odes na glavni forum FIDa i imas napisano jasno zbog cegaedo3majka je napisao/la:Zasto nema jos Replay zadnjih tekmi?

vidim ponovilo se novi profil

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
odes na glavni forum FIDa i imas napisano jasno zbog cegaedo3majka je napisao/la:Zasto nema jos Replay zadnjih tekmi?
kirba je napisao/la:Samke kralj![]()
Kome nije jasno nek posjeti srpski forum tema 4. kolo
Vampiri su ostali bez krvi
hahahahahahahahahhhahahsamir_tm87 je napisao/la:kirba je napisao/la:Samke kralj![]()
Kome nije jasno nek posjeti srpski forum tema 4. kolo
Vampiri su ostali bez krvi
sta ti je ba , prekuco
Italia je napisao/la:hahahahaahahahahh
![]()
h
hahahaha
kirba svaka cast, samo ih unistavajte.. dvije najjace ekipe ste pobjedili, ostala je jos Tribina.. gola niste primili![]()
![]()
![]()
kirba je napisao/la:Italia je napisao/la:hahahahaahahahahh
![]()
h
hahahaha
kirba svaka cast, samo ih unistavajte.. dvije najjace ekipe ste pobjedili, ostala je jos Tribina.. gola niste primili![]()
![]()
![]()
Golman nas je izvadio.
Al da vidis situacije protiv vampira. Lopta je kod naseg golmana a minuta je 89:46 (iduci potez kraj) i on izbija loptu kad dosudi za njih faul van 16 metara a minuta je 90:02. Osuta ona 10-ka po golu ali opet je golman izbi i u 92-oj ja izbio iz 16 za kraj tekme![]()
Nikad napetiji kraj tekme
Italia je napisao/la:**** se sledilo u svima vama, mogu mislit![]()
ajmo sad, titulu da osvojimo i zavrsite pricu
@senad zato sto si b io jako dugo odsutan i karakter ti je izbrisan.. napravi sa novom email adresom.. ako zelis najbolje ti je managera jer nam fali dobrih klubova, a ako zelis igraca napravi sd-a i ja cu te progurati u Bosnia United..
znaci ako budem menager moram cekati da se oformira novi klub !!Italia je napisao/la:**** se sledilo u svima vama, mogu mislit![]()
@senad zato sto si b io jako dugo odsutan i karakter ti je izbrisan.. napravi sa novom email adresom.. ako zelis najbolje ti je managera jer nam fali dobrih klubova, a ako zelis igraca napravi sd-a i ja cu te progurati u Bosnia United..
senad_flamin je napisao/la:znaci ako budem menager moram cekati da se oformira novi klub !!Italia je napisao/la:**** se sledilo u svima vama, mogu mislit![]()
senad_flamin je napisao/la:evo prijavio sam se kao menager!!! jel sad ja trebam cekati da me neki klub odabere ili mogu i ja !!
idi na nasu ligu, i pronadji klub HNK Tomislav i apliciraj tu.. klub je propao, a na racunu ima 60 miliona.. duplo vise nego svaki drugi klub u bih ligi.. ako se potrudis mozda i izboris 10-o mjesto koje te spasava od ispadanja.. jako bitno ti je da dodjes na forum bosne i hercegovine te da tamo pratis kada se javlja neki novi igrac i da ga dovedes.. i nemoj da te porazi na pocetku obeshrabre.. jer mi igramo vec 3 sezonu,a ti ces poceti sa mladim timom..senad_flamin je napisao/la:evo prijavio sam se kao menager!!! jel sad ja trebam cekati da me neki klub odabere ili mogu i ja !!
hvala na info.. GLAVNI SI !!Italia je napisao/la:idi na nasu ligu, i pronadji klub HNK Tomislav i apliciraj tu.. klub je propao, a na racunu ima 60 miliona.. duplo vise nego svaki drugi klub u bih ligi.. ako se potrudis mozda i izboris 10-o mjesto koje te spasava od ispadanja.. jako bitno ti je da dodjes na forum bosne i hercegovine te da tamo pratis kada se javlja neki novi igrac i da ga dovedes.. i nemoj da te porazi na pocetku obeshrabre.. jer mi igramo vec 3 sezonu,a ti ces poceti sa mladim timom..senad_flamin je napisao/la:evo prijavio sam se kao menager!!! jel sad ja trebam cekati da me neki klub odabere ili mogu i ja !!
i da, dovodjenje stranaca nije pametan posao.. uredu je dovesti 2 stranca, ali napraviti tim sve od stranaca ti nece nista pomoci.. najbolje ti je da razvijas bih igrace.. i da, dodji na bih forum i tamo imas teme kao "Pijaca igraca" i "Pitanja i pomoc".. sve sto treba samo napises i za kratko vrijeme ces dobiti odgovor.. sretno
Daffy jesil ti ono pao iz matematikeItalia je napisao/la:ma nema problema, sto vise aktivnih klubova to bolje za citavu ligu.. aktivan si na ss.ba, a skoros vi aktivni sa ss.ba koji igraju fid-a su i tamo aktivni, sto vise, skoro sve glavni igraci svojih timova..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.