NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Je l postoji neki segment igre, van suta, u kojem je Steph bolji od Duranta?
Zvakanje zastitedscile je napisao/la:Je l postoji neki segment igre, van suta, u kojem je Steph bolji od Duranta?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Itekako postoji, bolji je ballhandler, asistent, utjecaj na igru ima veći. Ali pored ovakvog suta mu i ne treba ništa višedscile je napisao/la:Je l postoji neki segment igre, van suta, u kojem je Steph bolji od Duranta?

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Samo me ineteresuje kako je moguće upoređivati igrače koji nisu istih fizičkih osobina, niti pozicije na terenu, niti minutaže, niti bilo kojeg qrca. Valjda se u ocjenjivanju ko je kakav treba još gledati šta taj igrač radi konkretno za tim, koje zadatke, koliko doprinosi igri ekipe i igri njegovih kolega.
Zašto je Jordan GOAT? Kako svrstavamo bekove, centre i sve ostalo? Kompliciraš.sljivo je napisao/la:Samo me ineteresuje kako je moguće upoređivati igrače koji nisu istih fizičkih osobina, niti pozicije na terenu, niti minutaže, niti bilo kojeg qrca. Valjda se u ocjenjivanju ko je kakav treba još gledati šta taj igrač radi konkretno za tim, koje zadatke, koliko doprinosi igri ekipe i igri njegovih kolega.
Durant je bolji igrač, Durant će bit oba put FMVP, šta ti više treba od tog ko je bitniji za ekipu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Koliko mi je smijesno to potezanje kako nije kosarka sport "1 na 1". Ono, kao da Stepha prate stalno trojica igraca i tako ostavljaju prostor drugim, dok KD niko ni ne cuva niti udvaja.Tracy3McGrady je napisao/la:Itekako postoji, bolji je ballhandler, asistent, utjecaj na igru ima veći. Ali pored ovakvog suta mu i ne treba ništa višedscile je napisao/la:Je l postoji neki segment igre, van suta, u kojem je Steph bolji od Duranta?. Jer nije bitno kako zabijas, već koliko odnosno koliko mu ekipa zabija. Ali vraćamo se na priču ko je bolji 1 na 1, ali o tom po tom.
Sto rece @Lillard, i u jedan na jedan i u pet na pet.. ma i da izmisle i 20 na 20, zna se ko je bolji. I ovo nije nikakav disrespect prema Stephu, jer ga smatram odlicnim igracem. To sto je losiji od KD-a mu nije nikakav minus.
Imao je KD dobru ekipu u OKC-u i vidjeli smo dokle je dobacio u toj 5 na 5 kosarci.
Dok je Stef kao prvi igrac ekipe igrao 2 finala gdje je jedno i dobio.KD-u je vise potrebniji Stef nego obrnuto,ali i ovako sve u svemu,od kad su se udruzili njima obojici je dobro.
Dok je Stef kao prvi igrac ekipe igrao 2 finala gdje je jedno i dobio.KD-u je vise potrebniji Stef nego obrnuto,ali i ovako sve u svemu,od kad su se udruzili njima obojici je dobro.
Jedino Durant ne vrši diskriminaciju.Epidaurus je napisao/la:Curryja se ismijava jer napada Lovea u missmatchu i valjda tako nabija statse il sta vec dok se na Jamesa kolosalno svrsava jer u missmatchu napada Curryja koji je 40 kila laksi i 15 cm nizi od njega. Ovo je neki novi nivo![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Curry je trebao biti MVP 2015.invincible1921 je napisao/la:Ne ismijava niko currya sto ima MM nego sto to ne moze da iskoristi....zamisli da je Lebron u onom finalu kad su uzeli titulu ubaciavo 20ppg....pa razapeli bi gaEpidaurus je napisao/la:Curryja se ismijava jer napada Lovea u missmatchu i valjda tako nabija statse il sta vec dok se na Jamesa kolosalno svrsava jer u missmatchu napada Curryja koji je 40 kila laksi i 15 cm nizi od njega. Ovo je neki novi nivo![]()
Ubacivao 26, a tokom reg. sezone 23 što znači da je podigao nivo igre. Šta god značilo podići nivo igre.
