog potrebe ili neceg drugog,ja ti to najmanje mogu odgovoriti...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pobjeda Zelje protiv Veleza je cista kao suza,mogli smo dobiti i sa uvjerljivijom razlikom...Mislim da u zadnje vrijeme igramo dosta bolje,pogotovo kako je dosao E.Colic,momak je uz Zebu zaista veliko pojacanje ovog ljeta! Nadam se da ce i Vasilic u odbrani dati dodatnu sigurnost,dakle za nesto vise hvali nam jedan kvalitetan napadac..ali to treba ostaviti za januarski prijelazni rok..dovesti nekog dobrog spic igraca i proljece je nase! Amar Osim zna sta radi,polako ali sigurno sklapa kvalitetnu ekipu,koja uz ciljana pojacanja moze dosta toga uraditi i u Evropi naredne sezone!..
vidi ujednom se slazem s tobom, a to je da nisu ni sve sudije istog kvaliteta, bas kao ni igraci.boccaccio je napisao/la:Nema zaista nikakvog alibija,saam sam rekao da penala nije bilo ni u ludilu,smijesno fakat...znaci realno sam pokusao da kazem,i sasvim je u redu da se ne slazes sa misljenjem,to je za svako postovanje...slazem se s tboom da nase sudije mogu da odsude dobru i kvalitetnu utakmicu,ali za finale kupa i takvu vrstu utakmica se dodjeljuju sudije koje su za to sposobne ,a ocigledno je da citava nacija posmatra upravo tu utakmicu,bilo bi previse ofirno da silje za nekoga,pa se napravi kvalitetno sudjenje...e sada,ima dosta sudija,ima dosta utakmica u jednom danu i lose sudjenje se mora negdje iskristalisati,ono sa cim se ne slazem je da se aludira na odredjene timove,a zapravo nije tako...ti i bilo ko od nas ne posmatra sudjenje kada igraju leotar i drina utakmicu ili banovic recimo sa rudarom i takve medjusobne susrete...ove vece ekipe su uvijek u fokusu i analizira ih veliki broj simpatizera svih klubova,pa se i primijete ovakve stvari...tvoj Borac je danas kvalitetna ekipa,mozda i najbolja trenutno,i za sada se ne sjecam,bar u ovom prvenstvu da ste imali takve situacije u vasu korist,ali ne znaci da se nece desiti...u tom slucaju ja necu pomisliti da se desio neki dogovor,jednostavno sudija koji sudi utakmicu od svog nekvaliteta padne pod pritisak veceg kluba...puno je nekvaliteta...nisu isti arsini kada igraju real i murcia,kada padne ronaldo ili kada padne igrac murcie...uvijek je veci pritisak tu na sudije...nasa liga je preslaba,a sudije jos vise zagorcavaju zivot...u konkretnoj utakmici protiv Veleza,Zeljo je pobjedio,ali ne zbog sudjenja,nego zato sto je Velez nazalost u problemima,kazem nazalost,jer bih ja volio da se kvalitet poveca i da sve ekipe budu dobre,kako bi mi gledali bolji fudbal...nema alibija,samo mislim da sudije donose lose odluke,vise nego sto mislim da je tu nesto nastimano...a da ima namestanja,naravno da ima,ali mnogo manje nego mi to mislimojovanbl je napisao/la:
ma ne bi se ja bas slozio s tobom, mada cijenim tovje misljenje, ali ovaj put mi je malo alibi.
Naime, nisu nase sudije navikle da sude posteno, trebace vremena da pocnu da sude po pravilima fudbalske igrea ne po ocekivanjima.
Kao sto nam je liga manje kvalitetna od evropskih, takvi su nam i igraci i treneri a bogami i sudije.
Ja greske , u toj konstelaciji odnosa mogu da shvatim, ali mi ne ide u glavu da sad niko ama bas niko na ovim portalima koji se busaju postenjem u borbi protiv saveza ne digne svoj glas protiv iovih na oci cijele populacije lakrdijaskih sudjenja.
