NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Tuzna istina je da su Cavsi imali dvije od tri tekme u kojima je sitnica presudila da ne dobiju. Umjesto ovih 3-0 moglo je biti 2-1 za CLE ali jbg.
Ovi sto pisu da je KD bolji kosarkas (uopce) od Currya NBA prate preko boxscorea. Cudi me pa ne uze ni jedan prsten dok se nije pridruzio Stephu, a imao je dobre ekipe da se ne lazemo.
Ovi sto pisu da je KD bolji kosarkas (uopce) od Currya NBA prate preko boxscorea. Cudi me pa ne uze ni jedan prsten dok se nije pridruzio Stephu, a imao je dobre ekipe da se ne lazemo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Gledam ove neke poene na sportklubu, pa kakvi mrtvaci prenose finale
Reakcije komentatora koje prilice komentarisanju druge aba lige i to kad je rijesen mec. Kad vidim reakcije npr kod trojke Currya u drugoj i Duranta sinoc mogu misliti kakva je inace zalost.

Reakcije komentatora koje prilice komentarisanju druge aba lige i to kad je rijesen mec. Kad vidim reakcije npr kod trojke Currya u drugoj i Duranta sinoc mogu misliti kakva je inace zalost.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Vcrs bi se napokon moglo pogledati, jes da je u 3 ali sutra se ne radi, a vcrs i ocekujem pobjedu Cavsa, imam osjecaj da ce GSW povuci rucnu malo vcrs i da onda pred domacom publikom gas do daske 
Nek James vcrs ide preko 30 i da i tu predje Jordana ,ha ja

- Kobe Bryant
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Da nije KD , GSW bi imao samo onaj jedan prsten, toliko. Zbog KD, Currya je puno teze cuvat, ne moze se desit da ga delevedova neki u dzep stavi....pored svega toga KD je neuporedivo bolji igrac
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Toliko je dobar bio da je za MVP Finala izabran iguodala sa jedva 10 poena u prosjekuTonySosa je napisao/la:Curry je trebao biti MVP 2015.invincible1921 je napisao/la:Ne ismijava niko currya sto ima MM nego sto to ne moze da iskoristi....zamisli da je Lebron u onom finalu kad su uzeli titulu ubaciavo 20ppg....pa razapeli bi gaEpidaurus je napisao/la:Curryja se ismijava jer napada Lovea u missmatchu i valjda tako nabija statse il sta vec dok se na Jamesa kolosalno svrsava jer u missmatchu napada Curryja koji je 40 kila laksi i 15 cm nizi od njega. Ovo je neki novi nivo![]()
Ubacivao 26, a tokom reg. sezone 23 što znači da je podigao nivo igre. Šta god značilo podići nivo igre.

=\_1921_/=
Zar ga nije presao u prosloj?ronaldo99 je napisao/la:Vcrs bi se napokon moglo pogledati, jes da je u 3 ali sutra se ne radi, a vcrs i ocekujem pobjedu Cavsa, imam osjecaj da ce GSW povuci rucnu malo vcrs i da onda pred domacom publikom gas do daske

