BOSANSKA do groba, na ovom svijetu, a i na budućem i nikako drugačije!

LIGA 12 - trokružni sistem isto bolja nego ovako kako je sad. Play OFF i Play OUT su čisti promašaj. Eto.
I meni se svidja ime Bosanski i koristenje simbola dinastije Kotromanic, nevidim zasto se neki Hrvati bune, ipak je Bosna nasa zemlja.KrajisnikBosnjak je napisao/la:LIGA 10 nešto najbolje što se može desiti našoj BOSANSKOJ ligi.![]()
BOSANSKA do groba, na ovom svijetu, a i na budućem i nikako drugačije!![]()
LIGA 12 - trokružni sistem isto bolja nego ovako kako je sad. Play OFF i Play OUT su čisti promašaj. Eto.
Dena94 je napisao/la:I meni se svidja ime Bosanski i koristenje simbola dinastije Kotromanic, nevidim zasto se neki Hrvati bune, ipak je Bosna nasa zemlja.KrajisnikBosnjak je napisao/la:LIGA 10 nešto najbolje što se može desiti našoj BOSANSKOJ ligi.![]()
BOSANSKA do groba, na ovom svijetu, a i na budućem i nikako drugačije!![]()
sretan123 je napisao/la:Trebalo bi ukinuti entitetske lige uz istovremeni predustroj države na 3 entiteta, svi zadovoljni
Srz svega. Bravo.UstanikSBII je napisao/la:Pa nije mi jasno sta ce se dobiti trokruznim sustavom natjecanja? Jednako su losa oba sustava natjecanja, samo u ovom sustavu lige za prvaka i opstanak barem su velikom vecinom u ligi prvaka bili klubovi koji imaju solidne teren. I sta nam opet treba da se naslovi i mjesta za eu odlucuju po kaljuzama? Savez nikako da shvati da problem lige nije u sustavu natjecanja (jer svi imaju mane!!!! Osim lige 10!) problem je u TERENIMA koji vise odgovaraju 1918 a ne 2018 godini! Umjesto da se u to uloze novci pa da se svake sezone srede 3 terena za 5 godina bi imao 15 dobrih travnjaka i tek tad mozes ocekivat napredak. Pa da Ronaldo dode izgledao bi smjesno po kaljuzi u Vitezu, Banja Luci, .... plasticnom bazenu od strane Krupe itd. Ljudi moji perspektiva napredka lige je dobar teren i nista drugo! Pa kako ce bilo tko napredovati kad od 11 do 2/3 mjeseca 80% utakmica se igra u debelo NEregularnim uvijetima!
Ma kakvi, bas ce ti savez finansirat terene/stadione? Podignes kriterije za terene/stadione za sezonu 2019/2020 i kraj. Ove selendre iz Rupcica ispod Pupcica nek prave terene/stadione ili nek dobrovoljno napustaju premijerku i nek sele u entitetsku. Doduse ima opcija i da "vozare"FrancescoTotti je napisao/la:Srz svega. Bravo.UstanikSBII je napisao/la:Pa nije mi jasno sta ce se dobiti trokruznim sustavom natjecanja? Jednako su losa oba sustava natjecanja, samo u ovom sustavu lige za prvaka i opstanak barem su velikom vecinom u ligi prvaka bili klubovi koji imaju solidne teren. I sta nam opet treba da se naslovi i mjesta za eu odlucuju po kaljuzama? Savez nikako da shvati da problem lige nije u sustavu natjecanja (jer svi imaju mane!!!! Osim lige 10!) problem je u TERENIMA koji vise odgovaraju 1918 a ne 2018 godini! Umjesto da se u to uloze novci pa da se svake sezone srede 3 terena za 5 godina bi imao 15 dobrih travnjaka i tek tad mozes ocekivat napredak. Pa da Ronaldo dode izgledao bi smjesno po kaljuzi u Vitezu, Banja Luci, .... plasticnom bazenu od strane Krupe itd. Ljudi moji perspektiva napredka lige je dobar teren i nista drugo! Pa kako ce bilo tko napredovati kad od 11 do 2/3 mjeseca 80% utakmica se igra u debelo NEregularnim uvijetima!
Ne mora se to odradit najednom kao u Hrvatskoj.. Ako se za ovu sezonu uspio sredit Zeljeznicarov stadion, nek se unaprijed za sljedecu pauzu osiguraju sredstva za bar jos jedan teren. Neka savez obezbjedi pola investicije, i prvi klub koji pribavi svu dokumentaciju i novac i dostavi savezu dobija teren vec na sljedecoj pauzi.
Kroz koju godinu bi skoro cijela liga imala terene i tek onda bi vidjeli sta je kvalitet takmicenja.
Al ovo ce se desit u limburgu mjesecu..
Ja se smijem kladit da ce zeljeznicar ove sezone igrat najljepsi fudbal na oko zbog ovog terena.
Austrija je sad završila s tim i prešla na format kakav je u BiH.DeeWa je napisao/la:Pogledajte recimo jednu austriju koja ima 10 klubova, a cak 6 im se bore u evropi od tih 10. Pet kroz ligu i jedan kroz kup, a vrlo cesto to bude ustvari prvih sest ekipa lige pa opet imaju 10 timova i jako dobru ligu.
Trenutno korisnika/ca: broj6, riki46, supervizor i 27 gostiju.