a sto se tice bakljade, pa naravno, ako nas belgijanci stisnu- ima zemlja da gori, da spasi lavove svoje!!

!!SAVEZ NAPOLJE!!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
van buyten im nece igrati, fellini isto nece a za kompany se nezna, mada i on vise nece nego hoce, ako ovako bude onda nece biti nekih velikih poteskoca sto se tice igre glavom...to je dodatno manje opterecenje na stoperima i na zadnjim veznim...mislim da cemo ih razbiti taktici al ne toliko visokom pobjedom...jer znaju i oni da ne smiju previse srljati a opet moraju igrati napadcki, a mi fala Bogu imamo dobre tehnicare i sta dalje da pisem..hahDado je napisao/la:Belgija je kiksala kada je nakon 1:1 uvela jos jednog napadaca I time oslabila svoju zadnju liniju. Zinule im oci na sva tri boda I tu su se usra…. Probijanje njihove zadnje linije je poslije toga bila rutina.
U Zenici su u pravo zajeb… situaciji. Kao prvo ne igra im Fellaini zbog suspenzije, morace igrati ofanzivno od samog pocetka a to ih opet otvara u zadnjoj liniji. Ako pobjedimo bice to sigurno sa 3-4 razlike. Nesmijemo samo dozvoliti da nam voda udje u usi I da se preplasimo uspjeha.
Ja sam provjeravao za Fellanija i mislim da nema za njeg suspenzije,ja mislim da je Marjan pogrijesio.Sad neznam dal neko zna tacnu informaciju.ZELJO DO GROBA je napisao/la:van buyten im nece igrati, fellini isto nece a za kompany se nezna, mada i on vise nece nego hoce, ako ovako bude onda nece biti nekih velikih poteskoca sto se tice igre glavom...to je dodatno manje opterecenje na stoperima i na zadnjim veznim...mislim da cemo ih razbiti taktici al ne toliko visokom pobjedom...jer znaju i oni da ne smiju previse srljati a opet moraju igrati napadcki, a mi fala Bogu imamo dobre tehnicare i sta dalje da pisem..hahDado je napisao/la:Belgija je kiksala kada je nakon 1:1 uvela jos jednog napadaca I time oslabila svoju zadnju liniju. Zinule im oci na sva tri boda I tu su se usra…. Probijanje njihove zadnje linije je poslije toga bila rutina.
U Zenici su u pravo zajeb… situaciji. Kao prvo ne igra im Fellaini zbog suspenzije, morace igrati ofanzivno od samog pocetka a to ih opet otvara u zadnjoj liniji. Ako pobjedimo bice to sigurno sa 3-4 razlike. Nesmijemo samo dozvoliti da nam voda udje u usi I da se preplasimo uspjeha.
Fellaini je suspenzovan i nece igrat u Zenici, zbog 2 zuta kartona .. sta ces provjeravat, 100% tacno!BIHfan je napisao/la:Ja sam provjeravao za Fellanija i mislim da nema za njeg suspenzije,ja mislim da je Marjan pogrijesio.Sad neznam dal neko zna tacnu informaciju.ZELJO DO GROBA je napisao/la:van buyten im nece igrati, fellini isto nece a za kompany se nezna, mada i on vise nece nego hoce, ako ovako bude onda nece biti nekih velikih poteskoca sto se tice igre glavom...to je dodatno manje opterecenje na stoperima i na zadnjim veznim...mislim da cemo ih razbiti taktici al ne toliko visokom pobjedom...jer znaju i oni da ne smiju previse srljati a opet moraju igrati napadcki, a mi fala Bogu imamo dobre tehnicare i sta dalje da pisem..hahDado je napisao/la:Belgija je kiksala kada je nakon 1:1 uvela jos jednog napadaca I time oslabila svoju zadnju liniju. Zinule im oci na sva tri boda I tu su se usra…. Probijanje njihove zadnje linije je poslije toga bila rutina.
I to sto kazes,u Genku ga je pojela nervoza,a u Zenici ce jos vise kad vidi onakvu atmosferu.dubioza je napisao/la:Pa dobro jeli toliko vazno hoce li igrati il ne pa da o njemu toliko pisete .Igrao je u belgiji i sta nam je mogao, nista.
Da igra 11 Fellanija ocekujem pobjedu
vidim ev i ja .. mora da je greska al nebitnoBIHfan je napisao/la:Na FIFA.com bogme nema 2 zuta.
Bogami ja strahujem samo, upravo od Fellainija, veznjaka Evertona koji je najveća opasnost. Igra li Dembele?dubioza je napisao/la:Pa dobro jeli toliko vazno hoce li igrati il ne pa da o njemu toliko pisete .Igrao je u belgiji i sta nam je mogao, nista.
Trebalo bi da igra .. Nema problema s kartonima, a ni s povredamaKnele je napisao/la:Bogami ja strahujem samo, upravo od Fellainija, veznjaka Evertona koji je najveća opasnost. Igra li Dembele?dubioza je napisao/la:Pa dobro jeli toliko vazno hoce li igrati il ne pa da o njemu toliko pisete .Igrao je u belgiji i sta nam je mogao, nista.
ja mislim da ciro nece staviti Ibricica na beka jer je covjerk pokazo da je u ofanzivi nepirkosnovenal iu defanzivi je totalno slab, sad nema Spahica da popravlja njegove greske, a mislim da ce Dzeko ovaj put biti cista spica samo na papiru isto kao i u genku...Topa bi mogo igrati u spicu da razboija stopere a Dzekson bi se mogao izvlaciti na krilo kao sto je radio i sad u subotu...amerosm je napisao/la:Evo kako ja mislim da ce Ciro opet prevariti ekipu Belgije.
---------------------------Supic---------------------------------
-------------Pandza---Nadarevic---Jahic---------------------
Berberovic----------------------------------------------Ibricic
------------Muratovic---------------Rahimic------------------
-----------Misimovic------------Pjanic/Topic----------------
------------------------Dzeko-----------------------------------
Mislim da ce Jahica povuci na poziciju Spahica jer je momak dokazao da moze da igra sve pozicije, isto mislim da ce u Srijedu igrati sam Dzeko u vrhu napada jer ce probati sa Pjanicem ili Topicem da ih razbije preko bekovskih pozicija gdje su najslabiji s tim da bi se Pjanic ili Topic pridruzili Dzeki pri nasim napadima. Rahimc ce zadrzati Fellainia, Dzeko ce zabaviti Kompanya ako bude igrao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.