RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Red or Dead
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Red or Dead » 26 sep 2010, 19:33

jasa RA je napisao/la:MOZE NEKO DA MI KAZE GDJE SU PROSTORIJE RED ARMY-a POSTO JOS NISAM TAMO ISO :?: :?: :?:
odakle si ti ? :D

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 sep 2010, 22:44

MOZAK je napisao/la:Doce opet i nasi dani akBoGDa...samo zivo

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tako je mozak...samo opusteno brate, a ne da se dizu tenzije jos vise...Osim ovih sto bojkotoju, ovih sto sjede u upravi i ovih novih, postoji neko ko se trudi, razgovara, da to sve uveze...i samo im se otezava posao...
A rezultati ce se znati za dan, dva, na opste iznenadjenje...mozda i prije...samo opusteno brate 8-)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 sep 2010, 22:56

I ja sam cuo jednu mahalsku, vidjecemo,..
Support Velez, It's logical! ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 sep 2010, 23:02

Sve solucije gdje Pika ostaje "tu negdje" je mazanje ociju i zaljecivanje pa za par mjeseci opet ista stvar....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 sep 2010, 23:02

Mont0 je napisao/la:I ja sam cuo jednu mahalsku, vidjecemo,..
Hehehe, nije mahalska ovaj put :D Danima se radi na tome, mora biti tu i tamo problema, ali sve se rijesi razgovorom.....Niko ne mrzi Velez...
pozz

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 sep 2010, 23:18

Gore od ovoga ne moze, barem se tako nadam :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 sep 2010, 01:31

Je li stvarno moguce da armija navijaca, jako puno pametnih ljudi, jako puno entuzijasta, veliki broj ljudi na pozicijama, veliki broj privatnika, ne moze pomoci FK Velez, i rijesiti ga poznatog problema??

mostarski
Kontakt:

Post Postao/la mostarski » 27 sep 2010, 09:31

O kakvoj "mahalskoj" pričate. O onoj da će doći dva igrača iz Partizana kako se ima 10 godina svaki prelazni rok priča. O tome da se gradi tribina ili da se prave reflektori... Carina u trenutku kada je Velež nanizao četiri poraza zaredom, od toga dva kući, kada su sljedeći protivnici kući Široki, Čelik i Sarajevo ( a minimalno ćemo jednu utakmicu tu kiksati) ti spupštaš loptu an zemlju i ostalo. Carina majke mi, analizom tvojih postova jasno se vidi da si Pikin čovjek i nemoj mi se sada vaditi ni na kakve starinske, djecu i ostalo. Do zla Boga da sam ja pao sa Marsa, pa nisam pratio Velež intenzivno u zadnjih 20 godina (to uključuje i prijeratno doba). Dolaze izbori za par dana, pa i ono malo što ima ona bagra pokušava smiriti tenzije, jer glasovi, samo to je važno. Pika u sedlu se pokušava zadržati na razne načine, čak i pričama da "odlazi". Neće on nigdje dok god ne uništi klub, ne zato što želi uništiti, već zato što nezna raditi. To je jedina istina. Nikad nisam pomislio da on ima želju da uništi Velež, ali on jednostavno svojim kaubojskim životom i načinom rada, čini tako deceniju i po u Veležu. Razlika je samo što je ovo 2010. godina, a nije recimo 1998, kada je dovoljan bio Luster da čeka sudiju na prolazu do svlačionice pa da mu šamar opali ili ko onda birvaktile one igrače Bosne iz Visokog, kada su "karioke" harale ligom. Ili da se organizuje pljuvanje tadašnjeg selektora Muzurovića sad već davne 1997 ispred stadiona.
Svaka, ali baš svaka kombinacija u kojoj se Pika Ćemalović ili neko od njegove garniture ljudi povezuje sa Veležom je samo zamazivanje očiju i još jedna ubleha. A sad ako želite slušati bajke, kako se kaže, one su na drugom spratu. Još imamo 9 bodova kući i svi jako dobro znate da nema teroije da osvojimo svih devet bodova. a ne gine nam ispadanje, jedino nas očajna Drina i Budućnost mogu spasiti. Mada ako to znači prudžavanje carovanja onog malog debelog ugostitelja onda bolje odmah da letimo u Kantonalnu. Rahatniji smo bili u nižim ligama.
I ja kad se priča o bajkama, čujem ja "mahalsku", dolazi Asmir Begović na polusezoni. Dovodi ga Pika iz reprezentacije na posudbu jer ne brani u Stokeu, a postoji mogućnost da Slepička, Chago i Dario Šimić dođu iz Dinama na posudbu. Dogovoio "neko" sa Vahom.... Eto ga pa čija mahalska je jača, vidjet ćemo.... A možda budu i reflektori i tribina u Predionici, mislim da bi to mogli čuti do petka. **** predizborna je šutnja u subotu...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 27 sep 2010, 11:22