15.10.2013.
Iggy inace uzeo MVP finala i imao gomilu otvorenih trica jer je Dellavedova Curryja u dzep stavio. 26-6-5 al ono u dzep stavljen bio, to je ta logika.invincible1921 je napisao/la:Da nije KD , GSW bi imao samo onaj jedan prsten, toliko. Zbog KD, Currya je puno teze cuvat, ne moze se desit da ga delevedova neki u dzep stavi....pored svega toga KD je neuporedivo bolji igrac
Sto mu nisu dali kad je bio sjajanEpidaurus je napisao/la:Iggy inace uzeo MVP finala i imao gomilu otvorenih trica jer je Dellavedova Curryja u dzep stavio. 26-6-5 al ono u dzep stavljen bio, to je ta logika.invincible1921 je napisao/la:Da nije KD , GSW bi imao samo onaj jedan prsten, toliko. Zbog KD, Currya je puno teze cuvat, ne moze se desit da ga delevedova neki u dzep stavi....pored svega toga KD je neuporedivo bolji igrac
Ne znam nisam ja dodjeljivao nagradualemsa je napisao/la:Sto mu nisu dali kad je bio sjajanEpidaurus je napisao/la:Iggy inace uzeo MVP finala i imao gomilu otvorenih trica jer je Dellavedova Curryja u dzep stavio. 26-6-5 al ono u dzep stavljen bio, to je ta logika.invincible1921 je napisao/la:Da nije KD , GSW bi imao samo onaj jedan prsten, toliko. Zbog KD, Currya je puno teze cuvat, ne moze se desit da ga delevedova neki u dzep stavi....pored svega toga KD je neuporedivo bolji igrac
Pa eto onda, samo ti se kaze sve 

Ne voli ga liga
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Koliko znam izjednacio se sa njimKaunas je napisao/la:Zar ga nije presao u prosloj?ronaldo99 je napisao/la:Vcrs bi se napokon moglo pogledati, jes da je u 3 ali sutra se ne radi, a vcrs i ocekujem pobjedu Cavsa, imam osjecaj da ce GSW povuci rucnu malo vcrs i da onda pred domacom publikom gas do daske
ronaldo99 je napisao/la:Koliko znam izjednacio se sa njimKaunas je napisao/la:Zar ga nije presao u prosloj?ronaldo99 je napisao/la:Vcrs bi se napokon moglo pogledati, jes da je u 3 ali sutra se ne radi, a vcrs i ocekujem pobjedu Cavsa, imam osjecaj da ce GSW povuci rucnu malo vcrs i da onda pred domacom publikom gas do daske

15.10.2013.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bio povrijeđenSarmelino je napisao/la:Ne voli ga liga

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa i Edin Avdic je napisao da je suludo dati MVP-ja igracu kojem su se protivnici odmicali po 3m a on eto uspio nesta od tih suteva da ubaci
pa da se nasmijemo

"Curryjeva trojka u posljednjoj četvrtini je bio najveći šut. Bez obzira na to koliko je šuteva promašio, došao je i šutnuo tu trojku bez razmišljanja. To je ono što volim kod njega."
Uprkos tome što je bio glavna zvijezda večeri, KD nije propustio priliku da istakne značaj Curryjeve trojke na 2:37 minuta do kraja.
Ako igdje postoji savršen odnos među saigračima - upravo ga gledamo ispred nas.

PS. Draymond (923) je na prošlom meču prestigao Wilta Chamberlaina (922) i postao najbolji skakač u historiji kluba u PO.
Pored toga, Draymond se pridružio Klayu kao jedini igrač u historiji GSWa sa 100 ili više zabilježenih nastupa u doigravanju.
Uprkos tome što je bio glavna zvijezda večeri, KD nije propustio priliku da istakne značaj Curryjeve trojke na 2:37 minuta do kraja.
Ako igdje postoji savršen odnos među saigračima - upravo ga gledamo ispred nas.

PS. Draymond (923) je na prošlom meču prestigao Wilta Chamberlaina (922) i postao najbolji skakač u historiji kluba u PO.
Pored toga, Draymond se pridružio Klayu kao jedini igrač u historiji GSWa sa 100 ili više zabilježenih nastupa u doigravanju.

- invincible1921
- Kontakt:
SF6 je napisao/la:Pa i Edin Avdic je napisao da je suludo dati MVP-ja igracu kojem su se protivnici odmicali po 3m a on eto uspio nesta od tih suteva da ubaci

E ovo je licemjerstvo lige da covjeku ne daju MVP F....zato uredno daju westbrooku MVP lige za smijesan timski ucinak iako je to jedna od kljucnih stvari koja se gleda kod dodjele MVP nagrade.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.