NBA Playoffs 2018.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

AirMike
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2018.

Post Postao/la AirMike » 04 jun 2018, 14:47

@alemsa
a sta je sa asistencijama?Lebron nije igrac koji gleda samo kos,svejedno koga boli k to je ovaj odigro manje utakmica jel i tu lebron kriv? :rol: :rol: :rol:
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 jun 2018, 15:19

Brokula je napisao/la:Koliko ljudima pucaju cirevi... i pored cinjenice da su Cavsi imali 10+ faulova i slobodnih u svoju korist.
Neobjektivnost ubija ovaj forum
Jel to ona objektivnost di se Arsenal krade godinama i di vjeruješ u teorije zavjere, al ovdje jok :rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 04 jun 2018, 15:37

Barbarossa je napisao/la:KD je lose odigrao

Ista prica kao i prije dvije godine(i prosle godine), GSW povede 2:0 ,onda sudije navuku jednu pobjedu u Ohaju.
Za razliku od 2016. Game 5 se obicno dobije
Sinoć KD loše odigrao?
Igrač utakmice frajer bio, sve radio, ofanzivno, defanzivno, brutalni procenti. Pogledaj ponovo tekmu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 jun 2018, 15:51

i ti nas'o citirati najveceg trola :rol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 04 jun 2018, 16:12

Jel gore finale il ova tema
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 jun 2018, 17:00

Lillard je napisao/la:
Brokula je napisao/la:Koliko ljudima pucaju cirevi... i pored cinjenice da su Cavsi imali 10+ faulova i slobodnih u svoju korist.
Jel to ona objektivnost di se Arsenal krade godinama i di vjeruješ u teorije zavjere, al ovdje jok :rol:
Kolko moraš nisko past da kopiraš Riovu indirektnu shizologiku da mi ovo repliciraš :urnebes:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

memija38
Kontakt:

Post Postao/la memija38 » 04 jun 2018, 17:26

anonymousHD je napisao/la:
Barbarossa je napisao/la:KD je lose odigrao

Ista prica kao i prije dvije godine(i prosle godine), GSW povede 2:0 ,onda sudije navuku jednu pobjedu u Ohaju.
Za razliku od 2016. Game 5 se obicno dobije
Sinoć KD loše odigrao?
Igrač utakmice frajer bio, sve radio, ofanzivno, defanzivno, brutalni procenti. Pogledaj ponovo tekmu.
Pa nije mali ni gledo utakmice. Vidis da pise post u 10 ujutro kad je ustao i pogledao boxscore i tu mu se cini da je KD odigrao lose.
STEVIE GERRARD

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 04 jun 2018, 17:35

invincible1921 je napisao/la:Broj faulova ne govori nista, poenta je da recimo ono durantovo napoctku,, pa onda curryev air ball i onaj klizeci currya nad Jamesom ne znam u kom univerzumu onako ocigledno nesto da ne sviras...ne kazem da je to uticalo previse na rezultat, ali je sramotno zaista.
A James 2x pravi trokorak i dobija faulove, to nista jel tako.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 04 jun 2018, 18:03

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 04 jun 2018, 18:08

To se desi kad si u službi jednog čovjeka i njegove statistike. Postaneš klupiran ako se ne prilagodiš da čekaš pas da mu upišu još jednu asistenciju. Ne smije patiti njegova statistika, bez obzira na sve. I na kraju, uvijek alibi ima :kafa:
Viva la France, as they say in Rome.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 04 jun 2018, 18:16

Chstal je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Broj faulova ne govori nista, poenta je da recimo ono durantovo napoctku,, pa onda curryev air ball i onaj klizeci currya nad Jamesom ne znam u kom univerzumu onako ocigledno nesto da ne sviras...ne kazem da je to uticalo previse na rezultat, ali je sramotno zaista.
A James 2x pravi trokorak i dobija faulove, to nista jel tako.
To se ne pika.To je normalno vec godinama

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 04 jun 2018, 18:17

Sinoć da je npr James i jr onako uletio na nekog gsw ljubimca kao klay i kari na Jamesa mislim da bi počeo ww3 na forumu. Pogotovo da se povrijedio neko od njih.

Dosta tanko suđenje, sviraju jedno pa kompenzacija.. Aaa.. Valjda dogodine kažnjavali ono bacanje u odbrambenog i iznuđivanje slobodnih. Aj ok kad je očigledno uđe u prostor šutera i faulira ga.. A ono sinoć od klaya je baš žalosno i ****..

Ajd nadam se boljoj partiji cavsa kući gdje pružaju bolje partije i bolje šutiraju. Sinoc su mašili jedno 5 otvorenih trica koje inače pospremaju.. Odbrana je bila na nivou pionira, smiješno koliko su laganih poena dopustili..

