Hendo je napisao/la:Ja sam iz Kamenice Jack, šta imaš protiv nas?
Apsolutno nista. Samo sam konstatirao cinjenicu da ste na glasu kao pobozni ljudi.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hendo je napisao/la:Ja sam iz Kamenice Jack, šta imaš protiv nas?
U kojoj si državi? Moguće da si sa mojom familijom.JackTheStripper je napisao/la:Hendo je napisao/la:Ja sam iz Kamenice Jack, šta imaš protiv nas?
Apsolutno nista. Samo sam konstatirao cinjenicu da ste na glasu kao pobozni ljudi.
Postio bi i da nije ramazan.Ferdo je napisao/la:Kad imaš ovao bistrog oca, nemaš brige ni za što u životu.
Napredujes. Sa Jane na Anu je veliki pomak za tebe, a mali za forumsko pucanstvo.Vijadukt je napisao/la:
u turskom zatvoru se posti i klanja i kad nije ramazanFerdo je napisao/la:Kad imaš ovao bistrog oca, nemaš brige ni za što u životu.
Raonffa je napisao/la:
Jesu ovo ukrali od najvećeg hrvatskog singera?
Poznajemo li serasavoje je napisao/la:
Napredujes. Sa Jane na Anu je veliki pomak za tebe, a mali za forumsko pucanstvo.
Mozemo l' se upoznati?Vijadukt je napisao/la:Poznajemo li serasavoje je napisao/la:
Napredujes. Sa Jane na Anu je veliki pomak za tebe, a mali za forumsko pucanstvo.
Neinrasavoje je napisao/la:
Mozemo l' se upoznati?
Nisam u toku.Marsal je napisao/la:Vidim komšije iz Pridjela će ti zaglavit prdekane u Kroaciji.BelminM23 je napisao/la:Kulu gradim vihor je obara
Tako vm je kad čitate UZP-ov Klix.bihuzur je napisao/la:u turskom zatvoru se posti i klanja i kad nije ramazanFerdo je napisao/la:Kad imaš ovao bistrog oca, nemaš brige ni za što u životu.
Ma ja čim je hrvatski onda je ustaški, samo vijesti iz SDA glasila su tačne i provjerene. Jel ti stvarno nas smatraš glupim?Hendo je napisao/la:
Tako vm je kad čitate UZP-ov Klix.bihuzur je napisao/la:u turskom zatvoru se posti i klanja i kad nije ramazanFerdo je napisao/la:Kad imaš ovao bistrog oca, nemaš brige ni za što u životu.
Pročitaj tekst sa ambasadorom na Faktoru pa ćeš se lijepo nasmijati, odahnuti i prsa će ti biti ispunjena zadovoljstvom. U njemu je objašnjeno što je momak optužen, kako mu je u zatvoru i kad treba iz njega izaći.
Njemu je isto u BiH ili zatvoru, svejedno će trunut iznutrario_Ferdy88 je napisao/la:Isto kao što Hrvatska ne izručuje nama svoje građane, ratne zločince i sličnu gamad a koji imaju i naše državljanstvo, sad bi mi trebali tražiti za Mamića te likove koji su ubice i silovatelji i sličan ljudski ološ. Inače dati mu ako treba i državljanstvo i zaštitu od izručenja.
Imal Maminho naše državljanstvorio_Ferdy88 je napisao/la:Isto kao što Hrvatska ne izručuje nama svoje građane, ratne zločince i sličnu gamad a koji imaju i naše državljanstvo, sad bi mi trebali tražiti za Mamića te likove koji su ubice i silovatelji i sličan ljudski ološ. Inače dati mu ako treba i državljanstvo i zaštitu od izručenja.