Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

harden
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la harden » 04 jun 2018, 00:52

Yebte život koliko vas plaćaju da preko foruma skupljate glasove, ima tri mjeseca niste prestali. Kako vam se da :roll:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jun 2018, 00:55

Hendo je napisao/la:Ko je gladan?
1600 000 000 km uplaćeno kladionicama,s druge strane IZ je prikupila 11 000 000 km zekata.
Laže ko god kaže da je gladan.
Ti prijatelju zivis u ruzicastom svijetu i mozes samo da se gadjas statistickim podacima. Ti iz Francuske bolje znas od mene koji zivim ovdje. Nije glad nemati hljeba prijatelju. Osnovne ljudske potrebe su uskracene. Ako ja tebi moram objašnjavati svakodnevnu situacija u BiH, i argumentovati ti, svaka dalja rasprava gubi smisao.

@harden, ja nisam clan niti jedne stranke niti me ko placa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 jun 2018, 01:03

harden je napisao/la:Yebte život koliko vas plaćaju da preko foruma skupljate glasove, ima tri mjeseca niste prestali. Kako vam se da :roll:
Kad može Tan plaćati može i SDA.

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 04 jun 2018, 01:12

Večeras sam nešto razmišljao o BH društvu, građanima. I po prvi put u životu mi je bilo žao nas. Kako smo siromašni i jadni i ograničeni. Dođe čovjeku da plaće koja smo mi bijeda i mentalna i financijska. Tuga.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 04 jun 2018, 02:39

BelminM23 je napisao/la: Jest žena melek, pogotovo sa kratkom kosom. :ljepota:
Nidje veze. :rol:
Jesam oprzila jezik. :|
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 04 jun 2018, 03:05

Hendo je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Najedite se vi pune slame onda hodža. Narod gladuje i to je fakt. Nikakvom kontraargumentacijom i pljuvanjem po SDP-u nećeš najesti taj isti narod. Ovdje nije pitanje opozicije, nego je pitanje pozicije i onih koji su nas zavili u crno od rata na ovamo.
Ko je gladan?
1600 000 000 km uplaćeno kladionicama,s druge strane IZ je prikupila 11 000 000 km zekata.
Pa to je i dokaz u kako smo lošem stanju. Ljudi bacaju ono malo što imaju na kladionice i religiju da nađu izlaz iz toga. Kladionica se pokazuje kao bolji izlaz pa ljudi više ulažu tamo. Osim za članove partije. Tada je jako dobro ići u džamiju. Samo što takvi svakako ne daju zekat.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 jun 2018, 06:00

Hendo je napisao/la:Hodže su fakultetski obrazovane osobe, školivane, kojima nije moguće prosipati praznu slamu.
Znaju efendije što je SDP počeo predizbornu na Skenderiji i znaju šta su crveni kmeri prvo srušili da bi napravili današnji izgled Skenderije. Znaju efendije i pričat će Krajišnicima šta su nam najboljim sinovima učinili na čelu sa Titom kad su pobili stotine i stotine naših sinova u Krajini.
Znaju efendije čije je mezareve Ramsko jezero izbacilo i džamije, kada su crveni kmeri pokušali da ukinu Bošnjake i islam. Na bošnjačkoj krvi i historiji se pravilo vještačko jezero.
Znaju efendije šta su crveni kmeri radili Bošnjacima u IB.
Znaju efendije ko je aktivirao stranku 1996. a do tada šutio jer nije bilo bratstva i jedinstva od 1992.-1995.
I znaju efendije dobro šta znače riječi "neće oni nama Tuzlu zaviti u crno" ili "nama su braća oni iz HVO-a i oni iz VRS , a ne oni sa bradama"...
slika
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 04 jun 2018, 06:11

rasavoje je napisao/la: Jesam oprzila jezik. :|
Bog te kaznio.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 jun 2018, 06:46

Asocijacija kabel operatera i distributera mrežnih usluga u Bosni i Hercegovini (AKOP BiH) u ime svojih članova (kabel i telekom operatera), obavještava zainteresovanu javnost da je u slučaju "Sport Klub" odlučio i Ustavni sud BiH:

Ustavni sud je svojom odlukom odbio kao neosnovanu apelaciju kompanije United Media Distribution S.R.L. Bukurešt, Republika Rumunija. Tako je ponovo potvrđeno, ovog puta, od najviše sudske instance u BiH, da je United Media Distribution S.R.L. Bukurešt dužna svim operaterima u BiH dati programe Sport Klub pod jednakim uvjetima kao što su dati kompaniji "Telemach" d.o.o. Sarajevo.

