pa ja tako to ide kako se ugovor blizi kraju cijena mu pada. bolje sad uzeti i 8 milja nego kasnije nistaYNWA je napisao/la:reds_forever je napisao/la:YNWA je napisao/la:http://lfcglobe.com/reds-to-launch-8m-bid-for-barry/
hahaha,cuj za osam miliona funti.....pa prosle sezone je villa trazila 18 milionBit ce fino ako dodje
mozda na prvi pogled djeluje premalo, ali barry je nedavno odbio produziti ugovor sa villom, a sadasnjim ugovorom je vezan jos godinu danaLFCBiH je napisao/la:Nekako mi ta cifra od 8 mil djeluje premalo kao sto rece neko prosle sezone su trazili 18 mil za njega neznam sta se sad promjenilo ...Ali u svakom slucaju bice super ako dodje u FCL ...
imaju isti problem ako LFC sa Aggerom
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
- reds_forever
- Kontakt:
samo se nadam da nece biti kao prosle sezone,citavo ljeto je bilo "doci ce barry- nece doci" , kraju smo ostali praznih rukufera je napisao/la: pa ja tako to ide kako se ugovor blizi kraju cijena mu pada. bolje sad uzeti i 8 milja nego kasnije nista
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ok je to sa Baryem i bilo bi dobro da predje u nase redove mada mene licno vise kopka sta se desava u pregovorima sa Villom i dali uopste ima pregovora ili nekakvih ponuda na relaciji LFC Valencija ...
koliko ja znam pregovara se oko silve a ne ville. i zanteresovan je liverpool za albiola odbrambenog igraca valencijeLFCBiH je napisao/la:Ok je to sa Baryem i bilo bi dobro da predje u nase redove mada mene licno vise kopka sta se desava u pregovorima sa Villom i dali uopste ima pregovora ili nekakvih ponuda na relaciji LFC Valencija ...
benitez je rekao da od silve nema nista, previse valensija trazi za njegafera je napisao/la:koliko ja znam pregovara se oko silve a ne ville. i zanteresovan je liverpool za albiola odbrambenog igraca valencijeLFCBiH je napisao/la:Ok je to sa Baryem i bilo bi dobro da predje u nase redove mada mene licno vise kopka sta se desava u pregovorima sa Villom i dali uopste ima pregovora ili nekakvih ponuda na relaciji LFC Valencija ...
također je rekao da liverpool nije zainteresovan za albiola
ima jos mnogo do prelaznog roka, nacitat cemo se svega i svacega dotad, trenutno je nanovija spekulacija da rafa zeli eto'a
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- TheScouser
- Kontakt:
I ja bih kartu za tekmu u Zenici al' haman nema od te ljubavi nista, tako da sumnjam za Eto'oaYNWA je napisao/la:trenutno je nanovija spekulacija da rafa zeli eto'a

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
ja sam skontao da se crnci ne snalaze kod nas uopste ne znam zasto ali tako je
još od Stana Collymorea pa preko Diufa,Cissea,Babela.... John Barnes je bio dobar i zadrzao se dugo 

ja sumnjam da rafa uopste zeli eto'a, znam da ga je trazio prije nego sto je presao u barsu ali sada imamo dvojac u napadu koji se ne mijenja, samo da ne bude duzih ozljedaTheScouser je napisao/la:I ja bih kartu za tekmu u Zenici al' haman nema od te ljubavi nista, tako da sumnjam za Eto'oaYNWA je napisao/la:trenutno je nanovija spekulacija da rafa zeli eto'a
Sarajevo i Liverpool
da, ne ide crnicima nesto u liverpoolufera je napisao/la:ja sam skontao da se crnci ne snalaze kod nas uopste ne znam zasto ali tako jejoš od Stana Collymorea pa preko Diufa,Cissea,Babela.... John Barnes je bio dobar i zadrzao se dugo
bio je dobar i heskey i on je dugo igrao, i traore je odigrao dosta utakmica
najvise mi je zao cissea, uvijek mi je bio drag ali nazalost nije imao srece sa povredama
zao mi je i sissoka ali on nije mogao pored mascha u prvi tim
Sarajevo i Liverpool
ma ja sam rekao ovo u sali ali veliki je procenat crnaca koji nisu prosli kod nas a samim tim sto nije puno crnaca proslo kroz liverpool kao bijelaca je lakse zapamtiti sve crnce koji su bili losiYNWA je napisao/la:da, ne ide crnicima nesto u liverpoolufera je napisao/la:ja sam skontao da se crnci ne snalaze kod nas uopste ne znam zasto ali tako jejoš od Stana Collymorea pa preko Diufa,Cissea,Babela.... John Barnes je bio dobar i zadrzao se dugo
najvise mi je zao cissea, uvijek mi je bio drag ali nazalost nije imao srece sa povredama
zao mi je i sissoka ali on nije mogao pored mascha u prvi tim