LeBrona sve stiglo što su on i Wade ismijavali Dirka.SF6 je napisao/la:Siroti Lebron,u svakoj tituli koju je uzeo je bio autsajder,a zli jezici bi cak rekli da su se sprdali na svoj racun (nekvalitet) kad su obecavali visestruke titule u Miamiu.alemsa je napisao/la:I? Koga liboSF6 je napisao/la:Babuka uskoro isto prstenova kao Lebron.U buducnosti ga i Durant stize i prestize
Ovakve prstenove bi svako uzimo
Tacno jos 10 mogu uzet i opet ni blizu ni jedan nece biti LeBronu na all time listi. Ali ni blizu ni pod razno
Posto vidimo da je jako vazno ko uzima FMVP (Durant vjerovatno 2x,sa 2x titule),ko zna kako ce KD kotirati u buducnosti ako se ovakva dominacija nastavi.
Jes dobra ekipa kad ti je glavni igrac s klupe Kyle Singler, a još pritom ne igraš na istoku.SF6 je napisao/la:Imao je KD dobru ekipu u OKC-u i vidjeli smo dokle je dobacio u toj 5 na 5 kosarci.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
brate ja ovdje sa vjetrenjačama pišem. Nebitno je eto ko je bolji, bitno je ko će ti donijeti titulu a to je 10 od 10 puta Steph i neću više da pričam o tome kad na svaki moj argument vi dolazite sa jednom te istom pričom. Stepha itekako udvajaju i on otvara više prostora za suigrače od KDa = čini suigrače boljim = Titule.dscile je napisao/la:Koliko mi je smijesno to potezanje kako nije kosarka sport "1 na 1". Ono, kao da Stepha prate stalno trojica igraca i tako ostavljaju prostor drugim, dok KD niko ni ne cuva niti udvaja.Tracy3McGrady je napisao/la:Itekako postoji, bolji je ballhandler, asistent, utjecaj na igru ima veći. Ali pored ovakvog suta mu i ne treba ništa višedscile je napisao/la:Je l postoji neki segment igre, van suta, u kojem je Steph bolji od Duranta?. Jer nije bitno kako zabijas, već koliko odnosno koliko mu ekipa zabija. Ali vraćamo se na priču ko je bolji 1 na 1, ali o tom po tom.
Sto rece @Lillard, i u jedan na jedan i u pet na pet.. ma i da izmisle i 20 na 20, zna se ko je bolji. I ovo nije nikakav disrespect prema Stephu, jer ga smatram odlicnim igracem. To sto je losiji od KD-a mu nije nikakav minus.
Clutch je i postavljao tabeli sa i bez stepha na terenu i bukvalno svaki igrač je puno puno bolji kad je isti na terenu. Tako da fakat ne vrijedi više pisati jer se vrtimo u krug. Ako vama nisu dovoljne činjenice onda ja ne znam dalje jbg. Svaka ekipa se prvo koncentrira na stepha pa onda na KDa ali eto neka vam bude.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Ovaj sistem je pravljen oko Stepha prvo, ali ako govoriš da Steph više sam donosi ekipi nego KD, onda si ti u velikoj zabludi.
Evo ko bi više pomogao Orlandu KD, ili Steph ?
Isti argument možeš koristiti u suludoj priči da je Steph bolji od Lebrona.
Evo ko bi više pomogao Orlandu KD, ili Steph ?
Isti argument možeš koristiti u suludoj priči da je Steph bolji od Lebrona.
Jedino sto se slazem jeste da se nema potrebe vise nista pisati.Tracy3McGrady je napisao/la:brate ja ovdje sa vjetrenjačama pišem. Nebitno je eto ko je bolji, bitno je ko će ti donijeti titulu a to je 10 od 10 puta Steph i neću više da pričam o tome kad na svaki moj argument vi dolazite sa jednom te istom pričom. Stepha itekako udvajaju i on otvara više prostora za suigrače od KDa = čini suigrače boljim = Titule.dscile je napisao/la:Koliko mi je smijesno to potezanje kako nije kosarka sport "1 na 1". Ono, kao da Stepha prate stalno trojica igraca i tako ostavljaju prostor drugim, dok KD niko ni ne cuva niti udvaja.Tracy3McGrady je napisao/la: Itekako postoji, bolji je ballhandler, asistent, utjecaj na igru ima veći. Ali pored ovakvog suta mu i ne treba ništa više. Jer nije bitno kako zabijas, već koliko odnosno koliko mu ekipa zabija. Ali vraćamo se na priču ko je bolji 1 na 1, ali o tom po tom.
