Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
I Denis je demagog al za nastavnika likovnog i Šefku Slinu je Kenedi.madridist je napisao/la:Denis.
Ovo kad čujem glaso bi za Čovića kolko je pjesma dobraVijadukt je napisao/la:

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ja kad cujem depresiju Bosnom behar probeharao na tribinama ....
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Za prof. dr. trebas glasati bez obzira na sve.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ogadiše mi se sa Šefikom. Ovako su stavili pobjedu pod znak pitanja, sa Sebijom bi bio pun pogodak.
Kako god, ovo je prilika za ostale da četiri godine vladaju. Predsjednik se vraća imenom i prezimenom 2022. godine.
Ovamo u RS kao Bošnjak, stvarno ne znam kako glasati i za koga.
Znam samo da mi se Cvijanović za predsjednicu ne sviđa i Ivanić za člana, a vala ni komšiji iz SDP-a i Salkiću ne dam glas, svakako će Salkić pobijediti.
Ostaje mi haman Govedarica i Dodik, malo SDS malo SNSD.
Biće šege sa Dodikom, samo se nadam da Bošnjaci opet neće pokleknuti pa za Ivanića glasati.
Kako god, ovo je prilika za ostale da četiri godine vladaju. Predsjednik se vraća imenom i prezimenom 2022. godine.
Ovamo u RS kao Bošnjak, stvarno ne znam kako glasati i za koga.
Znam samo da mi se Cvijanović za predsjednicu ne sviđa i Ivanić za člana, a vala ni komšiji iz SDP-a i Salkiću ne dam glas, svakako će Salkić pobijediti.
Ostaje mi haman Govedarica i Dodik, malo SDS malo SNSD.

Biće šege sa Dodikom, samo se nadam da Bošnjaci opet neće pokleknuti pa za Ivanića glasati.
cojk upravu 100%Penaltiky je napisao/la:Jes ostaju upražnjena ta radna mjesta od 420. Mislim da nisi upravu.Gefufna je napisao/la:Bakir je pametan lik i zna dobro sta izjavljuje. Za 8god i hoce prosjecna biti tu negdje, ali minimalna nece puno rasti.
Sada je prosjecna 860 i konstantno raste. Zasto? Zato sto zemlju i napustaju oni sa platom ispod prosjecne i prosjek automatski raste. Jos 20000 onih sa platom 407-550 treba da napusti zeljmu i prosjecna prelazi 1000.
Tako da mora se priznat dosta pametna politicka izjava koja ce se ispostavit tacnom, ali sa nesagledljivim posljedicama.
Ti jedes kupus (400), ja meso (2500KM) - u prosjeku jedemo sarmu (1450).
jos mozes dodati da ce sve poskupiti, pa ce fukari biti jos gore, medjutim statistika ce pokazivati nesto sasvim drugo. Naravno minheske brigade ce velicati vodju, a fukara ce jesti pouljen samuncic
uzeti ce na istu foru kao za 100.000 radnih mjesta
Rodjaci pasos mi istekao. Hocu da predam za novi, sta traze od dokumenata i koliko kosta?
Lična karta i 60-70KM.
Sa starim ne znam što bude, ali po kući sam viđao lične i pasoše probušene.
Sa starim ne znam što bude, ali po kući sam viđao lične i pasoše probušene.

Stari pasoš, lična, i 50 KM.Shadows je napisao/la:Rodjaci pasos mi istekao. Hocu da predam za novi, sta traze od dokumenata i koliko kosta?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Hvala vam....
Zar i ti brate Brute?
Ne možemo propasti. Možemo samo dublje potonuti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jest žena melek, pogotovo sa kratkom kosom.rasavoje je napisao/la:![]()

- Marsal
- Kontakt:
Mrzim ih iz dna duše, ali ovaj narod nije zaslužio ništa bolje nego da nas guze ko ukrajinske kurve.zizu1991 je napisao/la:Zar i ti brate Brute?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja nisam uzeo lopte ima 6-7 mjeseci, mislim da ne bi mogo odigrati jednu a da ne umrem. Sa kondicijom sam ko Ozil.Marsal je napisao/la:Brate kako sam se popravio u basketu, da me vidiš samo.anell je napisao/la:...
Strašno sam napredovao u zadnja 2-3 mjeseca.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Šta je, mrsko ti ili nemaš vremena?anell je napisao/la: Ja nisam uzeo lopte ima 6-7 mjeseci, mislim da ne bi mogo odigrati jednu a da ne umrem. Sa kondicijom sam ko Ozil.
Radiš li, jesi zaposlen?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.