PS kad smo vec kod zastava da li je prava zastava kod malog Nakica ?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Jeste, vjerovatno ima dvojno drzavljanstvo Srbija + Hrvatska.Bassha je napisao/la:Ja sam nekako misljenja da smo ga izgbuili. Da se jos dvoumi vjerovatno bi dobio pozov za siri spisak za ove dvije tekme, a ovako nema ga nigdje tako da mislim da je oko njega zavrsena prica.
ma dovoljno je reci, samo ti idi da igras, al dobro razmisli jesi li vise dobrodosao u bosnu. ako si se vec odluci, poved sve svoje da bezveze ovdje tvoju sramotu ne podnose.Drape je napisao/la:Ovo(da Bošnjak koji je odrastao u BiH zaigra za drugu reprezentaciju) će nam se uvijek dešavati dok to otvoreno i glasno ne bude žestoko isprozivano i osuđeno i od strane Saveza i javnosti. Nema tu hajra dok ti barem 30% navodno navijača BiH govori: "A znaš li ti kad je Đedović posudio 10 000 KM","I ja bi na njegovom mjestu tako uradio", "Šta je njemu ova država dala"...
https://sportsport.ba/kosarka/dzidic-sa ... icu/275590Bassha je napisao/la:Ja sam nekako misljenja da smo ga izgbuili. Da se jos dvoumi vjerovatno bi dobio pozov za siri spisak za ove dvije tekme, a ovako nema ga nigdje tako da mislim da je oko njega zavrsena prica.
Al da intervju bude na maternjem - Turskom jeziku.Pip je napisao/la:treba napravit intervju sa izudinom biberovicem i pitat ga da li se on i njegova djeca osjecaju kao turci....ako je odgovor potvrdan, sta onda ceka...zasto ne **** tamo.turci ce se pobrinut za smjestaj
eto nek sport.sport ili neko drugi dodje do njega
cak ni pola-pola ne bilo toliko lose po nas....nek im da starijeg sina ali da mladji ostane nas
ali za sada sve sluti na najgoru varijantu...bar dok ne cujemo iz prve ruke
Naši mediji ko i savez košarkaškiDrape je napisao/la:100 sportskih portala u Sarajevu, niko da postavi bilo kakvo pitanje Biberovićima ili KSBiH. Vjerovatno ćemo tek kad odu za Istanbul od tamo čuti pravo stanje stvari, tad će ovi naši svi prenijetiBio bih zadovoljan da vidim da neki medij barem objavi da su postavili pitanje o igranju za Tursku ali da im niko nije želio odgovoriti, samo to.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, TripleThreat i 19 gostiju.