Jbg, svi bravari radije rade za firme koje šalju vani, ubiše pare po Njemačkoj.Penaltiky je napisao/la:
Uglavnom je svugdje isto, možda električari imaju +10%. Kod mene firma tri mjeseca traži bravara
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Naravno, ovi levati nude 600+TO+prevozMarsal je napisao/la:Jbg, svi bravari radije rade za firme koje šalju vani, ubiše pare po Njemačkoj.Penaltiky je napisao/la:
Uglavnom je svugdje isto, možda električari imaju +10%. Kod mene firma tri mjeseca traži bravara

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
To je zato jer ne vjerujes u zivot poslije ovog.Penaltiky je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/migrant ... /180607028
Kako me ovo sjeba. Zamisli preoploviš pola svijeta, umreš i ukopaju te u nepoznatoj zemlji ebz ikakvih podataka, ko da nikad nisi bio ni postojao.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- Marsal
- Kontakt:
Za te uslove mogu nafatat jedino nekog tek svršenog srednjoškolca bez iskustva kojem se ne ide vani.Penaltiky je napisao/la: Naravno, ovi levati nude 600+TO+prevoz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne moguMarsal je napisao/la:Za te uslove mogu nafatat jedino nekog tek svršenog srednjoškolca bez iskustva kojem se ne ide vani.Penaltiky je napisao/la: Naravno, ovi levati nude 600+TO+prevoz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kad ispod komentar nekog Srbina : Jel to onaj dron kad su Shiptari isprobali kod nas na terenu? E neka su nam uzeli bodove ako je za nauku.Japanci su osmislili kišobran koji ne morate da nosite, već vas uz pomoć drona sve vreme prati.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zar još izbacuje singlove sa onog albuma od 45 pjesamaLillard je napisao/la:

Trebao ga je ostavit u 2017.
Kako bi temelje u Vlakovu armirala na ovoj sunjari,šta kukaš bezveze,.rasavoje je napisao/la: D' umres.![]()
![]()
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
rasavoje je napisao/la:D' umres.![]()

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Upravo sam slušo Majka PejkovicaVijadukt je napisao/la:rasavoje je napisao/la:D' umres.![]()

Normala. Svi to slusaju, i cecu isto, samo sto ne smiju priznati, barem dok ih ne ponese atmoosfera 

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Muskarci...
Jesam vidjela danas lika na Pofalicima, isti Sale.
(High na aparatima)
Sta 'e ovo? Poznata mi muzika, ali tekst veze s vezom nema.
Jesam vidjela danas lika na Pofalicima, isti Sale.

Sta 'e ovo? Poznata mi muzika, ali tekst veze s vezom nema.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Cecu ne slušam. Ne volim nacionalisteVijadukt je napisao/la:Normala. Svi to slusaju, i cecu isto, samo sto ne smiju priznati, barem dok ih ne ponese atmoosfera

Ispravno. Samo domoljubePenaltiky je napisao/la:Cecu ne slušam. Ne volim nacionalisteVijadukt je napisao/la:Normala. Svi to slusaju, i cecu isto, samo sto ne smiju priznati, barem dok ih ne ponese atmoosfera