Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Marca i Metro objavili...te vijesti su mi na naslovnici danas bile 

- Chapman1886
- Kontakt:
Prica se. Ponovicu nisam zadovoljan ali ako je on riješenje za micanje mekušca sa kacigom koji ima samo jednu nogu onda sam apsolutno zna.Unai Emery has got his eye on Sevilla Goalkeeper, Sergio Rico, whom he managed during his time at the Spanish club.
[Estadio Deportivo]
Samo Sloboda | COYG
Sta nam je sa ovim igracima sto su na posudbama bili hoce li ko dobiti priliku? Pisalo se za Pereza nesto da ce dobiti priliku.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- Chapman1886
- Kontakt:
Ma nema tu nikakve kvalitete za vraćati sa posudbe igraci tipa i levela Takuma Asana Carla Jenkinsona i slicnih nemaju sta traziti sve propalii igraci koji ne mogu ostvariti bolji transfer vani nakačili se paraziti na sisu budzetsku i ne popustaju
Jes se Perez spominjao provala igrač mada TREBA BITI REALAN momak nije dobio pravu šansu uopšte kod starohana kad se sjetim samo koliko su se drkkkkali ostali u odnosu na njega hahahhahahahhahahha pa da ga je abrem pustio da se makar provaljuje na terenu pa da znamo na cemu smo da ga mogu mirno pljuvati a opet ako sta zna da i to vidimo a nije da u nekim momentima kada je irgao (a to je nbilo rijetko) nije znao pokazati trenutak magije hajmo reci ja bi ga u svakom slucvjau radije gledao nego onog panja Welbeka o Iwobjiu bjelosvjetskoj prevari i ublehi necu da korsitim tastaturu btw izvinajvam se na telefonu mi ne rade tacka i zarez pa je ovakjo nabacano
Jes se Perez spominjao provala igrač mada TREBA BITI REALAN momak nije dobio pravu šansu uopšte kod starohana kad se sjetim samo koliko su se drkkkkali ostali u odnosu na njega hahahhahahahhahahha pa da ga je abrem pustio da se makar provaljuje na terenu pa da znamo na cemu smo da ga mogu mirno pljuvati a opet ako sta zna da i to vidimo a nije da u nekim momentima kada je irgao (a to je nbilo rijetko) nije znao pokazati trenutak magije hajmo reci ja bi ga u svakom slucvjau radije gledao nego onog panja Welbeka o Iwobjiu bjelosvjetskoj prevari i ublehi necu da korsitim tastaturu btw izvinajvam se na telefonu mi ne rade tacka i zarez pa je ovakjo nabacano
Samo Sloboda | COYG
- Marsal
- Kontakt:
Naravno. Ti i Seaman već godinama i vidite i vjerujete samo u ono što vam odgovara.japa je napisao/la: Nisam cak ni vidio tu spekulaciju a kamoli da bi povjerovao u nju...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
dobro, pa mi nevjerujemo da je xhaka beton pojačanje
kmekač aparatići 

Seaman je napisao/la:Arsenal and Chelsea have held talks with Cristian Pavón's agent. (plays with Boca Juniors) @LuisFregossi
4:45 PM - Jun 6, 2018
mali alexis
Seaman je napisao/la:pavon i 37 milkilik ne vrijedi više od 15-20 milki eura,u argentinskoj ligi koja je pala kurcu za uši po kvaliteti nije mali nešto impresivan

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Pa dobro ako je nivo alexisa nije onda nista pogrijesio s ovim starim postom
i šta sad očeš reći
citiraj sve šta sam tad pisao,ako je između pavona i gelsona kao što se piše po medijima,uzimam pavona,a realno oba vrijede pola para šta se traže za njih
moja želja za krilo je guedes
ako se jednog od ove dvojice iskrca oko 35 milki,bolje dodat 10-15 milki i dovest guedesa,a ovo mali alexis je po nekom stilu i južnoameričkome karakteru kad se usporedi s njim u tim godinama
a ovome gore šta se sere po kepi i valjda prema njemu je navas neka velika golmančina
dobro pa cholo nezna odabrati golmana,čudim se kako hoće baš kepu za zamjenu oblaka kojeg će masno prodati
jeidno neznam kad je rico tolko bolji od kepe,da je kepa duplo skuplji golman od rica
ovaj rico može biti samo zamjena dr.cechu,

a ovome gore šta se sere po kepi i valjda prema njemu je navas neka velika golmančina

dobro pa cholo nezna odabrati golmana,čudim se kako hoće baš kepu za zamjenu oblaka kojeg će masno prodati