Clutch je i postavljao tabeli sa i bez stepha na terenu i bukvalno svaki igrač je puno puno bolji kad je isti na terenu. Tako da fakat ne vrijedi više pisati jer se vrtimo u krug. Ako vama nisu dovoljne činjenice onda ja ne znam dalje jbg. Svaka ekipa se prvo koncentrira na stepha pa onda na KDa ali eto neka vam bude.
Philadelphia and Bryan Colangelo have agreed to part ways, league **** tell ESPN.
toliko je Curry bolji da mu Durant uzima FMVP 2x zaredom ispred nosa 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ovdje ces jos procitati da je OKC 2016 bila losa ekipa samo da se opravdaju neke stvari.
Oko Stepha se za krace vrijeme napravio sampionski sistem dok oko KDa nije moglo. Imao je RWa i Ibaku i 3 1 pa je opet izgubio. 5 na 5 Steph bolji igrac i osim FMvp Durant nema nikakav drugi argument na svojoj strani.
Oko Stepha se za krace vrijeme napravio sampionski sistem dok oko KDa nije moglo. Imao je RWa i Ibaku i 3 1 pa je opet izgubio. 5 na 5 Steph bolji igrac i osim FMvp Durant nema nikakav drugi argument na svojoj strani.
Cuj Curry bolji od Duranta 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mala ispravka,ono nisu partije samo finala vec kompletne postsezone.Zato nema Iguodale,a ima Currya npr.Tracy3McGrady je napisao/la:Buraz vidi nešto. Sinoć je @nezalaganje postavio onu listu najboljih odigranih finala. I vidi čuda Steph se pojavljuje 2 puta (možda i 3 nisam dalje gledao). Na 20. Mjestu a nije #FMVP, to znači da je Iggy trebao biti ispred njega zar Ne? Gle čuda, Iguodale nigdje na listu, što u prevodi znači da je itekako zaslužio one prve godine biti #FMVP, ali dali su Iggyu jer je igrao defense na Jamesu.alemsa je napisao/la:Ma zna svako sta i kako
mogo je Bill uzet 28 titula, on od Wilta nikad bolji nece biti
Kako god bilo, Curryu je dovoljna 30+ partija u g4 da uzme #FMVP, e tek onda ćemo gledati plakanje po forumu i priče kako su mu dali iz sazaljenja a frajer u g1 i g3 sa clutch momentima donio pobjedu svojoj ekipi, ali to se ne pika.
-
- Kontakt:
Ameba Lue je fino rekao, zaustavi dvojicu treći će te izrešetati...
Durant je bolji igrač od Currya, naravno zbog odbrane...
Obojica treba da dignu spomenik Klayu, koliko puta ih je izvadio, za razliku od njih dvojice taj uvijek ima muda...
Kako je jak GSW u svim pogledima, od Shaqtina maskote napraviše majstora treće četvrtine, od lika koji je pogađao svako peto slobodno bacanje MVP finala nastade, od lika koji je visok 2.03 napraviše toranj u reketu, koji samo LeBron napada, jedino od Zaze nisu Naparavili ništa novo, mada je uradio ono zbog čega je doveden, da bude podrška Greenu i da "onesposobi" protivnika, ne birajući sredstva...
Durant ako ne ode 90% će opet osvojiti, previše oružja imaju za protivnike....
Jedino mi nije jasna odbrana Igoudale, konstantno čovjek igra rukometnu odbranu, udarajući protivnike po rukama, ali sudije mu redovno to dopuštaju... Evo već 4 godine u finalu isto lik radi, ali napadačka sila ratnika dobro to zamaskira...
Durant je bolji igrač od Currya, naravno zbog odbrane...
Obojica treba da dignu spomenik Klayu, koliko puta ih je izvadio, za razliku od njih dvojice taj uvijek ima muda...
Kako je jak GSW u svim pogledima, od Shaqtina maskote napraviše majstora treće četvrtine, od lika koji je pogađao svako peto slobodno bacanje MVP finala nastade, od lika koji je visok 2.03 napraviše toranj u reketu, koji samo LeBron napada, jedino od Zaze nisu Naparavili ništa novo, mada je uradio ono zbog čega je doveden, da bude podrška Greenu i da "onesposobi" protivnika, ne birajući sredstva...
Durant ako ne ode 90% će opet osvojiti, previše oružja imaju za protivnike....
Jedino mi nije jasna odbrana Igoudale, konstantno čovjek igra rukometnu odbranu, udarajući protivnike po rukama, ali sudije mu redovno to dopuštaju... Evo već 4 godine u finalu isto lik radi, ali napadačka sila ratnika dobro to zamaskira...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.