Samo sam dao primjer da kad imas prave ljude u upravi i rezultati dolaze na terenu. Mi nasem vojniku produzavamo ugovor, a iole ozbiljniji trener u nasoj ligi ga klepi, nema povjerenje u mlade igrace, ni on ni nasa uprava nemaju pojma sta nam je vizija, samo neka se kotrlja.DenchiNL je napisao/la: šta je vizija olimpije uzimati titule? ili razvijati mlade igrače? šta sad trebamo povjerovati da je Bišćan loš trener jer je osvojio duplu a nije razvijao mlade i zato ide? doveli su 16 igrača prošle sezone a samo 3-4 ispod 21 godine...koje mlade razvijaju? ko pravi transfer politiku? trener? ne bih rekao...Mandarić i Zilić čini mi se....stoga PONOVO...vjeruj u to ako želiš ali to je smiješno i napisati....da i pišam se na olimpiju i inače sve slovensko...nako...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Al brate ako pogledaš naše utakmice, Bekić veći dio vremena provede na protivničkoj polovini. Šabanović bi isto mogao, još nije odigrao dovoljno utakmica da bismo ga mogli procijenit al mlad je, mogao bi se prilagodit. A nijedno naše krilo ne zna centrirat, slabo koji zna uć u sredinu i probat nešta... ionako se izleti bekova naprijed završe izdavanjem sa krilom i iznuđivanjem kornera. U formaciji bez krila bi bekovi samo povremeno trebali da pruže neku dodatnu širinu, jer čak ni glupog Bekića niko neće ostavit da se šetka sam uz aut liniju. Razvukla bi se protivnička odbrana a mi onda šansu tražimo kroz sredinu.mensur55 je napisao/la:Sve je to fino sto si napisao al za 4321 formaciju moras imat jake bekove koji igraju u oba pravca, sto mi nemamo. Nesto kontam da ce nas najvise kostat nedostatak ofazivnih krila jer cemo skoro sigurno igrati standardu formaciju gdje ce opet Hebib i Halil trcat al bez konkretne realizacije. Hajde jedno dobro krilo, stoper, i lijevi bek ja bi bio zadovoljan al ovako opet neke polovnjake cemo dovest koji nisu skupi i molit Boga da proigraju.skoroalen je napisao/la:Sad će naši nesposobnjakovići zaulareni dovest neke debile na krila, gdje već imamo sijaset debila, i nastavit k'o kljusine igrat yebenu 4-2-3-1 formaciju k'o da druga ne postoji. Ako imamo odron krila, a jaku (realno) konkurenciju u sredini, dovedi bolan jednog ekstra AMFa, postavi u sredinu Adukora, Stanojevića, Crepulju i jednog prednjeg veznog da poveže sve to, Velkoskog upari s Ahmetovićem naprijed il ga stavi u liniju sa drugim AMFom, igraj 4-3-2-1. Iskoristiš ono što imaš u tom trenutku, promijeniš nešta, odmakneš od yebenog šablona. Ja sam siguran da pola trenera u ovoj ligi ne bi znalo spremit ekipu za protivnika koji ne igra ustaljenu 4-2-3-1 formaciju. A u slučaju nekih povreda uvijek možeš par utakmica odigrat po sadašnjem šablonu, ionako se ista formacija igra 10 godina, i svi u ligi je igraju, ko god dođe naučio je na ovaj usr.ani sistem koji je svugdje u svijetu prevaziđen osim kod nas.
Ne znam, mi realno nemamo igrače ni za kakvu ideju, al evo ovaj sistem koji igramo ne pije vode, još konstatno postajemo slabiji na krilima. Crnkić nam je vadio živce često al za sva trenutna krila u ekipi je Sadio Mane. Halilović ima jedan trejdmark i to je sve od njega, Mićo ništa, Anđušić imao dovoljno prostora i nikad ništa kod nas nije pokazao, Hebib k'o Hebib, s njim nikad ne znamo na čemu smo, Lelić anonimus al očito nema kvalitet, a ni ova imena koja se povezuju s nama ne daju razloga za optimizam.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mijenja klubove zato što je glup i što ga džukela od menadžera voda ko debila ne bil svake godine na potpisu uzeo neke pare. Ako tako nastavi nikad neće ni biti igrač.ThrillerHz je napisao/la:Ma mi smo budale sto smo ga i doveli, momku 20 godina mijenja klubove ko djevojke i mi se ponadali da ce nama vjeran bit...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- dynamodresden1
Ko nas kleo,nije dangubio.
