Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

rtm86
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la rtm86 » 26 sep 2010, 22:53

Imam potrebu da negdje napisem ovaj post. Da postoji tema "Najgluplji postovi na forumu" tu bih pisao, al posto nema prinudjen sam pisati ovdje...

Pojava zbog koje pišem ovaj post je, naime, vrlo raširena . Ne radi se o pisanju jedne osobe, nego više njih, i što je najgore dešava se svako malo. Radi se, tačnije, o dvije stvari:

Prva stvar: Kada igra Željo, Sarajevo, Sloboda, Čelik, Borac, ili neki drugi klub kod kuće i kada neko od navijača-simpatizera tog tima za vrijeme te utakmice napiše komentar na temi svoga kluba pojavi se neki (moram upotrijebiti ruzan izraz) DEBIL s komentarom tipa : "internet navijaci", "niste na utakmici" i sl. Mislim, zar je tako teško shvatiti da ta osoba ne može iz opravdanih,objektivnih ili ličnih razloga prisustvovati utakmici, pa jedno "NAPRIJED NAŠI" napisano na forumu tokom utakmice način da iskaže podršku svome timu...

Druga stvar: Odnosi se samo na navijače - simaptizere Borca. Njihova priča "ne treba nam titula", "kad je osvojimo pehar bacit ćemo ga...", i slično, ponavlja se svako malo. To je tako glupa priča da je nepojmljivo. Prvo, ko su ti navijači da oni odlučuju šta će sa peharom. Navijače niko ništa ne pita... Čuj, oni bacit titulu.. Njima ne treba titula, a čitavo proljeće su grmili na trenera Marića jer je prokocko prvu poziciju i jer je jedan od glavnih krivaca zbog gubitka iste. I opet se usudjuju reći "ne treba nam"... A drugo. klub kojemu nešto ne treba ne bori se za to, ne troši novce na pojačanja, igrači ne ginu za svaku loptu, kad im već "ne treba"....

Navedene stvari ne bi bile nikakav problem da su to izdvojeni "incidenti", ali to su najčeće pojave na koje se može naići na ovom forumu kada se radi o Premijer ligi.... Ne mogu shvatiti psihološki kompleks onih koji se usude napisati ove otrcane fazone, koji su možda i bili zanimljivi kada su bili napisani prvi puta. Al 1000001. put (milion i prvi put), e to nije ni smijesno, ni zanimljivo, to je GLUPO, DEBILNO, DJETINJASTO....

Problem ovoga foruma je što ne znamo koliko godina ko ima, pa se ja možda bezveze nerviram jer ovakve stvari pišu djeca koja imaju po 11 godina i još nisu ni u pubertet ušla, al eto, ja sam morao negdje olakšati dušu... :cry:

Ne zamjerite :D
Pozdrav

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 26 sep 2010, 22:57

rtm86 je napisao/la:Imam potrebu da negdje napisem ovaj post. Da postoji tema "Najgluplji postovi na forumu" tu bih pisao, al posto nema prinudjen sam pisati ovdje...

Pojava zbog koje pišem ovaj post je, naime, vrlo raširena . Ne radi se o pisanju jedne osobe, nego više njih, i što je najgore dešava se svako malo. Radi se, tačnije, o dvije stvari:

Prva stvar: Kada igra Željo, Sarajevo, Sloboda, Čelik, Borac, ili neki drugi klub kod kuće i kada neko od navijača-simpatizera tog tima za vrijeme te utakmice napiše komentar na temi svoga kluba pojavi se neki (moram upotrijebiti ruzan izraz) DEBIL s komentarom tipa : "internet navijaci", "niste na utakmici" i sl. Mislim, zar je tako teško shvatiti da ta osoba ne može iz opravdanih,objektivnih ili ličnih razloga prisustvovati utakmici, pa jedno "NAPRIJED NAŠI" napisano na forumu tokom utakmice način da iskaže podršku svome timu...

