NBA Playoffs 2018.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

invincible1921
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2018.

Post Postao/la invincible1921 » 07 jun 2018, 15:12

Epidaurus je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
Jesam i dobro je odigro, ali buraz ne moze ti se desit da ubacis 11 poena i to u ovakvoj konstalaciji snaga
De me ono podsjeti koliko je poena imao wannabe GOAT u 4. utakmici finala 2011. godine u slicnoj konstalaciji snaga ? :think:
Al tacno sam znao da ces to spomenut....Jel bio FMVP? Jel heat uzeo tad ?
=\_1921_/=

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 07 jun 2018, 15:14

Epidaurus je napisao/la:
Jesam i dobro je odigro, ali buraz ne moze ti se desit da ubacis 11 poena i to u ovakvoj konstalaciji snaga
De me ono podsjeti koliko je poena imao wannabe GOAT u 4. utakmici finala 2011. godine u slicnoj konstalaciji snaga ? :think:
Al tacno sam znao da ces to spomenut....Jel bio FMVP? Jel heat uzeo tad ?
Pa mislim da su takve partije u serijama gdje si apsolutni favorit manje primjerene navodnom GOATu nego kandidatu za FMVP.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 jun 2018, 15:16

Davno receno i sto put ispricano...Lebron ima mrlju u karijeri i to je Dallas to nisam ja nikad ospirio a i sam sam napisao ovu recenicu bar 10 puta u proteklih mjesec. Sto se tice rasrpave oko goata to bi bilo itekako faktor medjutim ne pricamo o tome, nego o tome da je Curry ubacio 11 poena, a GSW ce uzet 4:0, i on opet nece bit FMVP.

Ako bude dace mu samo radi hypa ko sto su i RW dali za TD prosjek, a evo vidimo ove godine koliko je to ustvari postala precjenjena kategorija i koliko je doticni Russ nedorastao kao igrac...

Da je Heat tad uzeo titulu, a Lebron bio FMVP mogli bi raspravljat.
=\_1921_/=

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 07 jun 2018, 15:18

Babuka uskoro isto prstenova kao Lebron.U buducnosti ga i Durant stize i prestize :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jun 2018, 15:30

SF6 je napisao/la:Babuka uskoro isto prstenova kao Lebron.U buducnosti ga i Durant stize i prestize :kafa:
I? Koga libo

Ovakve prstenove bi svako uzimo

Tacno jos 10 mogu uzet i opet ni blizu ni jedan nece biti LeBronu na all time listi. Ali ni blizu ni pod razno

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 07 jun 2018, 15:45

alemsa je napisao/la:
SF6 je napisao/la:Babuka uskoro isto prstenova kao Lebron.U buducnosti ga i Durant stize i prestize :kafa:
I? Koga libo

Ovakve prstenove bi svako uzimo

Tacno jos 10 mogu uzet i opet ni blizu ni jedan nece biti LeBronu na all time listi. Ali ni blizu ni pod razno
Siroti Lebron,u svakoj tituli koju je uzeo je bio autsajder,a zli jezici bi cak rekli da su se sprdali na svoj racun (nekvalitet) kad su obecavali visestruke titule u Miamiu.

Posto vidimo da je jako vazno ko uzima FMVP (Durant vjerovatno 2x,sa 2x titule),ko zna kako ce KD kotirati u buducnosti ako se ovakva dominacija nastavi.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jun 2018, 15:49

Ma zna svako sta i kako

mogo je Bill uzet 28 titula, on od Wilta nikad bolji nece biti

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 jun 2018, 15:54

alemsa je napisao/la:Ma zna svako sta i kako

:thumbup: :thumbup:
=\_1921_/=

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 jun 2018, 16:06

Al frajer se okreće kako vjetar puše :rol:

lafo navija za Jamesa prije početka finala, pa onda Curry babuka, pa sas u raspravi u vezi Currya priča o "wannabe GOATu" ..

Bože ima li te :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 07 jun 2018, 16:08

Sarmelino je napisao/la:
Brokula je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la: Zasto vas Štefica tjera na vrijeđanje :kafa:
To pitaj svoje havere koji se ponizavate po forumu pokusavajuci osporit bilo sta u vezi goldena. Smiju vam se ljudi
Ne znam bogam, meni su jaci ovi navijaci Lakersa i ostalih lottery ekipa sto ih brane svim silama
Pa ko ih brani kad ljudi se igraju sa cijelom ligom jbt.

Gledaj kako da branis Russa koji je ispusio protiv rookiea Mitchella :D
Anfernee "Penny" Hardaway #1

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 jun 2018, 16:18

Tracy3McGrady je napisao/la: Gledaj kako da branis Russa koji je ispusio protiv rookiea Mitchella :D
Ovo sam skoro pa zaboravio :lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 07 jun 2018, 16:22

Buraz vidi nešto. Sinoć je @nezalaganje postavio onu listu najboljih odigranih finala. I vidi čuda Steph se pojavljuje 2 puta (možda i 3 nisam dalje gledao). Na 20. Mjestu a nije #FMVP, to znači da je Iggy trebao biti ispred njega zar Ne? Gle čuda, Iguodale nigdje na listu, što u prevodi znači da je itekako zaslužio one prve godine biti #FMVP, ali dali su Iggyu jer je igrao defense na Jamesu.

