Pa mi bi svi Sablica,al ne moze. Daju moldavci kešyork je napisao/la:Mato Neretljak se pokazao kao ljakse...ne bih ga bas za trenera....![]()
Neka Sablica jos !
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
SAMO ŠIROKI!
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Kakav Mate. Prevara od trenera. Taj samo gleda ko sudi i kako ce 3 za 3. Daleko mu kuca!
Hahaha kakva prepisivačina sa ss.ba po tko zna koji put
Zato je momci važno da bitne info idu preko PP i samo provjerenim forumašima.
P.S. Genijalci sa ss.ba, slobodan sam za honorarno dopisništvo, budući da očito niste ni blizu informacijama iz NK i HKK Široki.

Zato je momci važno da bitne info idu preko PP i samo provjerenim forumašima.
P.S. Genijalci sa ss.ba, slobodan sam za honorarno dopisništvo, budući da očito niste ni blizu informacijama iz NK i HKK Široki.

PotpisujemUgrovacaboy je napisao/la:Kakav Mate. Prevara od trenera. Taj samo gleda ko sudi i kako ce 3 za 3. Daleko mu kuca!
Samo jedno ime
Sablić i zvanično više nije trener Širokog, uz njega je otišao i Hrgović, još nemamo novog trenera, pregovaraju s nekoliko kandidata i ubrzo bi se trebalo znati tko doći na Pecaru.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Goranu i Mafri hvala za sve i nek im je sa srecom u daljnjoj trenerskoj karijeri 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Počeli su radovi na novom semaforu 

Biscan izgleda otkaz dobio ajde silicu odrijesi kesu 

Snovi su to veliki...SkriparMo je napisao/la:Biscan izgleda otkaz dobio ajde silicu odrijesi kesu
SAMO ŠIROKI!
Sablić se na kraju zahvali Šiliću da je odlican mladi sportski direktor koji prati trendove.
Ovaj grad i navijači nikad nisu zatvorili vrata nekome bez davanja šanse( pa i više njih).
Šiliću, zamjeraju ti navijači "da nisi pošteno kave popio u gradu" otkad si preuzeo funkciju, posrao si tešku motku sa dovodjenjem Peke...vrijeme je da uistinu opravdaš datu funkciju.
Ona je zahtjevna, moraš doslovno od "izmeta napravit pitu", imaš ograničen budžet, ali opet dobar za BH prilike, konačno je vrijeme da napraviš iskorak u ovoj sezoni, ja osobno vjerujem da možeš.
Ajmo plavi, tjedan dana do početka priprema, idemo proći barem to 1. pretkolo.

Ovaj grad i navijači nikad nisu zatvorili vrata nekome bez davanja šanse( pa i više njih).
Šiliću, zamjeraju ti navijači "da nisi pošteno kave popio u gradu" otkad si preuzeo funkciju, posrao si tešku motku sa dovodjenjem Peke...vrijeme je da uistinu opravdaš datu funkciju.
Ona je zahtjevna, moraš doslovno od "izmeta napravit pitu", imaš ograničen budžet, ali opet dobar za BH prilike, konačno je vrijeme da napraviš iskorak u ovoj sezoni, ja osobno vjerujem da možeš.
Ajmo plavi, tjedan dana do početka priprema, idemo proći barem to 1. pretkolo.
https://www.bljes_ak.info/sport/nogomet/pecara-konacno-dobiva-led-semafor/238054
Igraj Široki ti si najbolji!
Stari semafor ide na Mokri dolac, bravo !!! 

Jedan od noviteta koje sam najavio jest ovaj semafor 
Idemo dalje

Idemo dalje

It's better when it's live
Treba im brate pomoci, ako udju u drugu ligu poslati im par igraca. Fale mi gostovanja na Mokrom Docujozo121 je napisao/la:Stari semafor ide na Mokri dolac, bravo !!!

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Smanjenje stranaca pravi nam probleme velike oko dovođenja igrača prije svega navedenog igrača kojeg sam nedavno pisao u P.P pojedincima, igrač je trebao doci preko Sablica u klub a i stranac je pa ne znam koliko je sad realno da dođe zbog odlaska Sablje..
Šteta za odlazak Josipa Corica,fin veznjak a nije stranac,a bome nije ni skup bio..
Ja se nadam da ovo nije konačna odluka za strance,trenutno imamo Begonju,Bagarica i Matica,Ayayija(ako se rješi transfer). Čabraja netko reče nije stranac ?
Šteta za odlazak Josipa Corica,fin veznjak a nije stranac,a bome nije ni skup bio..
Ja se nadam da ovo nije konačna odluka za strance,trenutno imamo Begonju,Bagarica i Matica,Ayayija(ako se rješi transfer). Čabraja netko reče nije stranac ?
Samo jedno ime
-
- Kontakt:
Jeli smanjen broj stranaca?penke je napisao/la:Smanjenje stranaca pravi nam probleme velike oko dovođenja igrača prije svega navedenog igrača kojeg sam nedavno pisao u P.P pojedincima, igrač je trebao doci preko Sablica u klub a i stranac je pa ne znam koliko je sad realno da dođe zbog odlaska Sablje..
Ja se nadam da ovo nije konačna odluka za strance.
Portali pišu da je,al koliko znam skoro svi su klubovi dopis poslali savezu da se ne smenjuje broj stranaca..Mirokatic99 je napisao/la:Jeli smanjen broj stranaca?penke je napisao/la:Smanjenje stranaca pravi nam probleme velike oko dovođenja igrača prije svega navedenog igrača kojeg sam nedavno pisao u P.P pojedincima, igrač je trebao doci preko Sablica u klub a i stranac je pa ne znam koliko je sad realno da dođe zbog odlaska Sablje..
Samo jedno ime
-
- Kontakt:
Gledao sam na stranici saveza nema nista o tomepenke je napisao/la:Portali pišu da je,al koliko znam skoro svi su klubovi dopis poslali savezu da se ne smenjuje broj stranaca..Mirokatic99 je napisao/la:Jeli smanjen broj stranaca?penke je napisao/la:Smanjenje stranaca pravi nam probleme velike oko dovođenja igrača prije svega navedenog igrača kojeg sam nedavno pisao u P.P pojedincima, igrač je trebao doci preko Sablica u klub a i stranac je pa ne znam koliko je sad realno da dođe zbog odlaska Sablje..
Prvo: Bagarić nije stranac, Čabraja nije stranacpenke je napisao/la:Smanjenje stranaca pravi nam probleme velike oko dovođenja igrača prije svega navedenog igrača kojeg sam nedavno pisao u P.P pojedincima, igrač je trebao doci preko Sablica u klub a i stranac je pa ne znam koliko je sad realno da dođe zbog odlaska Sablje..
Drugo: Ne zna se jos nista za strance, 9/10 klubova trazi da ostane 6 limit, vjerujem da ce isto uraditi i Zvijezda i Sloga. Za par dana ce se znati sve.
It's better when it's live