Moze li neko ko zna da napise o kakvoj se mahalskoj prici radi???
Pretpostavljam da su neki spasioci tipa Dzubur i ostali u pitanju ali posto nisam cuo o cemu se radi molio bi nekog ko zna da napise o cemu se radi u toj mahalskoj prici

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 27 sep 2010, 12:34

Mahalska je prica da je Pika dao ostavku eto to je ta ,a ja u to nevjerujem.
Samo jedan klub Velež Mostar

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 27 sep 2010, 14:07

To mahalska prica? E ako je istina bas me zanima sta ce se sad desavat u klubu jer u nas nema ko da udje u upravu Veleza jer smo sve ljude skoro potrosili i samo nemojte da mi Dzubur i sl.dolaze sad pred izbore i kad odu ostave klub u dugovima koje niko ne moze vratit a to je bilo prije. Sta se god desi bit ce pozitivno nakon svega sto se desavalo u klubu ali ja sam jedino za promjene ako dodju novi ljudi a ne da se vrate ili Pika ili Dzubur i sl.jer su jednom bili i dosta.Zna se u kakvom je stanju bio klub kad je Dzubur otisao u da umalo nismo ispali iz lige.
Nama kao klubu trebaju promjene,trebaju ljudi koji ce igracima obezbjedit normalne uslove,redovne plate i mislim da je vrijeme za promjenu trenera jer nemamo los igracki kadar koliko imamo losu upravu i trenera a imam osjecaj da sve ovo rezira neko i salje sudije jer Velez ili ljudi u Velezu ocitno nekom smetaju u savezu pa se tako svete. Opet naglasavam da se pruza prilika mladim igracima jer bez njih nema ni kluba,da se poboljsa odnos na maksimum prema omladinskom pogonu,da se potpisivaju duzi ugovori i sve dok ne dodju ljudi koji su spremni tako radit nema dobrog Velezu. Dzubur je bio dobar za nekog ali ljudi koji se dublje razumiju u loptu znaju da nije nista spektakularno napravio jer je i tad omladinski pogon bio zapostavljen jer prodajom domacih mladih igraca dolaze pare a tih para nema ako se o ovom ne vodi racuna

mostarskislikar
Kontakt:

