a šta je capello postigao sa engleskom.sa onakvim timom izgubio 4-1 od njemačke u osmini finalaRiNo je napisao/la:Vidiš kako samo Cico voli Crnu Goru, Kuže obožava Albaniju, a da ne spominjem Capellovu ljubav prema Engleskoj... A i prethodni nas je selektor plaho volio, to se najbolje vidjelo početkom i sredinom devedesetih...bolesnik s juga je napisao/la:ako ne pobjedimo albance pape treba podnijeti ostavku, a trebao je i ranije podnijeti,jer je loš trener i ne voli bosnu
Albanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Albanija - BiH
kojeg se igra protiv albanije,i ako se zna tacno koliko kilometara ima od sarajeva ....
i satnica tekme
po mogusnosti

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
That's the pointLos*Blancos je napisao/la:Ma boli me kita za prenosom hoceli odkupiti o ne..ima na netu uglavnomsamo da pobijedimo to je bitno
![]()

- legenda reala
- Kontakt:
Igra se 08.10.2010 ,neznam u koliko sati ,Sarajevo -Tirana 420 km,6sati.johnnyHZ je napisao/la:kojeg se igra protiv albanije,i ako se zna tacno koliko kilometara ima od sarajeva ....i satnica tekme
po mogusnosti
Evo ti stranica tako ovdje piše:
http://www.viamichelin.com/
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 27 sep 2010, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ciro je voliobolesnik s juga je napisao/la:a šta je capello postigao sa engleskom.sa onakvim timom izgubio 4-1 od njemačke u osmini finalaRiNo je napisao/la:Vidiš kako samo Cico voli Crnu Goru, Kuže obožava Albaniju, a da ne spominjem Capellovu ljubav prema Engleskoj... A i prethodni nas je selektor plaho volio, to se najbolje vidjelo početkom i sredinom devedesetih...bolesnik s juga je napisao/la:ako ne pobjedimo albance pape treba podnijeti ostavku, a trebao je i ranije podnijeti,jer je loš trener i ne voli bosnu

Uzmi Atifa Dudakovica voli Bosnu, a naucicemo ga i fudbalu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
cooly je napisao/la:Principatus je napisao/la:Mislim da nije isto kada bi Rahimic i Salihovic igrali def. vezne, ili kombinacija Rahimic/Jahic. Ali isto tako ne mislim, da ce nam takav nacin igre biti prijeko potreban protiv recimo Albanije. Nama su ta igra iz Njemacke i Salihovic trebali protiv Francuske. Protiv Albanije ne vidim veliki razlog za komplikovanje, jaci smo od njih, bitna je borba. Uostalom cemo imati u Albaniji jos jednu prednost naspram utakmicom sa Francuskom: Igramo pred nasom publikom.
Sigurno ce bidi dobar duel, ja sam albanski navijac iz Makedonie i znam da 80% od albanskite navijaci su iz Kosaove i Makedonie i garantiram deka i pred i posle utakmice albanskata grupa navijaci necu praviti problema, moze slobodno da dojdete i da podrzite vasu reprezentaciu, necu da imati nikakav problem,samo ako vie nesto provocirate, moze i da se zdruzimo zaedno pred utakmice kao sto sme napravili sa svi drugi navijackigrupi koj su dosli u Tirane, sigurno ce imati nekoja velika dobra atmosfera.

@Cana 19 cim i jedni i drugi volimo burek i sirnicu.Tu nema problema. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pocinje u 20.30 tekma.legenda reala je napisao/la:Igra se 08.10.2010 ,neznam u koliko sati ,Sarajevo -Tirana 420 km,6sati.johnnyHZ je napisao/la:kojeg se igra protiv albanije,i ako se zna tacno koliko kilometara ima od sarajeva ....i satnica tekme
po mogusnosti
@Cana: Hoce li Kosovska televizija prenosit utakmicu? Nigdje im ne mogu nac programsku semu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
evo facebook profil safetovog sina denija pa kontaktirajte njega i dajte dobre fudbalske savjete pa mozda deni to prenese svom ocu safetu
http://www.facebook.com/denisusic
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Milim deka Kosovska televizija hocu prenositi utakmicu ali ne znam dali cu biti u satelitske mreže.Cartman je napisao/la:Pocinje u 20.30 tekma.legenda reala je napisao/la:Igra se 08.10.2010 ,neznam u koliko sati ,Sarajevo -Tirana 420 km,6sati.johnnyHZ je napisao/la:kojeg se igra protiv albanije,i ako se zna tacno koliko kilometara ima od sarajeva ....i satnica tekme
po mogusnosti
@Cana: Hoce li Kosovska televizija prenosit utakmicu? Nigdje im ne mogu nac programsku semu.
Cana jarane dok je Susic selektor ne sekiraj se.Dobicete tekmu,nezna on motivirat igrace.
Joj sta bi dao da nam je Kuze selektor. Ili barem njegov asistent Mustedanagic.Alipasino je napisao/la:Cana jarane dok je Susic selektor ne sekiraj se.Dobicete tekmu,nezna on motivirat igrace.
Ima li kakvih informacija vezan za TV prijenos utakmice ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prenosit ce ovaj albanski Supersport 2 na 15.8 stepeni. Radi ta 0.2 stepena ja to ne mogu nikako uhvatit. Bit ce i na RTK (Kosovo), ali eto ovaj kaze da oni mozda nece prenosit na satelitu...Nadajmo se da ce Karamehmedovic to sredit na kraju.Elegant je napisao/la:Ima li kakvih informacija vezan za TV prijenos utakmice ?

Pauk je napisao/la:evo facebook profil safetovog sina denija pa kontaktirajte njega i dajte dobre fudbalske savjete pa mozda deni to prenese svom ocu safetu
Ja cu Papetovu kcerku kontaktirat, moze i ona valjda?

http://www.facebook.com/liviasusic
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
pa ovaj glavonja susic on veze s vezom nema.. dok je ciro bio i nado sam se necemu ,, a sa ovim ne vidim nam dobru buducnost,, al sad kad izgubimo protiv albanije,, doci ce i njemu kraj...
.....
- Los*Blancos
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Halid bi barem uspio motivisat igrace. Ovaj mrtvac ne bi ni Gattusa mogo napalit.
- black hole
- Kontakt:
evo moglo bi se reći da je ovo sigurno jedna od ključnih tekmi tj. gostovanja u nezgodnoj albani pa eto vidjećemo šta bih može moja prognoaza je x al eto nebi ni 2-va loše bilo

slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala

veli Safet Halidu,u meni jesen je mada kazu svi da sad je proljece,hahahha..Los*Blancos je napisao/la:Ma neka povede Halida Beslica sa sobom u Albaniju mozda pobijedimo
![]()
bice vesalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.