Druga stvar: Odnosi se samo na navijače - simaptizere Borca. Njihova priča "ne treba nam titula", "kad je osvojimo pehar bacit ćemo ga...", i slično, ponavlja se svako malo. To je tako glupa priča da je nepojmljivo. Prvo, ko su ti navijači da oni odlučuju šta će sa peharom. Navijače niko ništa ne pita... Čuj, oni bacit titulu.. Njima ne treba titula, a čitavo proljeće su grmili na trenera Marića jer je prokocko prvu poziciju i jer je jedan od glavnih krivaca zbog gubitka iste. I opet se usudjuju reći "ne treba nam"... A drugo. klub kojemu nešto ne treba ne bori se za to, ne troši novce na pojačanja, igrači ne ginu za svaku loptu, kad im već "ne treba"....

Navedene stvari ne bi bile nikakav problem da su to izdvojeni "incidenti", ali to su najčeće pojave na koje se može naići na ovom forumu kada se radi o Premijer ligi.... Ne mogu shvatiti psihološki kompleks onih koji se usude napisati ove otrcane fazone, koji su možda i bili zanimljivi kada su bili napisani prvi puta. Al 1000001. put (milion i prvi put), e to nije ni smijesno, ni zanimljivo, to je GLUPO, DEBILNO, DJETINJASTO....

Problem ovoga foruma je što ne znamo koliko godina ko ima, pa se ja možda bezveze nerviram jer ovakve stvari pišu djeca koja imaju po 11 godina i još nisu ni u pubertet ušla, al eto, ja sam morao negdje olakšati dušu... :cry:

Ne zamjerite :D
Pozdrav
Potpis za ovo,posebno ovo prvo.Evo npr ja sam iz Maglaja,i naravno finansije ne dozvoljavaju da se prati svaka utakmica,a napisem nesto kad moj Zeljo da gol,odma se javlaju takvi PACIJENTI,ali eto,sta se moze.Jos jednom,svaka cas na postu
Rotor Volgograd...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 sep 2010, 23:00

rtm86 je napisao/la: Druga stvar: Odnosi se samo na navijače - simaptizere Borca. Njihova priča "ne treba nam titula", "kad je osvojimo pehar bacit ćemo ga...", i slično, ponavlja se svako malo. To je tako glupa priča da je nepojmljivo. Prvo, ko su ti navijači da oni odlučuju šta će sa peharom. Navijače niko ništa ne pita... Čuj, oni bacit titulu.. Njima ne treba titula, a čitavo proljeće su grmili na trenera Marića jer je prokocko prvu poziciju i jer je jedan od glavnih krivaca zbog gubitka iste. I opet se usudjuju reći "ne treba nam"... A drugo. klub kojemu nešto ne treba ne bori se za to, ne troši novce na pojačanja, igrači ne ginu za svaku loptu, kad im već "ne treba"....
zar još nisi skontao da se zaj.ebaju :roll: nezz zašto bi se bilo ko od nas frustrirao radi toga u krajnjem slučaju .ebe nam se šta će uraditi sa njom. A za ovo 1 tu si u pravu ali opet se nekad moraš isfrustrirati kad se neko predstavlja kao ''veliki navijač'' svog kluba a svaku tekmu istog provede na forumu ili još gore napiše post u vrijeme dok se igra tekma njegovog kluba pa onda ode off i odmah nakon kraja se ponovo pojavi sa postom kako je on bio na tekmi i slično, takvih je primjera bilo već 3-4 koliko sam upratio na ovim temama na kojima sam aktivan ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 27 sep 2010, 01:41

Neprilagodjen je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:ove godine osvajamo titulu pa cemo je onda siknuti u crkvenu ja je licno bacam :twisted:
Ne primjecujete da ne zanimate nikoga?

Drago mi je kad vidim da jedan ovakav post stoji satima a da niko ne obraca paznju na te seoske fazone. Ipak,pokusaj odnijeti ovu svoju misao vasem traktoristi,vjerujem da ce dozivjeti visestruki orgazam :D

Nakon toga se zagrlite,pa uz gusle do zore,"OJHAAAAAAA"....

