Hvala.
Pomoć
Re: Pomoć
Ima par dana u Mozili nemogu otvoriti Facebook dok u Exploreru bez problema.U Mozili sve ostale stranice otvara bar ove koje ja posjecujem
pa me zanima sta bi moglo biti
Hvala.
Hvala.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Meni je upalilo sa brisanjem cookiesa, pokusaj.123456 je napisao/la:Ima par dana u Mozili nemogu otvoriti Facebook dok u Exploreru bez problema.U Mozili sve ostale stranice otvara bar ove koje ja posjecujempa me zanima sta bi moglo biti
![]()
Hvala.
Almir9 je napisao/la:Meni je upalilo sa brisanjem cookiesa, pokusaj.123456 je napisao/la:Ima par dana u Mozili nemogu otvoriti Facebook dok u Exploreru bez problema.U Mozili sve ostale stranice otvara bar ove koje ja posjecujempa me zanima sta bi moglo biti
![]()
Hvala.
Fercera.Zahvaljujem
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Kako se moze postaviti slika igraca na njihov profil na stranici transfermarkt.Unaprijed hvala.
Kako mogu smanjiti KB na slikama koje hocu postaviti kao avatar?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
J.eboga virus ga .ebo.Brisem vec pet minuta viruse na kompjuteri.Uglavnom je ovaj Malware virus.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
U saradnji sa firmom Kolektiv iz Jelaha portal Joomla.BA vam nudi BESPLATAN WEB PROSTOR za vaše Joomla portale. Pravo na prostor imaju svi NEKOMERCIJALNI projekti iz BiH. Količina prostora je NEOGRANIČENA, a moguće je koristiti i email sistem sa NEOGRANIČENIM brojem email adresa. Kontaktirajte nas na [email protected] i ukratko opišite svoj projekt.
P.S. Mozete mene da kontaktirate ovdje ako zelite da Vam pomognemo, podrzavamo sve NEKOMERCIJALNE PROJEKTE, i nadam se da admin ili moderatori nece ovo izbrisati jer i Vi mozda se sjetite nekog projekta.
Ako se baviš WEB dizajnom, a tvoje znanje o WEB programiranju je ograničeno onda je Joomla idealna za tebe! Portal Joomla.BA ti nudi pomoć pri instalaciji, konfiguraciji i održavanju Joomla portala. Dovoljno je da nas kontaktirate na email [email protected] ili [email protected] i avantura počinje
SVA PODRŠKA JOOMLA.BA TIMA JE BESPLATNA!
P.S. Mozete mene da kontaktirate ovdje ako zelite da Vam pomognemo, podrzavamo sve NEKOMERCIJALNE PROJEKTE, i nadam se da admin ili moderatori nece ovo izbrisati jer i Vi mozda se sjetite nekog projekta.
Ako se baviš WEB dizajnom, a tvoje znanje o WEB programiranju je ograničeno onda je Joomla idealna za tebe! Portal Joomla.BA ti nudi pomoć pri instalaciji, konfiguraciji i održavanju Joomla portala. Dovoljno je da nas kontaktirate na email [email protected] ili [email protected] i avantura počinje
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Probaj na MS Picture Manager..sikirica je napisao/la:Kako mogu smanjiti KB na slikama koje hocu postaviti kao avatar?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- moustapha
- Kontakt:
Uploadaj ovdje. Uzmi link avatara i postavi u postavkama tamo gdje se unosi URL.sikirica je napisao/la:Kako mogu smanjiti KB na slikama koje hocu postaviti kao avatar?
Uploaded with ImageShack.us
#divovi
- alan_kardec
- Kontakt:
Dešava mi se da kad neki film pustim u bs playeru, nakon odgledanog filma, komp mi neobjašnjivo uspori sa radom. Ne dešava mi se to baš svaki put kad otvorim bs player, ali dešava se često i užasno me nervira. Probao sam sa reinstaliranjem bs playera i onih nekih kodeka, ali ništa, sve po starom. Pomoć!
EDIT: malo sam se zayebao, ista stvar mi s dešava kad otvaram film i u gom playeru.
EDIT: malo sam se zayebao, ista stvar mi s dešava kad otvaram film i u gom playeru.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 27 sep 2010, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nešto sam slučajno pritisno na tastaturi i rezolucija na ovom (samo na ovom) forumu mi se dosta smanjila. Evo i slika, pa ako neko zna kako da vratim sve u normalu bio bi mu zahvalan.
http://img841.imageshack.us/img841/4907/problemp.png
Zna li iko kako pomoći meni i @alan_kardecu ?
Ctrl plus + i povecajes...(ako je to to ?)Bosco je napisao/la:Nešto sam slučajno pritisno na tastaturi i rezolucija na ovom (samo na ovom) forumu mi se dosta smanjila. Evo i slika, pa ako neko zna kako da vratim sve u normalu bio bi mu zahvalan.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
DA , mislim da je ovo sto je Giggs rekao .
Pritisni ctrl i skrol gore
Pritisni ctrl i skrol gore
Aaaa, hvala vam puno obojici, evo povećo sam, onako slova mi bila skroz sitna, jedva čitao, sad je sce OK. Hvala još jednom majstori.
Ma nish drug...(samo ti meni pocni navijati za Manchester UnitedBosco je napisao/la:Aaaa, hvala vam puno obojici, evo povećo sam, onako slova mi bila skroz sitna, jedva čitao, sad je sce OK. Hvala još jednom majstori.
- alan_kardec
- Kontakt:
Giggs11 je napisao/la:Ma nish drug...(samo ti meni pocni navijati za Manchester UnitedBosco je napisao/la:Aaaa, hvala vam puno obojici, evo povećo sam, onako slova mi bila skroz sitna, jedva čitao, sad je sce OK. Hvala još jednom majstori.)
Evo ja ću početi navijati samo pomozi.
Šalim se!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- moustapha
- Kontakt:
@alan_kardec,
Ja koristim ovaj K-Lite Codec Pack. Probaj sa njim. Mozda bi bilo dobro da navedes koji sistem koristis i koja je konfiguracija. Jel' ti radi racunar inace dobro, ili je usporen.
Ja koristim ovaj K-Lite Codec Pack. Probaj sa njim. Mozda bi bilo dobro da navedes koji sistem koristis i koja je konfiguracija. Jel' ti radi racunar inace dobro, ili je usporen.
#divovi
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma komp mi fercera sasvim ok, nije usporen, međutim, kao što rekoh uspori sa radom (ali ne uvijek) kad otvorim film u bs ili gom playeru.
Kad sam skinuo ovaj tvoj K-Lite codec pack i pokušao da ga instaliram, pojavila mi se informacija da ja već imam instaliran taj K-Lite pack ali da je to neka starija verzija, i oni mi preporučuju da izbrišem tu staru verziju i instaliram ovu tvoju novu. To sam i uradio i sad-zasad je ok.
Ako ponovo bude šteko, javiću ti se.
U svakom slučaju hvala puno.
Kad sam skinuo ovaj tvoj K-Lite codec pack i pokušao da ga instaliram, pojavila mi se informacija da ja već imam instaliran taj K-Lite pack ali da je to neka starija verzija, i oni mi preporučuju da izbrišem tu staru verziju i instaliram ovu tvoju novu. To sam i uradio i sad-zasad je ok.
U svakom slučaju hvala puno.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- moustapha
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.