Ovi bi da se otcijepe a mi im k’o ne damo...Sarajlijica1946 je napisao/la:Jeste se raspisali lakse malo, nemam uvid u situaciju haha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Ovi bi da se otcijepe a mi im k’o ne damo...Sarajlijica1946 je napisao/la:Jeste se raspisali lakse malo, nemam uvid u situaciju haha

i jesmo bas ko ovaj jadnik, izgubljeni i nesretni do maksimuma

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sad kad se oglasi vojnik kluba i sve ih razotkrije sta rade i sto mu ruše ekipu 

Nešto kontam... one sezone 15/16 kad ni Evropu nismo izborili, mi smo imali prejaku ekipu u odnosu na ovu današnju. Tad smo na golu imali Delača, u odbrani Barbarića, na krilu Dulju, u napadu Benku. Po jedan vrhunski igrač u svakoj liniji, igrač kvaliteta o kojem danas možemo samo sanjat (osim možda Barbarića, al meni i dalje bolji štoper od Šofranca). Doduše na proljeće smo imali dva vjerovatno najgora trenera Sarajeva ikad, al opet, kako je bilo moguće i takvim debilima od trenera ne izvuć Evropu s onim igračima? Realno, jedini apgrejd u odnosu na onu ekipu smo dobili u veznom redu, na svim ostalim pozicijama smo isti ili slabiji. A početak te sezone 15/16 je obilježio dobar izlet kona u Evropi. Znači, zadnji put da neki naš klub ostvari zapažen rezultat u Evropi, prođe više od dva pretkola. Ovako kad pogledam stvari, ovaj sistem lige sa LZP i LZO je još smanjio kvalitet lige.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Majkl vrati se, ti si zlato za ove padobranceDenchiNL je napisao/la:Da covjek vjeruje sta se sve ovdje pise pa ne bi administracija silazila s foruma da sve napise....ovdje bi se tokom transfer perioda trebao stavit neki limit samo da nickovi sa min 1000 postova mogu pisati....ovo ko Drvar u sred desanta jbt...
Svi imaju info i svi sve komentarisu ko da je to vec fakt.....

PS
Samo da napomenem na SK2 u 11 ide prenos Sarajevo - Vojvodina
Linkkkkkkk
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- muhamedhulk
- Kontakt:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vodimo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bravo Momci
Tako je .No Djani no party 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
djani salcin 1-0. greska u odbrani vojvodine, sa desne strane prizemni ubacaj za samog djanija i lagano u mrezu. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- StariGrad071
- Kontakt:
Kada pocinju pripreme?
A brate dragi skupite muda,izadjite u javnost i recite nemamo para ,igrace omladinci.
Plan u sljedecoj sezoni je liga za prvaka i rjeseno,ja bi se pomirio s tim,ne bih nista ocekivao.
Naravno logican slijed toga su ostavke ljudih zaduzenih za transfer politiku i ljudi zaduzenih za novac.
Plan u sljedecoj sezoni je liga za prvaka i rjeseno,ja bi se pomirio s tim,ne bih nista ocekivao.
Naravno logican slijed toga su ostavke ljudih zaduzenih za transfer politiku i ljudi zaduzenih za novac.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
1-0, Salčin u 27. minutu
Sarajevo: 12 Dizdarević, 3 Bradarić, 4 Bešić, 5 Kadrić, 7 Dervišagić, 8 Salčin, 9 Junuzović, 10 Nikolić, 11 Islamović, 13 Đokanović,15 Jašarević.
Rezerve: 1 Demirović, 2 Sabljica, 19 Alić, 20 Konjalić, 21 Hasančić, 17 Nargalić, 18 Čičkušić, 22 Šabić.
Ovi klinci igraju zrelije nego prvotimci.
Sarajevo: 12 Dizdarević, 3 Bradarić, 4 Bešić, 5 Kadrić, 7 Dervišagić, 8 Salčin, 9 Junuzović, 10 Nikolić, 11 Islamović, 13 Đokanović,15 Jašarević.
Rezerve: 1 Demirović, 2 Sabljica, 19 Alić, 20 Konjalić, 21 Hasančić, 17 Nargalić, 18 Čičkušić, 22 Šabić.
Ovi klinci igraju zrelije nego prvotimci.
Pa kako ce izaci i reci nemamo para kad su od transfera Cimija, Mihojevica i ovih omladinaca minimalno preko milion eura uzeli, et i da he u ratama to opet imaju sigurne paremma_hz je napisao/la:A brate dragi skupite muda,izadjite u javnost i recite nemamo para ,igrace omladinci.
Kome bi tu pricu prosuli da nemamo para za transfere, a uz to Lezbaca prije mjesec dana izjavila imamo pare za pojacanja
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sabrina je na pressu rekla da se ima para za zvučna pojačanja. Zbog čega nastavljate smanjivati i davati igračima manje pare?
Što sebi, svim uposlenicima, ne smanjite primanja? Zbog čega? Majku li vam yebem bezobraznu, sve pare na lijekove troštlili, svi!
Što sebi, svim uposlenicima, ne smanjite primanja? Zbog čega? Majku li vam yebem bezobraznu, sve pare na lijekove troštlili, svi!
FK Sarajevo
- sarajevo46
- Kontakt:
Možda jer rade volonterski? Barem tako onom izleti na presici. A i ne bi me čudilo u dosta klubova ti ljudi nemaju platu, platu dobiju na poslovima kojim rade. Onaj advokat, onaj u banci, onaj tamo, onaj 'vamo.BordoSarajevo je napisao/la:
Što sebi, svim uposlenicima, ne smanjite primanja?
- StariGrad071
- Kontakt:
Pa nece se ocigledno vise davati plate vrhunske za prosjecne pl igrace. Cime je to kuzmanovic zasluzio da trazi 9 milja platu? Radovac 11? Halilovic trqzio 14? Dulja je igro za 5 milja a bio ubjedljivo najbolji igrac lige. Adilovic imao 5 milja sunce ti. Itd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
1-1
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!