tu su salif diao,traore koji je dugo igrao ali brat bratu bio je loš,sinama isto, cisse mi je bio najdrazi igrac jos dok je igrao u francuskoj i bio sam odusevljen kad smo ga doveli ali... onda song, pa xavijer, paul ince,Pennant,Pegguy Arphexad golman sa cak 2 nastopa za liverpool slicno kao i Itandje, irac Phil Babb nije bio loš, Titi Camara nije bio loš imao je jedan momenat po kojem ce uvijek ostati lgenda na Anfieldu ali nije napravio neku veliku karijeru niti nesto posebno kod nas samo 9 golova...Howard Gayle prvo crnac u dresu liverpoola odigrao cak 4 utakmice za LFC i zapamcen po tome sto je usao kao zamjena i izmjenjen do kraja utakmice. anelka isto nije nista pokazao u liverpoolu, alou diarra nije ni dobio sansu al je bio tu... ukupno ih je bilo 26
- reds_forever
- Kontakt:
a babel
On je ko vrijeme,nekad dobro igra,nekad lose,ima potencijala,samo ga treba pravilno iskoristiti 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
traore je bio los, ali je odigrao dosta utakmica, najvece zasluge za to je imao houllier koji ga je forsiraofera je napisao/la:ma ja sam rekao ovo u sali ali veliki je procenat crnaca koji nisu prosli kod nas a samim tim sto nije puno crnaca proslo kroz liverpool kao bijelaca je lakse zapamtiti sve crnce koji su bili losiYNWA je napisao/la:da, ne ide crnicima nesto u liverpoolufera je napisao/la:ja sam skontao da se crnci ne snalaze kod nas uopste ne znam zasto ali tako jejoš od Stana Collymorea pa preko Diufa,Cissea,Babela.... John Barnes je bio dobar i zadrzao se dugo
zao mi je i sissoka ali on nije mogao pored mascha u prvi timMichael Thomas je bio dobar ne znam sjeca li se njega neko...
tu su salif diao,traore koji je dugo igrao ali brat bratu bio je loš,sinama isto, cisse mi je bio najdrazi igrac jos dok je igrao u francuskoj i bio sam odusevljen kad smo ga doveli ali... onda song, pa xavijer, paul ince,Pennant,Pegguy Arphexad golman sa cak 2 nastopa za liverpool slicno kao i Itandje, irac Phil Babb nije bio loš, Titi Camara nije bio loš imao je jedan momenat po kojem ce uvijek ostati lgenda na Anfieldu ali nije napravio neku veliku karijeru niti nesto posebno kod nas samo 9 golova...Howard Gayle prvo crnac u dresu liverpoola odigrao cak 4 utakmice za LFC i zapamcen po tome sto je usao kao zamjena i izmjenjen do kraja utakmice. anelka isto nije nista pokazao u liverpoolu, alou diarra nije ni dobio sansu al je bio tu... ukupno ih je bilo 26
salif diao je igrao kada je houllier bio na klupi ali dolaskom rafe nije imao vise mjesta i rafa ga je slao na posudbe, cini mi se da sada igra za stoke
sinama je bio velika nada kao i le tallec, ali nije imao prilike u liverpoolu, hvala mu na golu protiv olimpijakosa, nije sada los u atletiku
song i ince su bili u klubu kada jos nisam pratio liverpool
xavijer-on se ne zaboravlja naravno ne zbog igre koje je pokazivao
arphexad da nisam igaro play station ne bi ni znao da je crnac
Sarajevo i Liverpool
ozlijedili se hypia i benayoun
le tallec je spomenut kao velika nada kao sinama, a njih dvojica su mnogo povezani
le tallec je spomenut kao velika nada kao sinama, a njih dvojica su mnogo povezani
Sarajevo i Liverpool
te tallec ima crnu kosu hahahaGerrard je napisao/la:Ne znam kako ste u tu pricu tamnoputi uvulku Le Talleca
- reds_forever
- Kontakt:
http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 1-1328.htm
a izgleda da povrede benayouna i hypie nisu tako ozbiljne
Eto na meti Liverpoola
Benitez spreman da Barceloni plati obeštećenje od oko 20 miliona eura...
Šef stručnog štaba engleskog premijerligaša Liverpoola, Španac Rafa Benitez zainteresovan je da u ljetnom prelaznom roku angažuje golgetera Barcelone, kamerunskog reprezentativca Samuela Eto'oa, objavili su danas ostrvski mediji.
Benitez je, kako se navodi, spreman da Barceloni plati obeštećenje od oko 20 miliona eura, dok će kamerunskom golgeteru ponuditi četvorogodišnji ugovor i nedjeljnu platu od oko 150.000 eura.
Za 28. godišnjeg Eto'oa, osim Liverpoola, zainteresovani su i italijanski prvoligaši, gradski rivali Inter i Milan.
Benitez još nije uputio konkretnu ponudu za kamerunskog internacionalca, pošto čeka da vidi da li će Barcelona uspjeti da angažuje prvotimca Valencije Davida Villu, pošto će u tom slučaju katalonski klub lakše pristati da pusti Eto'oa.
ovo znaci da je benitez vise zainteresovan za eto'a nego za villu

