FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel neko gleda sportski pregled haha kakav je ono za skretnicare penal hahah
E vako prvo da cestitam Sarajevu na pobjedi,drugo nije mi jasno sta radi ova administracija pa ovi se manijaci nakotili na svakoj temi.
Samo jedan klub Velež Mostar
Pobjeda , to
Svi , koji zavide a to su jedino MANIJACI ! Šta , vi imate pricati pa covjek iz MOSTARA koji , je vazan u RA mi , je rekao da je to prodana utakmica , i nemate vi kome sta pricati kad se titulu kupili , sad je mi kupujemo i Ši'tina

Svi , koji zavide a to su jedino MANIJACI ! Šta , vi imate pricati pa covjek iz MOSTARA koji , je vazan u RA mi , je rekao da je to prodana utakmica , i nemate vi kome sta pricati kad se titulu kupili , sad je mi kupujemo i Ši'tina

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Ljudi pa koji k....c se upustate u komentarisanje sa malima.Ne znam sta i kome nije ovde jasno.Boze moj nek se JEDU dusmani.Utakmica je primjer da se igra 90 min i da zelja i htjenje donosi rezultat.Kako je prvo poluvrijeme izgledalo blago receno gutavo.Drugo PUNO bolje i isplatilo se.Olimpik dobra ekipa i sad ko ih hebe kad su se ponadali da ce vodstvo sacuvati.Momcima svaka cast na borbenosti i na gro sansi od kojih su tri zavrsili u mrezi protivnika.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.
penal al u kurcu...sudija jedva docekao
-
- Kontakt:
Penal cist ko suza. Uletio mu u putanju i oborio ga..
Pogledajte Velez Zeljo pa recite nesto o penalima.
Upravo tako !samosarajvo je napisao/la:Penal cist ko suza. Uletio mu u putanju i oborio ga..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
SRAMOTA...MIRZA ODLAZI 

Cestitam na 3 boda, ali ono sudzenje je katastrofa jadno taman se covjek ponada kako nam liga ide nabolje a onda se potpuno razocaras, netreba se kod nas nicemu nadati.
-
- Kontakt:
Bojim se da će nam sezona biti upropaštena ako MIRZA uskoro ne podnese ostavku.... MIRZA ODLAZI I POŠTEDI NAS MUKA
Znate šta je kod nas problem, mnogi se prije utakmice pripreme na to da će npr. Sarajevu pomoći sudija i naravno vide jednu grešku sudije i nakon toga pronalaze što više grešaka, i na kraju analiziraju da je suđenje bilo katastrofa. Meni je suđenje bilo na dobrom nivou, a onaj penal je i bio (kao što je rečeno iznad). Izvuko nas je Hamzić, svaka čast !!!
Zagor je napisao/la:Znate šta je kod nas problem, mnogi se prije utakmice pripreme na to da će npr. Sarajevu pomoći sudija i naravno vide jednu grešku sudije i nakon toga pronalaze što više grešaka, i na kraju analiziraju da je suđenje bilo katastrofa. Meni je suđenje bilo na dobrom nivou, a onaj penal je i bio (kao što je rečeno iznad). Izvuko nas je Hamzić, svaka čast !!!
Nasa odbrana katastrofa igru necu komentarisati
Zagor je napisao/la:Znate šta je kod nas problem, mnogi se prije utakmice pripreme na to da će npr. Sarajevu pomoći sudija i naravno vide jednu grešku sudije i nakon toga pronalaze što više grešaka, i na kraju analiziraju da je suđenje bilo katastrofa. Meni je suđenje bilo na dobrom nivou, a onaj penal je i bio (kao što je rečeno iznad). Izvuko nas je Hamzić, svaka čast !!!
jeli bio penal za olimpik? jeli zadnji igrac pokupio onog momka u 16 ercu,jeli im sviro par opsajda nidje veze,jeli izaso najbolji igrac i uso onaj mali i napravio odmah penal itd itd,protiv borca izmisljen penal,sviran indirekt zato sto golman zadrzava loptu svugdje u svijetu dobije golman zuti karton kad zadrzava,isto tako par opsajda i to je to,mada boli me briga iskreno,vi 10 dana pricate kako vam je losa ekipa,los trener i onda se nimalo ne iznenadite kad okrenete utakmicu...al hajde de
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja sam vidjeo samo jedan pogrešan ofsajd, a ostali su , koliko sam vidjeo, čisti. penal za olimpik, čovjek mu pokupio mu loptu, a ovaj se jedva dočekao baciti. A što se tiče Borca to je već rečeno da je tada pogriješio sudija, pomoćni, a vi odmah kupljeno, pa kupljenonick je napisao/la:Zagor je napisao/la:Znate šta je kod nas problem, mnogi se prije utakmice pripreme na to da će npr. Sarajevu pomoći sudija i naravno vide jednu grešku sudije i nakon toga pronalaze što više grešaka, i na kraju analiziraju da je suđenje bilo katastrofa. Meni je suđenje bilo na dobrom nivou, a onaj penal je i bio (kao što je rečeno iznad). Izvuko nas je Hamzić, svaka čast !!!
jeli bio penal za olimpik? jeli zadnji igrac pokupio onog momka u 16 ercu,jeli im sviro par opsajda nidje veze,jeli izaso najbolji igrac i uso onaj mali i napravio odmah penal itd itd,protiv borca izmisljen penal,sviran indirekt zato sto golman zadrzava loptu svugdje u svijetu dobije golman zuti karton kad zadrzava,isto tako par opsajda i to je to,mada boli me briga iskreno,vi 10 dana pricate kako vam je losa ekipa,los trener i onda se nimalo ne iznenadite kad okrenete utakmicu...al hajde de

