LeBron is 1st MVP who lost 6 nba finsls

Zaboravio sam da Jerry West nije osvojio MVP nikad

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa i ne bi bas apsolutno zasluzeno,na stranu sto je igrao odlicno finale.PaskalHens je napisao/la:I da je curry uzeo fmvp, bilo bi apsolutno zasluženo.
Eno lebron kaže povrijeđen HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
James slobodno moze reci da je povrijedjen.Svakako je izgubio,a ni on na 100% im ne bi pomogao,tako da se GSu nema sta oduzeti.Nema potrebe da covjek sad nesto izmislja i laze,a i jutros je na pressu vec imao bandazu na ruci.PaskalHens je napisao/la:I da je curry uzeo fmvp, bilo bi apsolutno zasluženo.
Samo fakti kao sto reko @nezMonolog je napisao/la:Kad bi se Curry sad penzionisao, opet će biti veći igrač od Hardena. Ima ba @Aleme, kao što si i sam tvrdio, prečih stvari od košarke, nema potrebe da nervozu zbog ispadanja pakuješ u ove jeftine pokušaje da srozaš Curryja.
Nego, hoće l' pojedinci sad krenuti sa šprdnjom kako ni LeBron nije bio povrijeđen u ovoj seriji i kako se čeka ta famozna operacija?
Došao na press sa bandažom?NEZALAGANJE je napisao/la:James slobodno moze reci da je povrijedjen.Svakako je izgubio,a ni on na 100% im ne bi pomogao,tako da se GSu nema sta oduzeti.Nema potrebe da covjek sad nesto izmislja i laze,a i jutros je na pressu vec imao bandazu na ruci.PaskalHens je napisao/la:I da je curry uzeo fmvp, bilo bi apsolutno zasluženo.
Ma Stefko indijanacKK_Bosna je napisao/la:Steta sto forum nije radio tokom finala... Mogu misliti odusevljenja nakon kraja tekme a potom tuge i placa kada je silver rekao "back to back finals mvp..."![]()
Znaci napnes se ko zaba, uzmes 27 suteva u utakmici koja je rijesena na poluvremenu, i opet ne dobijes fmvp![]()
Naravno, prvi koji je od srca prisao i zagrlio kevina bio je green dok se steph sklojio u stranu, tek kasnije je kao cestitao velikom kevinu na nagradi![]()
Inace, osim stephovog sjeba najbolji potez veceri je uradio lebron kad je izlazio, konacno je pokazao da je veliki gospodin i cestitao ljudima na tituli, ne znaju navijaci cavsa sta su upravo sinoc izgubili, od iduce sezone se vracaju u nebitnost lige kao sto su i bili 99% vremena svog postojanja
Ako mi ne budemo mogli sastaviti ekipu sposobnu za titulu nek ode ljudina u houston i nek uzme jos koju titulu, zasluzio je
Kad se to curry zalio?PaskalHens je napisao/la:Curry se žali; izgovor
Lebron se žali; opravdano
Ne traže?KK_Bosna je napisao/la:Kad se to curry zalio?PaskalHens je napisao/la:Curry se žali; izgovor
Ako se ne sjecas, da te podsjetim da su epi i jos par klauna trubili kad su izgubili od cavsa da je steph povrijedjen i da ide na operaciju poslije zavrsetka finalne serije...
Naravno da od operacije nije bilo nista...
S druge strane ja ne vidim da je iko ista govorio za lebrona iako je igrao ovu seriju sa jednim okom![]()
Cavsi izgubili zasluzeno i ocekivano, nikakve povrede nikakve operacije ni izgovori se ne traze lebronu..
Ma rekao je sinoc da je u sustini igrao ove zadnje 3 tekme sa slomljenom sakom. I opet im je trpo koliko je trpo, nea excuses.KK_Bosna je napisao/la:Kad se to curry zalio?PaskalHens je napisao/la:Curry se žali; izgovor
Ako se ne sjecas, da te podsjetim da su epi i jos par klauna trubili kad su izgubili od cavsa da je steph povrijedjen i da ide na operaciju poslije zavrsetka finalne serije...
Naravno da od operacije nije bilo nista...
S druge strane ja ne vidim da je iko ista govorio za lebrona iako je igrao ovu seriju sa jednim okom![]()
Cavsi izgubili zasluzeno i ocekivano, nikakve povrede nikakve operacije ni izgovori se ne traze lebronu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.