a izgleda da povrede benayouna i hypie nisu tako ozbiljne

Eto na meti Liverpoola
Benitez spreman da Barceloni plati obeštećenje od oko 20 miliona eura...
Šef stručnog štaba engleskog premijerligaša Liverpoola, Španac Rafa Benitez zainteresovan je da u ljetnom prelaznom roku angažuje golgetera Barcelone, kamerunskog reprezentativca Samuela Eto'oa, objavili su danas ostrvski mediji.
Benitez je, kako se navodi, spreman da Barceloni plati obeštećenje od oko 20 miliona eura, dok će kamerunskom golgeteru ponuditi četvorogodišnji ugovor i nedjeljnu platu od oko 150.000 eura.
Za 28. godišnjeg Eto'oa, osim Liverpoola, zainteresovani su i italijanski prvoligaši, gradski rivali Inter i Milan.
Benitez još nije uputio konkretnu ponudu za kamerunskog internacionalca, pošto čeka da vidi da li će Barcelona uspjeti da angažuje prvotimca Valencije Davida Villu, pošto će u tom slučaju katalonski klub lakše pristati da pusti Eto'oa.
ovo znaci da je benitez vise zainteresovan za eto'a nego za villu
- reds_forever
- Kontakt:
zvuci super,mada i torres - villa nije lose,mozda cak i bolje jer se poznaju i suradjuju u reprezentaciji,ali bilo bi dobro da malo odmorimo od spanaca,dovedemo kamerunca za promjenureds je napisao/la:ja sam 90% siguran da ce eto doci zamislite samo napad TORRES ETO![]()
![]()

Fantasticno samo se nadam da ce uspjeti Rafa da to realizuje..
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Zamislite sastav Liverpoola
Reina
Canavaro -----Arbeloa---------Maldino-----Lahm
Gerrard-----Beckam----Ronaldinho----Ribery
TORRES----MESSI
jao ubitacan bgm
Reina
TORRES----MESSI
jao ubitacan bgm
A C A B !
sigurno se salisEmir_ZENICA je napisao/la:Zamislite sastav Liverpoola
Reina
TORRES----MESSI
jao ubitacan bgm
Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.