jesili gledo utakmicu na tv?pokupio mu loptu? vise opsajda bar je reko onaj na tv jos jedna sumnjiva situacija...ali hajde mislim ako tebi nije nista cudno nema potrebe da raspravljamo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zagor je napisao/la:Ja sam vidjeo samo jedan pogrešan ofsajd, a ostali su , koliko sam vidjeo, čisti. penal za olimpik, čovjek mu pokupio mu loptu, a ovaj se jedva dočekao baciti. A što se tiče Borca to je već rečeno da je tada pogriješio sudija, pomoćni, a vi odmah kupljeno, pa kupljenonick je napisao/la:Zagor je napisao/la:Znate šta je kod nas problem, mnogi se prije utakmice pripreme na to da će npr. Sarajevu pomoći sudija i naravno vide jednu grešku sudije i nakon toga pronalaze što više grešaka, i na kraju analiziraju da je suđenje bilo katastrofa. Meni je suđenje bilo na dobrom nivou, a onaj penal je i bio (kao što je rečeno iznad). Izvuko nas je Hamzić, svaka čast !!!
jeli bio penal za olimpik? jeli zadnji igrac pokupio onog momka u 16 ercu,jeli im sviro par opsajda nidje veze,jeli izaso najbolji igrac i uso onaj mali i napravio odmah penal itd itd,protiv borca izmisljen penal,sviran indirekt zato sto golman zadrzava loptu svugdje u svijetu dobije golman zuti karton kad zadrzava,isto tako par opsajda i to je to,mada boli me briga iskreno,vi 10 dana pricate kako vam je losa ekipa,los trener i onda se nimalo ne iznenadite kad okrenete utakmicu...al hajde deNe znam jesi ikad vidjeo da negdje u Svijetu može sudija pogriješti, a kad se kdo nas pogriješi, odmah kupili meč...
ma meni se sve vise cini da je ovo sve nekvaliteta sudija , a i nasi i vasi jedva docekaju sa pricama kako je kupljeno

Da, gleda sam na tv. Da, pokupio mu loptu.nick je napisao/la:jesili gledo utakmicu na tv?pokupio mu loptu? vise opsajda bar je reko onaj na tv jos jedna sumnjiva situacija...ali hajde mislim ako tebi nije nista cudno nema potrebe da raspravljamo...
Znači ti slušaš ono šta kaže komentator

Oj majko mila cuj opsajd valjda ofsajd po rijeci off,jesi glup nemogu vjerovat vjerovatno govoris i kompjutor 

Ovi su ti komentari malo je rec smijesni, ali vjeruj mi. Pogledaj nekad utakmicu van BIH pa da vidis sta je penal mozda shvatis jednog dana sta je penal a sta nije, pogledaj nogu igraca Veleza gdje je zavrsila, a pogledaj neku evropsku utakmicu i vidi sta bi evropske sudije svirale u onakvoj situaciji gdje jevama svirn penal, evo da ti olakasam to bi bio faul u napadu ili bi pustio igru dalje ali penal nikad ne bi bio, zato ti iskreno preporucujem da pogledas malo utakmica van gradskog stadiona da vidis sta je penal.samosarajvo je napisao/la:Penal cist ko suza. Uletio mu u putanju i oborio ga..
Ali opet kad okrenem ipak su to evropske utakmice i ljudi znaju sta rade a ne kao kod nas, oni koji me znaju mogu potvrditi da sam objektivan sto se tice sudjenja tako meni je apsolutno svejedno hocetel vi pobjediti ili ne ali niko ne moze reci da je ono penal i da su Olimpicu svirana 3-4 offa koja nisu bila, mozda je namjerno mozda sudija jednostavno ne zna (moje misljenje je da je ovo drugo)
U svakom slucaju cestitke na pobjedi!!!
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, fks74, iliyaa8, N3R3D i 81 gost.