Sad trebaju da naprave pritisak kad svi vide, to ce pomoci upravo najvecim klubovima, jer mi se cini da su se veliki poceli ponasati kao mali, umjesto da bude obrnuto, a onda u takvom stanju stvari vise nema pravila mali posataju veliki a veliki mali, svako svakom moze da otme bodove, i tu fdugorovcno gubi fudbal.
Sad sam trernutno ogorcen na medije, jer jer niko da digne svoj glas da kaze , gosdpodo, iako navijam za taj i taj klub, takav mi uspjeh mog kluba ne treba, jer u stvari nije uspjeh nego neuspjeh
Pile,slazem se sa tobom maksimalno,pogotovo kada je rijec o nedosudjenom penalu,jer je nevjerovatno sta je to u sudijinoj glavi u tom trenutku...znaci penal i karton neke boje,bilo koja nije nezasluzena,pa taman da vodimo pet razlike...sta znaci nema potrebe da se svira penal ako vodis???...e to je nase sudjenje,odsvirao sam jedan penal,u glavi je on skontao da je mozda i pogrijesio,i onda ne svira nesto sto je tako ocigledno...jasno se vidi da je sudija izgubljen...ako je brate za peti penal na utakmici,pa sviraj tih 5 penala,jer su zasluzeni i bez obzira na rezultat...desava se najgore,da se svira ono sto nije,a da se ne svira ono sto jeste,a opet ponavljam nema to veze sa Zeljom ni sa bilo kojim klubom,nego sa losim i nekvalitetnim sudijama,koji se izgube,pa onda mi priznajemo nesto ili ne priznajemo...ima dosta realnih navijaca u svim klubovima,ali slazem se i to sa tobom,da mi cesto napisemo ako je nesto realno a nije u nasu korist,mnogi bi presutjeli i jednostavno izignorisali situaciju
Pa nismo djeca da se lazemo, meni je na prvu djelovalo kao cist penal kasnije na snimku i ne bas.Ali me upravo iritira to sudisko g.o.v.n.o halo ako je neko napravio 5 penala svirah ih nemoj kompenzirati taman to i Zeljo bio.U jednom nas trenutku pripazi u drugom osteti a to ne donese nista dobro ni nama ni protivnickoj ekipi samo nabije tenzije da se ovi krenu krpiti na terenu.boccaccio je napisao/la:Pile,slazem se sa tobom maksimalno,pogotovo kada je rijec o nedosudjenom penalu,jer je nevjerovatno sta je to u sudijinoj glavi u tom trenutku...znaci penal i karton neke boje,bilo koja nije nezasluzena,pa taman da vodimo pet razlike...sta znaci nema potrebe da se svira penal ako vodis???...e to je nase sudjenje,odsvirao sam jedan penal,u glavi je on skontao da je mozda i pogrijesio,i onda ne svira nesto sto je tako ocigledno...jasno se vidi da je sudija izgubljen...ako je brate za peti penal na utakmici,pa sviraj tih 5 penala,jer su zasluzeni i bez obzira na rezultat...desava se najgore,da se svira ono sto nije,a da se ne svira ono sto jeste,a opet ponavljam nema to veze sa Zeljom ni sa bilo kojim klubom,nego sa losim i nekvalitetnim sudijama,koji se izgube,pa onda mi priznajemo nesto ili ne priznajemo...ima dosta realnih navijaca u svim klubovima,ali slazem se i to sa tobom,da mi cesto napisemo ako je nesto realno a nije u nasu korist,mnogi bi presutjeli i jednostavno izignorisali situaciju
Zalbe veleza na sudjenje su smjesne, oni su propali i to je to, ko je gledao utakmicu sve mu je jasno.
daj ba koji vam je **** sudija sviro penal pa sta kakvi su penali svirani na svjetskom prvenstvu i u ligi prvaka ovo je penalcina u mostaru
Ne shvatas bit, ne treba nam poklonjen penal pa da nas kar-a nakon toga i nesvira sto bi trebao slican scenarij je bio u trevniku cini mi se sviro nam penal pa nam nije dao prici njihovom golu.sreca je napisao/la:daj ba koji vam je **** sudija sviro penal pa sta kakvi su penali svirani na svjetskom prvenstvu i u ligi prvaka ovo je penalcina u mostaru
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
ŠTO NISI VAKO,ŠTO NISI VAKO, ŠTO NISI VAKO..... PA DA VIDIMO KOLIKO ĆEŠ SAD UNATOČ SVEMU O TOME POLEMISAT.