Kako god bilo, Curryu je dovoljna 30+ partija u g4 da uzme #FMVP, e tek onda ćemo gledati plakanje po forumu i priče kako su mu dali iz sazaljenja a frajer u g1 i g3 sa clutch momentima donio pobjedu svojoj ekipi, ali to se ne pika.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 07 jun 2018, 16:31

Tracy3McGrady je napisao/la:

Buraz vidi nešto. Sinoć je @nezalaganje postavio onu listu najboljih odigranih finala. I vidi čuda Steph se pojavljuje 2 puta (možda i 3 nisam dalje gledao). Na 20. Mjestu a nije #FMVP, to znači da je Iggy trebao biti ispred njega zar Ne? Gle čuda, Iguodale nigdje na listu, što u prevodi znači da je itekako zaslužio one prve godine biti #FMVP, ali dali su Iggyu jer je igrao defense na Jamesu.

Kako god bilo, Curryu je dovoljna 30+ partija u g4 da uzme #FMVP, e tek onda ćemo gledati plakanje po forumu i priče kako su mu dali iz sazaljenja a frajer u g1 i g3 sa clutch momentima donio pobjedu svojoj ekipi, ali to se ne pika.
Ono su perfomanse u PO cijelom, ali eto napisi sta da pase tvojim argumentima.
De sad nesto za Russa :rol:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 07 jun 2018, 16:37

Sarmelino je napisao/la:

Ono su perfomanse u PO cijelom, ali eto napisi sta da pase tvojim argumentima.
De sad nesto za Russa :rol:
ok moja greška. A jel to sad nebitna stavka, ili se play off igra samo u finalu? Jbg. Russ ne može uzeti #FMVP kad ne može ove nebitne prve runde da prođe.

A jel to sve što imaš da kažeš na ovaj moj post, ili je to to?

A slične je brojeve imao i u finalu pa sam zato mislio da su samo finala u pitanju.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 jun 2018, 16:44

Mislim da niko ne negira da je Curry > Westbrook. Samo što je ta usporedba puno bliža nego KD - Curry.

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 07 jun 2018, 16:48

A šta će tačno Curryu donijeti taj FMVP ?

Svi će više pamtiti GSW kao ekipu koja je bila nepobjediva, od pojedinaca će se najviše pamtiti Durant, i kako su ovi postali nepobjedivi kada je on došao, i Curry kao vjerovatno najbolji šuter svih vremena, mada ga statistika precjenjuje, lik ispali 17 trica za utakmicu, siguran sam da bi ih i Ray Allen nakupio ko on da je imao tu slobodu.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 07 jun 2018, 16:50

Lillard je napisao/la:Mislim da niko ne negira da je Curry > Westbrook. Samo što je ta usporedba puno bliža nego KD - Curry.
Pa milion puta ponovljeno. 1 na 1 je sigurno KD bolji igrač, ali po hiljaditi put košarka je timski sport. Bitne su i asistencije, pravljenje prostora za suigrače i ono najvažnije osvajanje titula. I vjerovatno je i Russ bolji 1 na 1 od Stepha i još nekolicina njih, ali bgm kad se sve sabere i oduzme, onda je Steph taj koji pravi razliku jbg.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 jun 2018, 16:54

Lillard je napisao/la:Mislim da niko ne negira da je Curry > Westbrook. Samo što je ta usporedba puno bliža nego KD - Curry.
Pa milion puta ponovljeno. 1 na 1 je sigurno KD bolji igrač, ali po hiljaditi put košarka je timski sport. Bitne su i asistencije, pravljenje prostora za suigrače i ono najvažnije osvajanje titula. I vjerovatno je i Russ bolji 1 na 1 od Stepha i još nekolicina njih, ali bgm kad se sve sabere i oduzme, onda je Steph taj koji pravi razliku jbg.
Ne.
1 na 1, 5 na 5, Durant je bolji igrač. Stavi ih u bilo koju ekipu sem Warriorsa i neće ti bit ni u primisli to reć.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 07 jun 2018, 16:58

KD 2018 : 26 - 26 - 43 / 31ppg

KD 2017: 38 - 33 - 31 / 34ppg

U game 4 treba ubaciti oko 35 poena da se vrati na level prošlogodišnjeg finala
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 07 jun 2018, 16:59

Lillard je napisao/la:
Ne.
1 na 1, 5 na 5, Durant je bolji igrač. Stavi ih u bilo koju ekipu sem Warriorsa i neće ti bit ni u primisli to reć.
Pa igrali su brate dragi prije dvije godine jedan protiv drugog, zašto ga taj isti KD nije izbacio sa svojom ekipom. Ovi warriorsi su ovakvi kakvi jesu zahvaljujući upravo Stephu, nikom drugom napravio je igrača od Klaya i Greena, zato što je timski igrač. Dok je ovaj se otimao sa Russom ko će igrati iso košarku jbg. I onda dođe na gotovo da se prsi ko je on.
On je zaista klasa od igrača, ali uvijek će biti pic.kica kpka nije mogla nista sama i vjeruj da mu to niko nece zaboraviti.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.