- Chapman1886
- Kontakt:
Seaman je napisao/la: a ovome gore šta se sere po kepi i valjda prema njemu je navas neka velika golmančina![]()
dobro pa cholo nezna odabrati golmana,čudim se kako hoće baš kepu za zamjenu oblaka kojeg će masno prodatijeidno neznam kad je rico tolko bolji od kepe,da je kepa duplo skuplji golman od rica
ovaj rico može biti samo zamjena dr.cechu

Pa tvog doktora sa kupljenom diplomom bi Asmir Begovic klupirao kada bi dosao u Arsenal a taman bi se i uklopio, jos jedan golmanski otpadak Chelsea ne bi ti imao nista protiv njega

Sta si navro sa Kepom i Simeonem sta to ti mislis da Oblak ide negdje? Spremaju momciluku novi ugovor spasavaju sami sebe, tako to rade klubovi koji imaju golmana koji je pola ekipe a ti i ja to ne znamo kako je niti cemo dugo znati. Cuj Kepa lol.
Kostarikanski narko diler je karikatura od golmana tu se slazem ali ima i gorih npr Travnicki doktor.
Samo Sloboda | COYG
Ko vam je ovaj chapman, da nije paja odlucio jos jedan acc napraviti?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Chapman1886
- Kontakt:
Zasto zivi uvjerenje da moras biti neki drugi ili stari forumas ako se tek registrujes 

Samo Sloboda | COYG
Kao po obicaju, znalci.Jack je napisao/la:
![]()

Dobri samo u lajanju. Da im nije Aleksisa, ni okupani ne bi bili.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Prica oko Nzonzija je navodno bas aktuelna. Klauzula je na 35 mil. funti koliko i Sevilja zahtijeva, dok se ovi nasi cigani cjenkaju da to spuste.
Postoje spekulacije oko dolaska Turea, jer ovaj zeli da dokaze Pepunu da jos ima kuveta u njemu i igrao bi za kikiriki.
Ponudili smo izgleda 23 mil funti za Zelsona iz Sportinga, ovi glat odbili jer traze 39 mil funti. Igrac navodno ljut zbog toga jer zeli sto prije da ode nakon onog sranja.
Povezujemo se i sa Lajpcigovim Klostermanom, moze igrati sve pozicije u zadnjoj liniji.

Postoje spekulacije oko dolaska Turea, jer ovaj zeli da dokaze Pepunu da jos ima kuveta u njemu i igrao bi za kikiriki.
Ponudili smo izgleda 23 mil funti za Zelsona iz Sportinga, ovi glat odbili jer traze 39 mil funti. Igrac navodno ljut zbog toga jer zeli sto prije da ode nakon onog sranja.
Povezujemo se i sa Lajpcigovim Klostermanom, moze igrati sve pozicije u zadnjoj liniji.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Zelson ce navodno raskinuti ugovor pa cemo ga za dz dovesti haha
Jok eto trebao bi vjerovati su svaku spekulaciju i povezivanje siguran sam da i ti vjerujes u sve to...Marsal je napisao/la:Naravno. Ti i Seaman već godinama i vidite i vjerujete samo u ono što vam odgovara.japa je napisao/la: Nisam cak ni vidio tu spekulaciju a kamoli da bi povjerovao u nju...
- Marsal
- Kontakt:
Pa naravno da ne vjerujem, pola je laž.japa je napisao/la: Jok eto trebao bi vjerovati su svaku spekulaciju i povezivanje siguran sam da i ti vjerujes u sve to...
Ali ako nakon tolikih godina praćenja fudbala ne možeš uočit koja je istina, a koja nije onda jbg.
Još to nije špekulacija nego izjava čovjeka.
Ali nebitno je sad, nećemo više o tome.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa zar stvarno mislis da United ne bi doveo yebenog Sokratisa da ga Mourinho stvarno hoce? Ne znam o cijoj izjavi pricas ali taj transfer mi nema nikakvog smisla jer da ima taj igrac bi eskpresno zavrsio u Unitedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.