HAVALA VAM MOMCI, TO SE OD VAS TRAŽI.NE POBJEDE, NE GOLOVI, NE BODOVI..... NEGO MAKSIMALNO ZALAGANJE, GINJENJE,I UMIRANJE ZA PLAVI DRES.
NAPUNITI GRBAVICU-NAŠ ZADATAK.NAVIJANJE-NAŠA OBAVEZA.POBJEDA-NAŠ CILJ, GLEDATI DUŠMANE KAKO STRAHUJU-NEPROCJENJIVO.
JUUURIŠ.....U NOVE POBJEDE.

HAVALA VAM MOMCI, TO SE OD VAS TRAŽI.NE POBJEDE, NE GOLOVI, NE BODOVI..... NEGO MAKSIMALNO ZALAGANJE, GINJENJE,I UMIRANJE ZA PLAVI DRES.
NAPUNITI GRBAVICU-NAŠ ZADATAK.NAVIJANJE-NAŠA OBAVEZA.POBJEDA-NAŠ CILJ, GLEDATI DUŠMANE KAKO STRAHUJU-NEPROCJENJIVO.
JUUURIŠ.....U NOVE POBJEDE.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Vrijeme je da se okrenemo borcu po meni je borac igracki vise nego dobar al ekipa koja se jos uvijek trazi i u tome moze biti sansa, s tim da u ovoj utakmici mi nemoramo jurisati nego igrati mirno i cekati svoju sansu oni su u odbrani dosta tvrdi dosta tvrdji nego mi trenutno ali mislim da je nas napad u stanju postici gol u gostima i olaksati situaciju kod kuce.U svakom slucaju nadam se dobrom rezultatu u BL.
Da nije prenosa i ja bi se nad'o
, ali ovako ne znam šta bi ti rek'o. Nekako olahko primamo golove. Svaki poraz sa datim golom je prihvatljiv. Osim toga još uvijek smo nepoznanica u smislu igranja na Grbavici sa malo jačim protivnikom. Možda Čelik bude dobra prilika da vidimo kako stojimo. Svraka ne može igrati protiv Borca ili ???

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Svraka nece igrati protiv Borca, ali ce biti spreman za simpatizere Čelika...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Jesam ša'e je napisao/la:Haris Bešlija i Srđan Savić SRETAN ROĐENDAN
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Čola ''proradio'',Višća zabijo,Zebinjo-King,Vraća se Beša,Rowa, i Radovanović,Čulum gori od želje da se dokaže protiv Borca....u konkuranciji će biti i Vasilić.Sve u svemu puno bolja situacija nego pred put u Mostar.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Svraka nece igrati protiv Borca, ali ce biti spreman za simpatizere Čelika...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
5 gostujućih, 3 domaće utakmice = 15 bodova
Pet više nego prošle sezone u ovo vrijeme. Pa neka sad neko kaže da ovo nije napredak, a još smo imali mnogo prepreka i nesretnih slučajeva. Od Hapoela, povreda... Sljedeća stanica - Banja Luka . Borac nije nepobjediv tako da uz malo sreće možemo i pobijediti !
Pet više nego prošle sezone u ovo vrijeme. Pa neka sad neko kaže da ovo nije napredak, a još smo imali mnogo prepreka i nesretnih slučajeva. Od Hapoela, povreda... Sljedeća stanica - Banja Luka . Borac nije nepobjediv tako da uz malo sreće možemo i pobijediti !