AirMike
Kontakt:

Post Postao/la AirMike » 04 jun 2018, 18:34

PaskalHens je napisao/la:To se desi kad si u službi jednog čovjeka i njegove statistike. Postaneš klupiran ako se ne prilagodiš da čekaš pas da mu upišu još jednu asistenciju. Ne smije patiti njegova statistika, bez obzira na sve. I na kraju, uvijek alibi ima :kafa:
"Otkad sam došao sve je drugačije. Teško je. Deo sa košarkom je lak. Šta više to je najlakši deo boravka u Clevelandu. Međutim ono ide pre i posle utakmica je teško. Ako izgubiš utakmicu, sledeći dan svi sportski kanali pričaju o tome. Govore stvari sa kojima se ti ne slažeš. A, ako pobediš utakmicu, to si svakako trebao da uradiš. Igrao sam u sjajnoj formi pre trejda, a sada, evo, ni ne ulazim u igru. Sve je ovo deo razvoja i znam da neće biti uvek ovako teško."
Da,upravu si :stop: :stop: :stop:
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 04 jun 2018, 18:35

BernardBarnjak je napisao/la:slika
Sve tačno rečeno.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 jun 2018, 18:39

Brokula je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Kolko moraš nisko past da kopiraš Riovu indirektnu shizologiku da mi ovo repliciraš :urnebes:
rio pogodio di boli :urnebes:

pa ti si bukvalno jedini lik na ovom forumu koji nije vidio greške u korist Warriorsa. :urnebes: objektivni bandwagoner :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 04 jun 2018, 18:42

Sarmelino je napisao/la:Jel gore finale il ova tema
Tema 100/100

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 04 jun 2018, 18:44

TonySosa je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:slika
Sve tačno rečeno.
Šta je to tačno rekao, lik je pizda, zaboli ga malo stomak, napušta utakmicu, nekonstantan, nerezonski šutevi, loš defanzivac, neinteligentan i na to sve bahat.

Loš košarkaš, glup čovjek.

P.S. Šta je to on specijalno radio u Utahu ove godine ? ekspresno izgubio mjesto startera i ulogu prve opcije, ekipa bila užasna dok se on nešto pitao, procvjetali nakon tradea.

GEYM
Kontakt:

Post Postao/la GEYM » 04 jun 2018, 19:24

Ogroman broj defanzivnih grešaka, i dopuštanja procenta šuta. Ritam utakmice dosta loš po Cavse. Klasični blowout.

Pomislih da će JR zasjeniti prethodni meč, međutim prevarih se. 2/9 FG, 5P, odbrana na nivou amatera. :?

GSW u odnosu na prvi meč, znatno brži tempo i savršena timska saradnja, a samim tim su se vratili laki poeni. Mnogo više energije, strasti, fokusa, a najvažnije - mnogo aktivnija odbrana generalno, pogotovo kontra LBJa. Maksimalno otežane pozicije za šuteve, bez zone komfora. Love potpuno iksiran. KD se napokon doveo u red, Steph i Klay također izuzetno dobri. Fantastičan doprinos Livingstona i JaValea. U jednoj rečenici, tipični Warriorsi. :kafa:

Za kraj, naveo bih da je Curry oborio rekord Allena po broju trojki (9) na jednom meču u finalu!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 04 jun 2018, 20:27

Brokula je napisao/la::
Kaže ti Gre da sramotiš navijače Arsenala. Ja ne znam jer ne čitam temu. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 jun 2018, 21:09

Lillard je napisao/la:
rio pogodio di boli :urnebes:

pa ti si bukvalno jedini lik na ovom forumu koji nije vidio greške u korist Warriorsa. :urnebes: objektivni bandwagoner :urnebes:
Čuj, pa da znaš čitati skontao bi da ja pričam o tome da su greške ustvari greške, a ne navlačenje jednom ili drugom timu. Čak šta više npr sinoć su sudije bile sasvim OK za svoje standarde.
Kad bi neko detaljno analizirao utakmicu vjerovatno bi bilo izjednačeno po brojem grešaka.

Vi jednostavno ne vidite dalje od nosa od mržnje prema Goldenu, i svaka odluka na stranu Warriorsa/štetu Clevelanda se gleda kroz uvećalo i prenapuhava se kao epska greška koja je ustvari zavjera cijele lige.

Do juče ste pričali serije se produžavaju namjerno zbog rejtinga i gledanosti, a sad se navlači Goldenu odjednom iz Bog zna kojih razloga. Zanemarujete potpuno žmirenje lige na činjenicu da su trebali suspendovati 2 prvotimca Clevelanda, al hej, to je OK jer nije Golden u pitanju.

Sve je to u 5 deka, a vi i dalje trabunjajte po svom :wave:
Kawhi je napisao/la:
Brokula je napisao/la::
Kaže ti Gre da sramotiš navijače Arsenala. Ja ne znam jer ne čitam temu. :kafa:
Kakav Gre, razočarao me sa pretjeranjim trolanjem, nije to naš stil :stop:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.