NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Suđenje je bilo domaćinsko, onakvo kakvo i treba biti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
- Kontakt:
Gledam sad snimak na SK Hrvatska, i ona situacija gdje Curry i Klay ulijeću klizeći LeBronu koji je u skoku, komentator hladno govori sudije su bile u pravu, NIKAKVOG KONTAKTA NIJE BILO !?!?!? Prikazuju 4 snimka situacije i on opet tvrdi, da da nema kontakta sve je jasno , sudije su u pravu ovo nije faul...
JR Smith definitivno ima nešto sa čime ucjenjuje Lue-a, čitav svijet vidi da je lik užasan, čovjek iz otvorene pozicije ne može da dobaci do obruča...
JR Smith definitivno ima nešto sa čime ucjenjuje Lue-a, čitav svijet vidi da je lik užasan, čovjek iz otvorene pozicije ne može da dobaci do obruča...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovo je zaista velika tuga kad James na 1:40 saznaje da su imali TO,a da ga Lue nije trazio.Smith je napravio ogromnu gresku izdriblavsi loptu,ali ni ovaj parmak kojeg nazivaju trenerom nije niata bolje reagovao.
James je MORAO biti svjestan da imaju TO. Ogromnu krivicu pored Smitha nose Lue i James kao njihov vođa. Jednostavno su morali znati..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dajte gif ovog kad je James skuzio da su imali TO a nisu iskoristili 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Kobe Bryant
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:
Ovo je zaista velika tuga kad James na 1:40 saznaje da su imali TO,a da ga Lue nije trazio.Smith je napravio ogromnu gresku izdriblavsi loptu,ali ni ovaj parmak kojeg nazivaju trenerom nije niata bolje reagovao.

Ovakav stav Jamesa ih je i koštao poraza i onakve igre u produžetku.
Lue jeste tanak trener tj. nije za head coach svakako, ali sto kaze Lebatard potez Smitha je mnoge zbunio, komentatore, čak i Curry-a nije skontao sta ovaj radi

Na kraju jest mi ga žao što mu nisu pružili šansu da pokusa da okruni briljantnu partiju, ali nije smjeo kao vodja ovako reagovati ako mislio da ima šansu u produžetku ovdje je i sebi i svima unio nervozu i nesigurnost i GSW ih je lagano razbio u produžetku.
Jes' LeBron popizdio... koji je samo duduk ovaj Lue, pita ga LeBron jesmo li imali tajm aut, jesmo, i ide ->
ahaha, a onaj JR još veći ćutuk

Ma ni mašina ne bi izdržala nakon ovakve dvije gluposti, normalno da je pao, ja bih ga razumio da je obojicu zavalio stolicom po glaviKobe Bryant je napisao/la:ali nije smjeo kao vodja ovako reagovati ako mislio da ima šansu u produžetku ovdje je i sebi i svima unio nervozu i nesigurnost i GSW ih je lagano razbio u produžetku.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nista mu se ne bi smjelo progovoriti dharden je napisao/la:Ma ni mašina ne bi izdržala nakon ovakve dvije gluposti, normalno da je pao, ja bih ga razumio da je obojicu zavalio stolicom po glaviKobe Bryant je napisao/la:ali nije smjeo kao vodja ovako reagovati ako mislio da ima šansu u produžetku ovdje je i sebi i svima unio nervozu i nesigurnost i GSW ih je lagano razbio u produžetku.
I da jeste

Bilo je glupih poteza velikih igrača, I. Thomas 7 finalu istoka protiv Bostona , Weber u NCAA,...
Ali ovaj potez je tako glup i zbunjujuci da je fakat vidi se sve zbunio I GSW je izgledao zbunjeno

- invincible1921
- Kontakt:
Ma opet ko je mogao ocekivat da covjek zaboravi rezultat i uradi onu glupost...kakav crni TO pa bio metar od kosa na ziceru...gdjd ces bolju poziciju
=\_1921_/=
Citam komentar na klixu kaze vidio sam maloprije JRa prodje s loptom pored Taleta u Nedzaricima.harden je napisao/la:Ma ni mašina ne bi izdržala nakon ovakve dvije gluposti, normalno da je pao, ja bih ga razumio da je obojicu zavalio stolicom po glaviKobe Bryant je napisao/la:ali nije smjeo kao vodja ovako reagovati ako mislio da ima šansu u produžetku ovdje je i sebi i svima unio nervozu i nesigurnost i GSW ih je lagano razbio u produžetku.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Premotati do zadnjeg napada. Kakav brainfart Magica.