Post Postao/la mostarskislikar » 27 sep 2010, 14:30

PIKA MAJSTORE NE DAMO TE NIKOME

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 27 sep 2010, 14:50

Pika je sa strika prije rata krao farmerke :D
E neka ovo jos koji dan, pa ce i Carina da uziva....
Sad ce ubrzo vrijeme za realizaciju svih obecanja onih KOJI BI DALI da nije Pike.....Osim sto se budete ovde od mene branili sa pricom tipa: "Nece oni jer ih strah da se Pika ne vrati!", nadjite mi nesto argumentovano.......
Carina ce uvijek kao i prije davati i zadnji atom snage i svaki slobodan fening, i svu svoju ljubav, za Velez ...Znaci, gospodine @mostarski i ostali, do Carine vam nije...
Sad lijepo , KAO STO I JA RADIM, otidji do vrata onih koji su obecavali i razgovaraj sa njima....Kao sto neki kazu ovde, za razliku od njih, ja se spustam na svaki nivo i razgovaram sa bilo kim, kad je Velez u pitanju...Kako sa Pikom tako i sa svim ostalim....Imate vremena koliko hocete, malo slobodnog vremena odvojiti za Velez, nije problem, aml je grad, do svakog se moze vrlo lako doci.........
I konacno, zamolio bi sve, koji nesto i pokusaju, da objave ili pricaju javno sve rezultate tih pokusaja i razgovora, jer konacno je vrijeme, a sad su i steceni svi uslovi, da se vidi, koliko ko voli Velez....Toliko od Carine....
Sve za Velez....

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 27 sep 2010, 15:42

Adnel je napisao/la:Mahalska je prica da je Pika dao ostavku eto to je ta ,a ja u to nevjerujem.
Ljudi kako ne shvatate da je Pika samo jedna produžena ruka vlasti u gradu.Vlast je ta koja je moćna, ne jedan Pika!Neće u Veležu biti bolje dok se ova vlast ne promjeni ili se politika okani Veleža, što će se teško desiti.Velež je nažalost političko pitanje i ovakav nije podoban ovima koji su na vlasti.Kako da neko uloži svoje pare i sutra mu dodju opet ovi i sve sjebu, malo ko će to uraditi.Postoji li ikakva mogućnost da se Velež privatizuje ili da bude d.d. pa da raja kupe dionice i nastave sa njime upravljati?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 27 sep 2010, 15:45

mujoisuljo je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Mahalska je prica da je Pika dao ostavku eto to je ta ,a ja u to nevjerujem.
Ljudi kako ne shvatate da je Pika samo jedna produžena ruka vlasti u gradu.Vlast je ta koja je moćna, ne jedan Pika!Neće u Veležu biti bolje dok se ova vlast ne promjeni ili se politika okani Veleža, što će se teško desiti.Velež je nažalost političko pitanje i ovakav nije podoban ovima koji su na vlasti.Kako da neko uloži svoje pare i sutra mu dodju opet ovi i sve sjebu, malo ko će to uraditi.Postoji li ikakva mogućnost da se Velež privatizuje ili da bude d.d. pa da raja kupe dionice i nastave sa njime upravljati?
Ma ja doce nama novi Pika poslije Pike. du du du nema nam pomoci :D

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 27 sep 2010, 15:47

Mah tesko da se moze desit privatizacija jer nema ti ljudi koji bi bili spremni na to .

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 27 sep 2010, 15:54

Kako vam ide koji ste na tabeli? :roll:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 27 sep 2010, 16:01

http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... ase-veleza
Umjesto na utakmice fudbalskog kluba, Red Army već duže vrijeme bojkotuje odlazak na stadion u Vrapčiće i odlučni su da istraju u tome sve dok, prema njihovom mišljenju, iz kluba ne odu pojedinci, koji srozavaju ugled kluba i koji ga vode u propast.

Zato su nedavno donijeli odluku da idu na utakmice rukometaša Veleža, koji su, na krilima fanatičnog navijanja 350 pripadnika Red Army, pružili sjajnu igru i ostvarili važnu pobjedu. ;)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 27 sep 2010, 16:06

mujoisuljo je napisao/la:
Ne postoji nikakva mogucnost, dok se ne usvoji zakon o sportu...Taj film nazalost necemo zadugo vidjeti, jer ne odgovara mnogima, koji sad preko njega peru pare, a isti ti ljudi se i pitaju hoce li ga usvojiti ili ne...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 27 sep 2010, 20:07

bolje GROB I DRUGA LIGA nego ovakav Velež!

Carina,

probaj oborit rekord sa sefom... ;)
http://www.24sata.info/zabava/zanimljiv ... -sata.html
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Hilmo123 i 0 gostiju.