Ma bruka ziva, stvarno par igraca ko posrani da su, muda se uvukla nema jih nidze...L-Train je napisao/la:Kakava glupa izgubljena lopta Cavsa,covjece igrate finale jbm mu mater
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Al nevjerovatno da su im sudije pomogle (opet) kod one situacije kada je Lue dobio tehnicku i Cavsi umalo doveli utakmicu na jedan posjed. Umjesto dva bacanja Bronu, tehnicka i lopta za Warriorse..
Ne razumijem fkt i gadi mi se NBA nekad zbog ovih stvari. Ekipa su protiv koje moras odigrat savrsenu utakmicu, i jos ako ce te i sudije opstruirat onda se mozes slobodno predat. A identicne ovakve momentum situcije su bile i u seriji sa Houstonom.
Ne razumijem fkt i gadi mi se NBA nekad zbog ovih stvari. Ekipa su protiv koje moras odigrat savrsenu utakmicu, i jos ako ce te i sudije opstruirat onda se mozes slobodno predat. A identicne ovakve momentum situcije su bile i u seriji sa Houstonom.

Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 04 jun 2018, 04:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Bez obzira sto je Curry najbolji suter, lopta na 2 sec i manje mora ici Durantu da suta preko ruke ili Thomson iz bloka, ovo nesta finta pa sa jedne ruke je prokuženo
Kakvo ubijanje morala sa ovim trojkama kad god cavsi zaprijete
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Joj Younga, pjan dosao na tekmu 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Šta je tebi sa ovim hejtanjem zadnjih danaClutch je napisao/la:Al nevjerovatno da su im sudije pomogle (opet) kod one situacije kada je Lue dobio tehnicku i Cavsi umalo doveli utakmicu na jedan posjed. Umjesto dva bacanja Bronu, tehnicka i lopta za Warriorse..

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jao odraza Jr. Laneca
šteta sto ga ne koriste
U napadu.
Kako je LeBron popravio sut za 3p

U napadu.
Kako je LeBron popravio sut za 3p

Evo,LeBron tricu,Curry tricu,Green zasere,Curry opet tricu.Spustis malo razliku i onda se ljudi u minuti jos vise odvoje jer Nance jr dva puta ko duduk ispada protiv Stepha,jbga
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Samo neka igra debil zvani JR Smith...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Moraš razlikovat hejt od realnostiBrokula je napisao/la:Šta je tebi sa ovim hejtanjem zadnjih danaClutch je napisao/la:Al nevjerovatno da su im sudije pomogle (opet) kod one situacije kada je Lue dobio tehnicku i Cavsi umalo doveli utakmicu na jedan posjed. Umjesto dva bacanja Bronu, tehnicka i lopta za Warriorse..

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Daš im tricu oni tebi uzvrate sa dvije. 

-
- Kontakt:
James izgleda da bolje vidi sa onako crvenim okom, kakve sve lopte daje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Utakmica u kojoj je CLE blizu sve vrijeme,a ustvari ni blizu,ako se tako moze reci...
Bolje ih ne provociratiPoligon10 je napisao/la:Daš im tricu oni tebi uzvrate sa dvije.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moderacijo zašto se dozvoljava ovo vrijeđanjeBobadilla je napisao/la: Moraš razlikovat hejt od realnostiNiko ne spori da su GSW bolja momčad by far ali ako ti mislis da sudije nisu navukle ništa njima u ove dvije utakmice ti si onda magarac

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne znam gdje vidis hejtBrokula je napisao/la:Šta je tebi sa ovim hejtanjem zadnjih danaClutch je napisao/la:Al nevjerovatno da su im sudije pomogle (opet) kod one situacije kada je Lue dobio tehnicku i Cavsi umalo doveli utakmicu na jedan posjed. Umjesto dva bacanja Bronu, tehnicka i lopta za Warriorse..
Jednostavno nula tolerancije nakon onog iz Game 1 i nekoliko situacija u seriji sa Houstonom koje su mi fakat umanjile draz gledanja ovih utakmica.
Jasno je svima da su bolji, nije ni blizu cak, al ovakve stvari potpuno uniste i svaku priliku za nekom neizvjesnosti, upravo jer su toliko dobri.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 04 jun 2018, 04:17, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Citava utakmica moze stati u ovu recenicuNEZALAGANJE je napisao/la:Utakmica u kojoj je CLE blizu sve vrijeme,a ustvari ni blizu,ako se tako moze reci...

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Koliko Korver samo znaci u napadu Cavsa, radije ce pustit Lebrona da lagano polozi nego njega ostavit samog na trici
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
NEZALAGANJE je napisao/la:Utakmica u kojoj je CLE blizu sve vrijeme,a ustvari ni blizu,ako se tako moze reci...

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
JR ne smije vidjet parketa više. Frajer je ubio onaj momentum onim ciglarenjem.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.