NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Kakav Mato. Nedaj Boze. Lik mi je nakon prosle sezone tako postao antipatican, uff. Nedaj Boze.
NK Široki Brijeg
Evolve je napisao/la:Kakav Mato. Nedaj Boze. Lik mi je nakon prosle sezone tako postao antipatican, uff. Nedaj Boze.
Spominje se..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
@brig mi je bio sumnjiv sa spominjanjem Neretljaka, zna li nesto vise

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Evo i dao je otkaz u Orašju, bolje Kruno onda 

Ko ce znat sta je s Krunom,samo sam ga sreosretan123 je napisao/la:Evo i dao je otkaz u Orašju, bolje Kruno onda

Iako se meni ne cini kao.lose rjesenje
Samo jedno ime
Kruno je nedavno potpisao ugovor sa nekim klubom iz saudiske arabije
Sta ja znam!?Android je napisao/la:@brig mi je bio sumnjiv sa spominjanjem Neretljaka, zna li nesto vise![]()
Spomenuo ga onako bezze

-
- Kontakt:
Pozzz momci.
Moze li netko poslat u PP info vezano za trenera i pojačanja.
Hvala
Moze li netko poslat u PP info vezano za trenera i pojačanja.
Hvala

Igraj Široki, ti si najbolji !!
Nista od promjene broja stranaca u ekipi, ostaje 6 kao i prijasnjih sezona
HRHB
HRHB
HRHB
HRHB
Jao,postali smo i izvor informacija 
Sta bi bilo da nam poruke citaju

Sta bi bilo da nam poruke citaju

SAMO ŠIROKI!
Ja maloprije na janjetini u Veseljaka kad do mene Zidan sa nekom ekipicom, tko će ga znati
, ajde objavite, saznajemo !!!

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Nemoj života ti ni da kopiraju ovakva imena....
Zanimljivo da je jučer u Širokom bio i bivši trener Dinama Krunoslav Jurčić, no on tu nije došao kako bi pregovarao s Širokobriježanima već je imao neke privatne obaveze.

Zanimljivo da je jučer u Širokom bio i bivši trener Dinama Krunoslav Jurčić, no on tu nije došao kako bi pregovarao s Širokobriježanima već je imao neke privatne obaveze.

Ono kad nemas o cemu pisati,pa pocnes izmisljati clanke za koji klik.sb1996 je napisao/la:Nemoj života ti ni da kopiraju ovakva imena....
![]()
Tragedija jbt haha
SAMO ŠIROKI!
since1948 je napisao/la:Ono kad nemas o cemu pisati,pa pocnes izmisljati clanke za koji klik.sb1996 je napisao/la:Nemoj života ti ni da kopiraju ovakva imena....
![]()
Tragedija jbt haha
Hahaha, Jozo da si okačio neko domaće ime objavili bi oni

Kočerinski strateg Skala dobio nemoralnu ponudu Širokog,napušta Kočerin i preuzima plave sa Pecare.Eto jedna provjerena informacija iz prve ruke 

Igraj Široki ti si najbolji!
Di ga nađe dan te je.bo96BadBoy je napisao/la:Kočerinski strateg Skala dobio nemoralnu ponudu Širokog,napušta Kočerin i preuzima plave sa Pecare.Eto jedna provjerena informacija iz prve ruke

...
U Krte to glavna temaOrjuna je napisao/la:Di ga nađe dan te je.bo96BadBoy je napisao/la:Kočerinski strateg Skala dobio nemoralnu ponudu Širokog,napušta Kočerin i preuzima plave sa Pecare.Eto jedna provjerena informacija iz prve ruke

Igraj Široki ti si najbolji!
Iako je Izvršni odbor N/FS Bosne i Hercegovine prvobitno donio odluku da se za sezonu 2018/19 broj stranih državljana u premijerligaškim ekipama smanji sa 6 na 4, od toga, po svemu sudeći, neće biti ništa. Premijerligaški klubovi nisu bili zadovoljni tim rješenjem, te su tražili od N/FS Bosne i Hercegovine da se odluka poništi, i vrati na prvobitno stanje od šest stranaca, a to će se i dogoditi na narednoj sjednici IO N/FS Bosne i Hercegovine. Ista ova odluka bila je donesena i pred prošlu sezonu, no i tada je njena primjena odložena, a sada će se ponovo to desit
Odlična vijest,pogotovo za naš klub.
Odlična vijest,pogotovo za naš klub.
Samo jedno ime
Mato Neretljak se pokazao kao ljakse...ne bih ga bas za trenera....
Neka Sablica jos !

Neka Sablica jos !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83, Venom, WeekendOffender i 29 gostiju.