Remember, remember the 5th of November.
Iskreno,bit cu iznenaden bude li Kevin Warrior sljedece sezone.Ovo mu postaje pretezak teret,bude li jos Steph FMVP,onda dajem kucu na to da lik odlazi.Volio bi da se to desi,ne zbog lige nego njega.
Dovoljno je dobar da vuce ekipe,ma lik sa takvim talentom moze sta pozeli i ne zelim.ga gledat u ovakvoj situaciji.Nije mi prirodno da je jedan Kevin Durant sporedna opcija u nba finalu.
Dovoljno je dobar da vuce ekipe,ma lik sa takvim talentom moze sta pozeli i ne zelim.ga gledat u ovakvoj situaciji.Nije mi prirodno da je jedan Kevin Durant sporedna opcija u nba finalu.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sam je kriv. Uzeo je prsten, vjerovatno i 2 i sad neka ide u neku ekipi sa potencijalom tipa Portland, Washington pa čak i Spurse i neka se "opere".Reds1234 je napisao/la:Iskreno,bit cu iznenaden bude li Kevin Warrior sljedece sezone.Ovo mu postaje pretezak teret,bude li jos Steph FMVP,onda dajem kucu na to da lik odlazi.Volio bi da se to desi,ne zbog lige nego njega.
Nadam se da će Steph uzeti FMVP i da će Durant napustiti ratnike, samo tako bi ova liga ponovo imala smisla.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- stocktontomalone
- Kontakt:
Pa i pokusao je zvati TO, ali samo igrac s loptom i trener nogu traziti TO.Brokula je napisao/la:James je MORAO biti svjestan da imaju TO. Ogromnu krivicu pored Smitha nose Lue i James kao njihov vođa. Jednostavno su morali znati..
Al opet ode li u Spurse a ovi zadrze Leonarda to je opet super ekipa,opet ce ljudi imati sta reci.Tracy3McGrady je napisao/la:Sam je kriv. Uzeo je prsten, vjerovatno i 2 i sad neka ide u neku ekipi sa potencijalom tipa Portland, Washington pa čak i Spurse i neka se "opere".Reds1234 je napisao/la:Iskreno,bit cu iznenaden bude li Kevin Warrior sljedece sezone.Ovo mu postaje pretezak teret,bude li jos Steph FMVP,onda dajem kucu na to da lik odlazi.Volio bi da se to desi,ne zbog lige nego njega.
Nadam se da će Steph uzeti FMVP i da će Durant napustiti ratnike, samo tako bi ova liga ponovo imala smisla.
De vazno je Jamesa popljuvatistocktontomalone je napisao/la:Pa i pokusao je zvati TO, ali samo igrac s loptom i trener nogu traziti TO.Brokula je napisao/la:James je MORAO biti svjestan da imaju TO. Ogromnu krivicu pored Smitha nose Lue i James kao njihov vođa. Jednostavno su morali znati..

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Da bili bi top3 ekipa u ligi sa njim. Ali razlika u odnosu na ratnike, on je tada otišao u najbolju u ligi i ekipu koja je oborila bullsov rekord. Oni su i bez njega bili najbolji, a sa njim druga galaksija. E to je ogromna razlika vjerujReds1234 je napisao/la:Al opet ode li u Spurse a ovi zadrze Leonarda to je opet super ekipa,opet ce ljudi imati sta reci.Tracy3McGrady je napisao/la:Sam je kriv. Uzeo je prsten, vjerovatno i 2 i sad neka ide u neku ekipi sa potencijalom tipa Portland, Washington pa čak i Spurse i neka se "opere".Reds1234 je napisao/la:Iskreno,bit cu iznenaden bude li Kevin Warrior sljedece sezone.Ovo mu postaje pretezak teret,bude li jos Steph FMVP,onda dajem kucu na to da lik odlazi.Volio bi da se to desi,ne zbog lige nego njega.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- invincible1921
- Kontakt:
Meni je logicnije da ce trejdat klaya i jos nekog da bi doveli jos jednog AS igraca...Objektivno KD-a boli ku.rac. Ionako se za 10 godina niko nece sjecet kako i sta samo ce ostat trofej.
=\_1921_/=
- adriano_leite
- Kontakt:
Kad ljudi pricaju o dinastiji i nezanimljivosti lige, a samo zahvaljujuci sudijskim odlukama nije 1-1. Jaka vam ta dinastija kad je sam James uzdrma, pa sudije moraju da izvlace.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.