Ja bi volio da kazu od sljedece sezone igramo sa našim mladim igracima. Pa sta bude nek bude. Bolje i njih ubaciti neg se kockati sa ovim srbijansko-crnogorskim-makednskim polovnjacima. Čast po nekom izuzetku. Al jes mi smijesno bilo kad je ono glasanje bilo za najboljeg igraca za sad vec proslu sezonu. Pa stavise ljudi Dusana Hodzica. Ovi njegovi se nalozili podijelili na svaki moguci profil i frajer vodio u startu. Ne znam po cemu se on nasao u tom izboru uopste. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
jel ovo bio prvi ili zadnji dan ovog prelaznog roka? 

Ima li iko odgovor na pitanje: Koja je naša uloga u Ligi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sporednaHigh je napisao/la:Ima li iko odgovor na pitanje: Koja je naša uloga u Ligi?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mi smo Šefika u ovoj ligi Fazlinovićabihuzur je napisao/la:sporednaHigh je napisao/la:Ima li iko odgovor na pitanje: Koja je naša uloga u Ligi?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Da za.ebemo zelju.High je napisao/la:Ima li iko odgovor na pitanje: Koja je naša uloga u Ligi?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
High je napisao/la:Ima li iko odgovor na pitanje: Koja je naša uloga u Ligi?
ARISTOTEL
U prirodi je Sarajeva da ima nejasnu ulogu.
KARL MARX
To je historijska nužnost da ima nejasnu ulogu.
MARTIN LUTHER KING
Imam viziju svijeta u kojemu će svi klubovi imati neku ulogu, a da se pritom njihovi motivi ne dovode u pitanje.
MOJSIJE
Bog siđe s neba i reče upravi: 'Vi ćete imati neku ulogu u Ligi.'
® GONGASHI POWERHOUSE ®
VINCENT TANDerdiyok je napisao/la:
ARISTOTEL
U prirodi je Sarajeva da ima nejasnu ulogu.
KARL MARX
To je historijska nužnost da ima nejasnu ulogu.
MARTIN LUTHER KING
Imam viziju svijeta u kojemu će svi klubovi imati neku ulogu, a da se pritom njihovi motivi ne dovode u pitanje.
MOJSIJE
Bog siđe s neba i reče upravi: 'Vi ćete imati neku ulogu u Ligi.'
Boli me qurac
Pravimo igracki kadar ostatku ligeHigh je napisao/la:Ima li iko odgovor na pitanje: Koja je naša uloga u Ligi?
Aka
Statisti u kukuruzu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Treba otići na razgovor sa Sabrinom, rekla je da mogu doći navijači kada god hoće. Pa da postavimo joj konkretno pitanje. GDJE SU POJAČANJA?
Bordo bijeli za život cijeli!!
- StariGrad071
- Kontakt:
Pa tek je poceo prelalzni, bolje da niko ne potpise neyo ovi nekakvi kurcevi igraci iz hajdukove skole. Igraci koji iole vrijede nece sigurno poptisati iz nase lige sada.
Hocemo pojacanja
-
- Kontakt:
Ne mogu a da ne napišem. Žalosno je za Mikija što ga ovaj Pekar zastupa, još žalosnije što Pekar svjesno utiče da pojača najvećeg dušmana FK Sarajevo u novijoj historiji kluba, a još žalosnije što naša direktorica plaća noćenje, hranu ovo ono za Rundu i veterane. Stid i sram da ga bude, ima itekako koristi od kluba, a pogledaj šta radi. Kakve moralne vertikale, prodale bi djecu svoju sa pišljivih par stotina maraka.MortemHz je napisao/la:''Nije ga Sarajevo htjelo''belosevic28 je napisao/la:Karacic
Sabanovic Sofranac Mujakic Letic
Adukor Stanojevic Crepulja
Kuzmanovic Ahmetovic Hebibovic
Klupa: Kovacevic, Hodzic, Mehmedagic, Resic, Mustafic, Dujakovic, Halilovic, Velkoski, Fajic...
Malo para i malo mozga i eto ekipe koja ce se boriti za titulu. Ali eto, sta je tu je
EDIT: Kad vidim ko je odveo Stojceva u Slogu, nmgu se nazahvaljivati Bogu sto su nas obisli
I ovo oko Kuzmanovića, pošto znam da čitaju, koristim priliku da pozdravim Bordo (ne)prijatelje i njihovog člana cijenjenog čelavog Hadžiju, čiji rođak je Elvis Bilalagić i koji je tog kretena i muljatora doveo u klub preko rodbinskih veza. Mislite da se ne zna to? Doći će i vrijeme da se sa Bordo (ne)prijateljima i njihovim potezima malo javno popriča na tribini, jer ljudi koje ste dovukli do kluba nas blamiraju na svakom čošku.
- StariGrad071
- Kontakt:
Bordo prijatelji su na upropastili, vratili nas unazad.
hahaha, divi pekara Runde.