AKOP BiH izražava očekivanje da će nakon ove odluke najviše sudske instance u BiH, članovi Konkurencijskog vijeća BiH konačno donijeti rješenje o prinudnom izvršenju rješenja Vijeća i time prisiliti grupaciju Telemach (koja putem United Media-e ima u vlasništvu programe Sport Klub) da poštuju propise Bosne i Hercegovine, te rješenja i presude nadležnih institucija države u kojoj posluju i ostvaruju prihode, saopćeno je iz AKOP-a.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 jun 2018, 07:19

Niko u historiji planete nije omeo napredak svog naroda ko što su hodže po Bosni.

Hendo govoriš li džematlijama da žensku djecu ne šalju u školu?

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 04 jun 2018, 07:46

Kawhi je napisao/la:
Hendo je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Najedite se vi pune slame onda hodža. Narod gladuje i to je fakt. Nikakvom kontraargumentacijom i pljuvanjem po SDP-u nećeš najesti taj isti narod. Ovdje nije pitanje opozicije, nego je pitanje pozicije i onih koji su nas zavili u crno od rata na ovamo.
Ko je gladan?
Pa to je i dokaz u kako smo lošem stanju. Ljudi bacaju ono malo što imaju na kladionice i religiju da nađu izlaz iz toga. Kladionica se pokazuje kao bolji izlaz pa ljudi više ulažu tamo. Osim za članove partije. Tada je jako dobro ići u džamiju. Samo što takvi svakako ne daju zekat.
Nije on protiv kladionice zbog etike i morala, već ne voli čovjek konkurenciju. Onako voli da misli što bi bilo dobro da su te pare bačene njemu umjesto na klađenje :rol:
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 04 jun 2018, 08:59

Derdiyok je napisao/la:
Bog te kaznio.
slika
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 04 jun 2018, 09:30

Mene samo interesuje gdje su se iškolovale hodže koje su učile Hendu i ala Hendu, mislim u kojem sistemu?
@zizu1991, on sada vazi po Minkenu, Francusku je prevazišo i zaradjuje ojre u kršćanskoj tvorevini EU. Očekujem transfer u Zürich il London.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 04 jun 2018, 09:38

Ja sve konto svijet doso tobe, kad ono kladionice uzese u hendikepu. Nesto tu ne stima, il neko baca suplju.

I tako Komsic i Pejankvic ispadose fantomski predstavnici SDP-a u ratu. Ipak su se oni formirali 96.

E moj Komso sta si docekao da ti laziraju karijeru. Al gori si ti tuzlak sto konstantno pokusavas ispraviti krivu Drinu.
Zadnja izmjena: Vijadukt, dana/u 04 jun 2018, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 04 jun 2018, 10:09

Hodže su fakultetski obrazovane osobe, školivane, kojima nije moguće prosipati praznu slamu.
:rol:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 jun 2018, 10:12

LAZARUS2000 je napisao/la: Nije on protiv kladionice zbog etike i morala, već ne voli čovjek konkurenciju. Onako voli da misli što bi bilo dobro da su te pare bačene njemu umjesto na klađenje :rol:
Kladare plaćaju porez
Kladare isplaćuju dobitke
Kladare ne jebu djecu

Hendo kod mene otac 15. Maja 92 s Aljošom, Milenkom, Asmirom, Hasanom Tuzlu branio dok ti je Alija konto kolika marža bi bila ok da prodaje puške s velikim muslimanom Hasanom Čengićem borcima, a valjalo ugradit i Krajišnika i Njofru i sve Aljine i Hasine jarane. Ostavi se ti crvenih kmera bolje ti je.

