FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I kvalitet ovako na slici djeluje svjetlosnu godinu ispred diadore, dresovi od prosle sezone ko da su pravljeni od celofana
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- prisonbreak
- Kontakt:
Bravo za dresove, moćni su.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Treci dres je **** seks
Dresovi su pervezija zivijestamaji je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-dresovi-f ... 019/32238/
neznam, nisam oduševljen

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Dresovi,tako jednostavni a tako dobri

Dresovi objavljeni iza iftara da se raja ne omrsi
Treca garnitura
Nisam odavno bolje dresove vidio, kud recimo sutra ne izadju u prodaju 

Treca garnitura

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Meni jedan dres Mehremica 
Stavila nesreca sliku dresova na story. Srusio mi je i zadnju nadu da ce otici napokon.

Stavila nesreca sliku dresova na story. Srusio mi je i zadnju nadu da ce otici napokon.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dresovi su cista perverzija

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
-
- Kontakt:
Strašni dresovi. Ne pamtim bolje na našim prostorima.jestamaji je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-dresovi-f ... 019/32238/
neznam, nisam oduševljen

do sad definitivno najjaci dresovi od rata pa na ovamo

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Treći dres 

Ostane li Adzem opet ce imati posjetu kao u finalu Kupa sta treba da gledam onog panja Mehremica kako ispada kao osigurac debil nije u stanju cuvati ove ovde poluamatere a ne u evropi kad budemo igrali i da gledam Adzema kad nas neko guzi a on ruku pod bradu i gleda kao filozof fuj

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Ma nikad niko ovdje nije imao bolje dresove. Bez pretjerivanja. Odusevljen sam.
1921
Sta kaze storm bice jedna garnitura dresa na.pruge, hahahahahahahahahahaahha
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Mozes li se ti ikad icemu u zivotu radovat? Da poplave opet budu kriv bi ti bio Miske i lobotomija. Ma da na lotu dobijes oni bi ti na pameti bili. De ohani tako ti Boga.
1921
- Mahalac1987
- Kontakt:
Kakav li će biti golmanski? Da li je Veca imao neke specijalne prohtjeve? 

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Dresovi

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Dresovi,sigurno od rata pa na ovamo nisu bili bolji,stvarno sam oduševljen 

“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Dresovi su rang dresova klubova liga petice, da se ne lažemo. Odlični!
Samo mi nije jasno kako jedan klub može imati za spoznora dvije suparničke banke - na prsima Zirat banka, a na rukavu Unicredit. To mi nema smisla nikako, niti mi je jasno zašto su banke pristale na to. To isto ko da klub na dresu ima na prsima sponzora Mercedes, a na rukavu BMW. Nigdje veze.
Samo mi nije jasno kako jedan klub može imati za spoznora dvije suparničke banke - na prsima Zirat banka, a na rukavu Unicredit. To mi nema smisla nikako, niti mi je jasno zašto su banke pristale na to. To isto ko da klub na dresu ima na prsima sponzora Mercedes, a na rukavu BMW. Nigdje veze.
-
- Kontakt:
Suze radosnice. Zar je ovo moguce?
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Taree, zeljovolimte i 46 gostiju.