Stara misao kaze-"Mozes covjeka otjerati sa sela,ali selo iz covjeka-nikad"
Bas me nasmijao :mrgreen: ojhahaaaaaaa
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 sep 2010, 16:50

kurdt je napisao/la:
Yebem mu mater kinesku prosle sezone ga nama uvali i to glavom za 2:1 :o
Inače pričalo se o Parku igraču Uniteda :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 sep 2010, 17:02

pastore je napisao/la:
saneljahic je napisao/la:said husejnovic ce interu zabit hattrick veceras u 70oj minuti ulazi s klupe i odmah BAM hattrick!
husejnovic nema snage iz granapa ceker donjet,a kamoli da gol interu zabije...nebudi smjesan zadnji njegov gol je bio za slobodu prije 3 godine,neznam kako ga ide na PS... ;)
HAHAHAHAHAHAHAH
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 29 sep 2010, 17:14

LBJ MVP je napisao/la:
kurdt je napisao/la:
Joj lika to mi je bila namjera ko da ne znam da je iz J.Koreje. Ovim titovim podanicima sve moras crtati
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 sep 2010, 22:57

Postao/la Wolverine dana 29 sep 2010, 20:32

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
joj dajte ne odgovarajte na provokacije. zar ne shvacate da ce ih tako bit sve vise i vise. ignoriraj ih i nece vise dolazit. i vi se nikad naucit.
Upravo to

pa sto si ti onda prvi odgovorio i to na prvi pokusaj provokacije?

:mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 sep 2010, 23:28

van gall je napisao/la:
Kad bi se trofei dobijali za najvise ciganskih pobjeda vjerujem da bi tu bili NAJTROFEJNIJI...
Bih-fan
Ima im ko reci.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 30 sep 2010, 16:39

kurdt je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
kurdt je napisao/la:
Joj lika to mi je bila namjera ko da ne znam da je iz J.Koreje. Ovim titovim podanicima sve moras crtati
Pa reci da ti je bila namjera u postu tom.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 sep 2010, 23:06

neko_iz_mase je napisao/la:Ma jači je trener Kuže sa moždanim udarom,nego ovaj naš Safet potpuno zdrav.
:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 sep 2010, 23:11

Cartman je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:Ma jači je trener Kuže sa moždanim udarom,nego ovaj naš Safet potpuno zdrav.
hahhaha...

ne dirajte papeta 8-) :P :P

hahahah :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 30 sep 2010, 23:14

Cartman je napisao/la:
Hahahah istina istina ovo mi ide u potpis! :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 sep 2010, 23:15

samo jos jednom da se nasmijem hahahhahahahahahahahha :mrgreen:

jbt stomak me zaboli :P :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 sep 2010, 23:16

Cartman je napisao/la:
HAHAHAHAHAHHAHA SVAKA TI CAST !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 30 sep 2010, 23:18

Cartman je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: Koji kralj

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 sep 2010, 23:24

E šta mu sve neće na um pasti. hahaha. :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 sep 2010, 23:29

HuX je napisao/la:
amell je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Eh da je nama sav problem ili ti glavni u Pranjiću, ja bih pjevao sevdalinku. Znam da se mora na nekome istresti. :mrgreen:
Effe jarane, ne trudi se svakom objašnjavati neke stvari, vjeruj mi da ne zaslužuju nečiju pažnju a kamoli odgovor. Samo pusti vodu. ;)
vama je problem u cjeloj ekipi :D :mrgreen:
Amelle parnim danima u sedmici pijes crvene tablete, a ne plave.
I ovaj je dobar. :lol: Večeras su nam forumaši odlično raspoloženi. :mrgreen:

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 30 sep 2010, 23:37

ahahah spustanja raspolozeni su veceras nesto svi!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 01 okt 2010, 00:30

I ovi sa ss.ba su se veceras provalili. Cuj "malo prije mozdanog udara" :? :lol: :lol:

slika

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 89 gostiju.