AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius » 25 sep 2010, 23:46

jel' vas strah :lol: :lol: :lol:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 sep 2010, 23:52

Cestitke na zasluzenoj pobjedi,igraci Rome su vise zelili ovu pobjedu i ostvarili su je...svaka cast ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 26 sep 2010, 00:06

Iskreno se nadam, a djelimično i vjrujem, da je ova pobjeda označila rezultatski i moralni preokret za Romu u ovoj sezoni.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 26 sep 2010, 00:09

losa rafina takticka procjena i sam pristup ovoj utakmici su donjeli tu prevagu koja se na nasu srecu nije mogla desit u bolje vrijeme . . . jedina mrlja koje ce se mozda drzat navijaci intera a i sam klub je taj sumnjivi faul od kojeg je sve krenulo al' ta situacija se ne bi ni spomenula da se desila nekad ranije u toku utakmice.
sve u svemu, trebamo zadrzat ovaj stav i igrat svaku utakmicu ko da je inter sa druge strane jer itekako nam je to falilo.
hvala interista ;)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 26 sep 2010, 00:28

Mirkoooooooooooooooo!!!!

slika
slika
slika
slika
slika

Jedan je Vuciniccccccccccc :)))))

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 26 sep 2010, 10:23

[youtube][/youtube]

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 sep 2010, 13:27

Evil Genius je napisao/la:[youtube][/youtube]

Nije ovaj Zampa dobar, da hebe rak raka. :lol:
Čestitke na pobjedi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 sep 2010, 14:19

Evil Genius je napisao/la:losa rafina takticka procjena i sam pristup ovoj utakmici su donjeli tu prevagu koja se na nasu srecu nije mogla desit u bolje vrijeme . . . jedina mrlja koje ce se mozda drzat navijaci intera a i sam klub je taj sumnjivi faul od kojeg je sve krenulo al' ta situacija se ne bi ni spomenula da se desila nekad ranije u toku utakmice.
sve u svemu, trebamo zadrzat ovaj stav i igrat svaku utakmicu ko da je inter sa druge strane jer itekako nam je to falilo.
hvala interista ;)
Istina da je onaj faul na centru prije gola bio vishe nego diskutabilan, fakat nisam dobro vidio al mi se cini da je ono vishe bio faul za inter nego za romu

tamo na interovoj temi spominju neki penal, al fakt ne znam o cemu se radi :roll:
nema potpisa

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 26 sep 2010, 14:22

nista sudija nije kriv za sinocnju utakmicu bar sto se Intera tice ( prije je za vas mogo svirat penal Lucia na Boriellu nego sto je mogo Interu )...jest bilo upitno da li je faul ( al Sneijder se manekeniso citavu utakmicu i nek nije sviro faul ),al nije sviro i cao,zasluzeno ste dobili,idemo dalje :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 26 sep 2010, 15:52

Zašto su se "zakačili" Adrijano i Ranijeri?

Pet minuta pre kraja utakmice, Adrijano trebalo da uđe na teren protiv bivšeg kluba. Međutim, na kraju šansu dobio Žulio Baptista.

Ako ste gledali prenos, videli ste kako je Adrijano ljutito bacio kostobrane i vratio se na klupu, u trenutku kada je trebalo da zameni Marka Borijela.

Umesto toga je ušao Baptista.

"Pitajte trenera", rekao je ljutito Brazilac na pitanje šta se desilo.

Ranijeri kaže da je Brazilac bio spor.

"Hteo sam da ga uvedem, ali je bio spor i rekao da još nije spreman. Pitao sam Baptistu koji je odmah skočio i tako sam izvršio izmenu", rekao je trener Rome koji ne krije da ga Adrijano nervira svojim ponašanjem.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 sep 2010, 09:42

sljedeci je cluj (sutra), ocekujem 3 boda u ranierijevom stilu - dakle nekih 1:0 il' eventualno 2:1 osim ako nas ne uzmu onako iz vedra neba ko pretprosle sezone . . . utakmica u kojoj cu konacno vidjet adriana na djelu (nadam se da ce dobit priliku), u protivnom dobili bi jednog jako nezadovoljnog djecaka koji moze narusit atmosferu u svlacionici. takodje, borriellu bi godio odmor, tottiju isto tako.
kad smo vec kod kapitena - malo mi idu na K ova medijska prenapuhavanja navodne svadje s ranierijem; nakon svake utakmice novi naslov na tu temu :roll:

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 27 sep 2010, 18:59

čestitke romi na velikoj pobjedi! realno sam očekivao da bi roma mogla iznenaditi intera, čak sam i pogodio da će roma ostati kratkih rukava protiv brescie. najjači mi je riise sa onom pilotkom na glavi, VRH :lol:
Il club più titolato al Mondo.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 27 sep 2010, 19:43

Pozvani igraci za mec sutra porotiv Cluja:

Golmani:Doni, Lobont.
Odbrana:Burdisso G., Burdisso N., Cassetti , Castellini, Cicinho , Juan, Mexes , Riise , Rosi.
Sredina: Brighi , De Rossi , Greco, Menez , Perrotta , Pizarro, Simplicio .
Napad: Adriano , Baptista, Borriello, Totti , Vucinic.

Bilo bi dobro da pobjedimo da se ekipa jos malo stabilizuje,za vikend imamo tesko gostovanje u Napoli....!!!!

Bice zanimljivo koji ce stoperski par izvesti Ranieri:Juan bi trebao biti siguran...Burdiso je dobro odigrao protiv Intera,Mexes je dobro otvorio sezonu...Ranieri bice na teskom izboru..:D)

FORZA ROMA,GRANDE ROMA ......slika

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 28 sep 2010, 15:03

no loria no problem :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 sep 2010, 15:05

Nadam se da se neće ponoviti onaj Cluj kada vas je dobio na Olimpicu. Ovo se večeras mora dobiti te da se na taj način potvrdi izlazak iz rezultatske krize.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 sep 2010, 15:11

Ne bi trebalo biti veceras problema za Romu, ipak to nije onaj Cluj.
#divovi

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 28 sep 2010, 15:25

problem s romom je sto sa svakim moze igrat al' i svako s njom moze tako da cluj ako bude raspolozen moze napravit dosta problema ako mu to dopustimo (a nadam se da necemo) . . relano gledano 2 razlike ne bi trebao bit problem al' nikakav drugi rezultat me ne bi iznenadio

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 sep 2010, 22:41

Lagano apsolviran slabasni protivnik

Adriano igrao :D
nema potpisa

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 sep 2010, 22:43

Super , dizem pare uz pomoc Rome , mada nikad , nikad , kad ono 2- 0 i opet cekaj ,cekaj da PoozuTi !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 29 sep 2010, 09:06

igra sasvim solidna, dva predobra gola smo dali al' ono sto me strasno iznerviralo je to da smo opet dopustali rumunima da zaprijete par puta . . . prije utakmice ranieri je upozorio kako su jaki iz prekida i da moramo pazit na te situacije a cassetti i perrotta su poklonili barem 5 faulova oko 16erca (odatle smo i primili gol).
onaj traore nije mogo cijelu tekmu prnut pored mexesa al' zato se fino naigro pored 20cm manjeg burdissa koji se mucio cijelu utakmicu i mislim da je juan morao igrat umjesto njega.
adriano nelos, par finih poteza, vidi se da je zeljan igre i da bi protiv 'manjih' klubova trebao dobijat priliku.
ddr se lagano vraca na svjetsku klasu, prvo perfektan pas protiv intera za mirkov gol a onda sinoc asistencija iz udzbenika za borriella.
sve u svemu, bitno je da smo pobjedili

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.