Hodžu.High je napisao/la:Šta danas sluša prosječna omladina?Kawhi je napisao/la:Sarajevo šampion
Kakva slika. Zna se ko je glavni.miki_92 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:.

Shinzo u fazonu šta je ****.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hodžu.High je napisao/la:Šta danas sluša prosječna omladina?Kawhi je napisao/la:Sarajevo šampion
Kakva slika. Zna se ko je glavni.miki_92 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:.
Tradicija je još uvijek dobro uvriježena.Ferdo je napisao/la:Ali šta je kod Bošnjaka? Što oni nemaju ovako nešto dobro i provokativno, a opet popularno? Jel to ipak istipa ona priča da su Bošnjakinje konzervativnije i tradicionalnije od Hrvatica i Srpkinja zbog otomanskog (islamsko-patrijarhalnog) nasljeća koje je objeručke prihvaćeno u bošnjačkom narodu?
Fahreta Jahić, Zuhra RamizajPenaltiky je napisao/la:Kako nema? Šemsa, Hanka, Hana, Stalio i Olio iz Erata, Deen Backović...
Kawhi je napisao/la:Gospodin najveći.Sarmelino je napisao/la:Jedini pravi dijasporac ovdje je Jack
Vidiš li đe petokrake?Rigoletto je napisao/la:Da mozda ti nisi sarao?
upravu siPenaltiky je napisao/la:Vidiš li đe petokrake?Rigoletto je napisao/la:Da mozda ti nisi sarao?
gledaš li aliju na hayatuRigoletto je napisao/la:upravu siPenaltiky je napisao/la:Vidiš li đe petokrake?Rigoletto je napisao/la:Da mozda ti nisi sarao?
nemam hayata... na šta liči to?Penaltiky je napisao/la:gledaš li aliju na hayatuRigoletto je napisao/la:upravu siPenaltiky je napisao/la: Vidiš li đe petokrake?
nemam pojma zato tebe pitam, baš me interesuje pokažu li kad aljo dere klempu u fočiRigoletto je napisao/la: nemam hayata... na šta liči to?
Taj dio je cenzurisan.Penaltiky je napisao/la:nemam pojma zato tebe pitam, baš me interesuje pokažu li kad aljo dere klempu u foči
Mislim da su Hasan Čengić i onaj Bičakčić zavrtali Aliju. Davali mu slaninu a sebi pršutu ostavljali.zizu1991 je napisao/la:Taj dio je cenzurisan.Penaltiky je napisao/la:nemam pojma zato tebe pitam, baš me interesuje pokažu li kad aljo dere klempu u foči