Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa razlika je guranje 21ogodisnjeg Todorovica koji je ponikao u Slobodi i ceka priliku za dokazivanje vani, i guranje Daniela Graovca, koji ima 25 i vec jednom imao priliku za dokazivanje vani, pa pao na ispitu. Mlade igrace iz PLBiH koji se dokazuju i u mladim repkama treba gurati. Ovi koji najbolje godine izgubise ovdje nisu, niti trebaju biti prioritet.
Graovac je bolji od svih stopera u reprezentaciji i kvazi stopera u plbih
Mozda je bolji od svih stopera u U17 reprezentaciji
- muhamedhulk
- Kontakt:
Robert zove najbolje (njegovo misljenje), nebitno koliko godina imaju.
To vidimo i po igracima; nema omladine previse, dva ili tri.
To sto je desni bek rak rana trenutno je razlog da se da prilika mladjem; koji je tu priliku iskoristio. Nebitan klub, bitno je da li zna ili ne zna.
To vidimo i po igracima; nema omladine previse, dva ili tri.
To sto je desni bek rak rana trenutno je razlog da se da prilika mladjem; koji je tu priliku iskoristio. Nebitan klub, bitno je da li zna ili ne zna.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Slazem se totalno. Nazalost ta negativa koci dosta toga u BHPL.Rimes87 je napisao/la:Ma presmijesno mi da likovi govore kako ne treba gurati igrace iz PL BiH i onda hlavospjeve Todoru prave a momak clan ekipe koja je zavrsila PL BiH u donjem dijelu tabele. Nije da mi nemamo talenata, samo treba neko da ih prepozna i gurne u vatru. A, i ti si u onom svom dugom postu dobro to objasnio, ali dzaba kada ljudi smatraju da je nasa liga odron (i jeste) i da ne moze dati dobrog igraca (a moze).NiftyDribbler je napisao/la:Sta to znaci?Rimes87 je napisao/la:A, ispade da Todorovic igra u Austriji a ne u PL BiH po vasim komentarima...
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Tesko... Ali bio je dobar u Americi, ne treba ga otpisivatiVucevich je napisao/la:Mozda je bolji od svih stopera u U17 reprezentaciji
BHF
Jasta. Steta samo sto to niko drugi u fudbalskom svijetu nije prepoznao. Pogotovo ovi u Mouscronu.nagibBeg je napisao/la:Graovac je bolji od svih stopera u reprezentaciji i kvazi stopera u plbih
Vezni red s Pjanićem, Bešićem i Cimirotom je izgledao dobro, iako su napravili nekoliko grešaka.
''Imamo mi tu još i Sarića i Lončara pa ćemo koristiti njih petoricu''
roberte, ima li gdje mjesta za prcica i krunica
Ocito da nema, morat ce cekati da neko od ovih otpadne pa da uskoce.babino je napisao/la:Vezni red s Pjanićem, Bešićem i Cimirotom je izgledao dobro, iako su napravili nekoliko grešaka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Slažem se u 90% sa Prosinečkim(onih 10% su Sarić i Višća), sasvim dovoljno da budem zadovoljan.
Prcic Krunic a mozda i Vrancic moraju dobiti poziv za sljedece utakmice
Smiješ li se kladiti da ne moraju?Krste11 je napisao/la:Prcic Krunic a mozda i Vrancic moraju dobiti poziv za sljedece utakmice
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
I ja sam bas danas citao taj intervju i ovaj dio mi se jedino ne svidja. Krunic ce aBd igrama u Seriji A do septembra pokazati da zasluzuje ne samo poziv, vec mozda i mjesto u prvih 11. Ja se nadam da ce on ipak ostati u Empoliju, jer bi eventualni transfer u Napoli znacio sigurnu klupu od pocetka sezone, a vjerovatno je ista situacija i s Lacijom (pogotovo ako SMS ostane, u sto sumnjam). U slucaju da Sergej ode, onda ne bi bilo lose da ode u Rim, mada je on u Empoliju glavni igrac i tu bi imao priliku da pocne sve utakmice i tako svima pokaze da bez problema moze igrati u najboljim italijanskim ekipama. Sto se tice Prcica, mislim da on nije na tom nivou, ali se zbog igara u prosloj sezoni morao naci na Robijevom spisku. Cinjenica je da je on u proslosti imao nekoliko prilika u A timu i da haman nijednom nije nista pokazao, ali je covjek tad bio totalno van forme i te njegove lose igre u reprezentaciji za mene nisu bile iznenadjenje (pa, ni Besic od prije 6-7 mjeseci kad je bio na tribinama Evertona ne bi bio nista bolji od njega). Sad kad je odigrao kompletnu sezonu na vise nego solidnom nivou i u vise nego solidnoj ekipi vjerovatno ima sta ponuditi i u nasoj reprezentaciji. Samo se nadam da ima bar malo mozga i da ce prije transfera u Grcku izabrati bilo koju ekipu iz lige petice (valjda ce ga neko htjetibabino je napisao/la:Vezni red s Pjanićem, Bešićem i Cimirotom je izgledao dobro, iako su napravili nekoliko grešaka.
- JavierBosnia
- Kontakt:
I ja sam za Prcica i Krunica da se razumijemo, ali realno nije za ocekivati da dobiju pozive za Ligu Nacija i da u tim utakmicama se uigravaju sa ekipom.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Krunic ima kvalitet za poziv, po meni i za prvih 11, ali treba sacekati da zaigra u Serie A.
Ipak je on igrac druge lige, a na njegovom mjestu Robi ima igrace kojima ocigledno vjeruje.
Sto se Sarica tice, ako se uklapa u Robijev koncept igre, neka ga onda.
Mora se selektoru dozvoliti da gradi tim kako misli da treba, a rezultati ce dati potvrdu ili demantovati.
Prcic bi trebao dobiti poziv, ali meni on nije neka pljacka.
Ipak je on igrac druge lige, a na njegovom mjestu Robi ima igrace kojima ocigledno vjeruje.
Sto se Sarica tice, ako se uklapa u Robijev koncept igre, neka ga onda.
Mora se selektoru dozvoliti da gradi tim kako misli da treba, a rezultati ce dati potvrdu ili demantovati.
Prcic bi trebao dobiti poziv, ali meni on nije neka pljacka.
Više bih volio Krunica u reprezentaciji nego li Prcica.
Ali Robertova konkurencija završi u Simin Hanu
Neka te Roberte na klupi makar ti Saric kapiten bio.
Ali Robertova konkurencija završi u Simin Hanu
Neka te Roberte na klupi makar ti Saric kapiten bio.
- Goalgetter
- Kontakt:
Moggi je napisao/la:gdje vam je taj intervju
Dobar Robi, ima normalnu i konciznu pricu, za razliku od prethodnika.
Cini mi se da imamo i igru, nakon dugo vremena. Zato nemam problem sa Saricem, Todorovicem i slicnim igracima.
Kod trenera koji zna sta hoce i prosjecni igraci mogu odraditi posao, ako odgovaraju taktici.
Yebi ga, ja bi kao i vecina ubacio sve najskuplje igrace i dao im loptu, zato nisam trener.
Cini mi se da imamo i igru, nakon dugo vremena. Zato nemam problem sa Saricem, Todorovicem i slicnim igracima.
Kod trenera koji zna sta hoce i prosjecni igraci mogu odraditi posao, ako odgovaraju taktici.
Yebi ga, ja bi kao i vecina ubacio sve najskuplje igrace i dao im loptu, zato nisam trener.
odlicno recenoDrFilgud je napisao/la:Dobar Robi, ima normalnu i konciznu pricu, za razliku od prethodnika.