ja sam se svadjao mozda sa juvebalkanom kolo prije sa vama nesjecam
a evo moji postovi na toj temi
FK Kamikaze-FC Bosnia United-1x derbi,posto nemogu prognozirat protiv svoje ekipe,al mislim da je x najrealniji odigracu 1x
obadvije ekipe su u formi,mi smo sa slabom igrom slavili protiv jacih protivnika,a bosnia je grala kako je igrala al sa slabijim klubovima,to ce nam mozda bit sansa,al mi neidemo nato nego idemo da pobjedimo sot boljom igrom,mogu samo rec a ce bit zanimljivo,al sve je moguce,jedva cekamo tu tekmu,i neka bolji pobjedi
neznam jel iko primjetio,al za ova 2 kola,tj preko 20 odigranih tekmi nije odigran nijedan nerijesen rezultat,u svakom mecu je neko slavio,i u svakom je postignut barem 1 gol
u ovom kolu pomeni imaju 2 kandidata za prvi nerijesen rezultat,nadam se da nece doci nido jednog,mada ec se morat desit kad tad
ovo su moji postovi vezani za prognozu rezultata
cak sam i prelistao i istina da sam se svadjao,ali nisam niujednom postu rekao da cemo sigurno pobjedit ili tako nesto,ugl se svodilo an neko poredjenje
hajde to sve al
A svako zna zasto si otisao u drugu ligu. Rating da bi sakupio bjednice na botovima.
ovo se samo mogu nasmijat,jel ti fkt mislsi da je zanimljivo tamo igrat,meni je nakon prve tekme bilo dosadno,kad je svako dodjenej lopte faul ,pa golman ti nemoze odbranit itd..meni je tako liga stvarno dosadna,al igram zato sto moram,tj bolje je ito nego prestat igrat FID il da igram u nekoj ligi gdje me niko nerazumije
ovdje cu maakr napravit ajmo reci dobru ekipu od celika,jer se trudim da oni igraju o prave akcije a ne nabijaju lopte namene
da ima kakva jaca liga na nasem jeziku u to vrijeme budi siguran da bi otiso,iste sekunde,jedino ako mislis da mogu igrat u prvoj ligi srbije

pa nisam leo macedon
al brzo cu nazad u kamikaze,ovo se fkt nemoze izdrzat a i uskoro mi se mjenja raspored,do sljedeceg meca svama cu biti sigurno tu
i da vjeuj da mi puca **** za moj rating i platu i ostalo,bitno je samo da igram sa aktivnom ekipom,i protiv sto aktivnijih protivnika,ja od ratinga nemam nista,vjeruj mi
izvini ako se iz ovih gore navedenih citata moze zakljuciti da sam napismen,tu preuzimam odgovornost,al jso sam osnovna brzo cu naucit