High

Post Postao/la High » 04 jun 2018, 10:16

Kawhi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Čuj Džaferović da mi bude predsjednik države, pa ja ne znam koji idiot će zaokružiti to ime i prezime na onom listiću.

Naravno ne računam one koji žive od toga da on bude predsjednik, odnosno koji žive i umiru sa SDA, a takvi su najgori.
Znam čovjeka koji će glasati za njega samo iz straha da mu Sandžaklija ne bude predsjednik jer misli da je Fahro ozbiljan kandidat za predsjednika. :rol:
Taj čovjek je @Kawhi? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jun 2018, 10:19

Hendo je napisao/la: Ko je gladan?
Lahko je palamuditi iz Švedske i glumiti patriote.

Kad si zadnji put bio u Bosni ? Znaš li da se broj korisnika narodnih kuhinja rapidno povećava.?Znaš li da penzioneri sa 300KM penzije moraju kopati po kontejnerima.?Znaš li da je pola miliona nezaposlenih.?Znaš li da je broj samoubistva povećao jer su ljudi upali u beznađe i apatiju i ne vide izlaza.?Znaš li da državna preduzeća rade u gubitcima a svoju nesposbnost naplaćaju tako da preko leđa građana dižu cijene svojih usluga.Znaš li da se stanovništvo masovno iseljeva u strane zemlje a federalno ministarstvo rada to koristi i prikazuje lažno broj nezaposlenih a koje grobar Bakir koristi u svojim predizbornim skupovima i tvrdi kako je on ustvari smanjio nezaposlenost.Znaš li da 90% stanovništva radi za 500-600 KM po 250h-300h mjesečno dok privatnici obrću milione preko leđa običnog čovjeka.Ti isti privatnici finasiraju SDA i ostale uhljebe.

I onda dođe Bakir i obrati se ovom napaćenom narodu pazi sad ovo " strpite se još 8-10 godina procječna plaća će biti 1400KM'' bezobrazluk i pišanje po narodu epskih razmjera.

I ti mi napišeš nebulozu "laže ko je gladan" mene bi ovo bilo stid i pomisliti a kamo li napisati.Moj hodža džaba klanjanje 5 vakata namaza.

Kažeš gore "hodže su fakultetski obrazovane osobe, školovane, kojima nije moguće prosipati praznu slamu" a ti isti prosipaš ovdje praznu slamu.

Dok su god na vlasti SDA-HDZ-SNSD ovoj zemlji nema napretka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 jun 2018, 10:23

Saurman je napisao/la: Kad si zadnji put bio u Bosni ? Znaš li da se broj korisnika narodnih kuhinja rapidno povećava.?Znaš li da penzioneri sa 300KM penzije moraju kopati po kontejnerima.?Znaš li da je pola miliona nezaposlenih.?Znaš li da je broj samoubistva povećao jer su ljudi upali u beznađe i apatiju i ne vide izlaza.?Znaš li da državna preduzeća rade u gubitcima a svoju nesposbnost naplaćaju tako da preko leđa građana dižu cijene svojih usluga.Znaš li da se stanovništvo masovno iseljeva u strane zemlje a federalno ministarstvo rada to koristi i prikazuje lažno broj nezaposlenih a koje grobar Bakir koristi u svojim predizbornim skupovima i tvrdi kako je on ustvari smanjio nezaposlenost.Znaš li da 90% stanovništva radi za 500-600 KM po 250h-300h mjesečno dok privatnici obrću milione preko leđa običnog čovjeka.Ti isti privatnici finasiraju SDA i ostale uhljebe.
...Znaš li da nemamo para za transfere? :mrgreen:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 04 jun 2018, 10:43

Penaltiky je napisao/la:Niko u historiji planete nije omeo napredak svog naroda ko što su hodže po Bosni.

Hendo govoriš li džematlijama da žensku djecu ne šalju u školu?
Bacanje para je školovanje ženske čeljadi.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.